GSC Anket Prandelli Gönderilirse Yerine Kim Gelmeli?

Prandelli Gönderilirse Yerine Kim Gelmeli?

• Hikmet Karaman

Oy: 72 25,4%
  • Tugay Kerimoğlu

Oy: 41 14,4%
  • Mustafa Denizli

Oy: 82 28,9%
  • Yılmaz Vural

Oy: 56 19,7%
  • Diğer

Oy: 71 25,0%

• Kullanılan toplam oy
    284
  • Anket kapatılmış .
B3ejPasCMAAq8JN.jpg

denizli gurbetçi oyuncuları seviyo değ mi la?korayı,sinan gümüşü oynatır yani.eğer hoca bulamıyosak denizli gelebilir.

sene sonuna kadar kabul ederse mustafa denizli lucescuya güvenmediğim için sene sonunda mutlaka şenol güneş diyorum.

Mustafa Denizli 100% gelir. Selcugu en azindan keser.

Burak konusu daha önemli ki daha toz kondurmadı hazret; ''Burak dışında hücuma kalite katacak oyuncu yok'' lafına iki kez şahit oldum. Olur olmaz her fırsatta Melo' yu hedef haline getirme gayretleri de cabası. Ersun FB den paketlenmeden önce ben de en uygun tercihin Denizli olacağını düşünüyordum, TD ün 1-2 futbolcu üzerinden kritik edilmesini doğru bulmam ama takımın en iyisi ve en kötüsü hakkındaki düşünceleri mide bulandırıcı...

Ersun Hoca kaçırılmamalıydı diye hayıflanmadan edemiyorum doğrusu, Milli Takımda Hakan Şükür' dışlamayı göze alabilmiş adama Burak bu haliyle çerez gelirdi...

Yabancı olacaksa İtalyan olmamalı

Juande Ramos Tuchel olabilir

Ama bir başka İtalyan olmaz

Yerli olacaksa Yılmaz veya Avcı olabilir

Ümit Kayıhan.

Son düzenleme:
sezon sonuna kadar yabancı olmamalı sorun türk oyuncularda, Denizli ilaç olur. ama denizli de sezon sonuna kadar imzalamaz o yüzden karaman gelir

Sneijder'e gore takim kuracak Hollandali biri gelse de iyi olurdu aslinda. Sene sonu da Huntelaar'i getirirdik.

Van Marwijk gelsin iste, Sneijderi iyi taniyor ve zaten bosta su an.

Nevzat Güzelırmak da olurdu, yaşıyor ve sağlığı elveriyor ise tabi :o

Geri
Üst Alt