GSC Portal Prandelli Görevi Bırakıyor mu? Müthiş İddia!

Bize hikmet karaman yılmaz vural gibiler layık yazılanları okuyunca bu cıkıyo ortaya

Prandelli'yi beğenmiyor olabilirsiniz,oynattığı formasyonu da beğenmiyor olabilirsiniz ama şöyle bir gerçek var ki 2011 senesinden sonra ki bütün transfer planlamaları fiyasko oldu.
Takımın kadro mühendisliği aşırı derecede kötü teknik direktör kim olursa olsun işi çok zor olacaktır bu kadroyla.
Terim varken şampiyon olduğumuz ikinci sene fenerin hediyesiydi.
O zamandan beri kadroda büyük sıkıntı olduğu çok net ortadaydı ama şampiyon olunca üstü kolay örtüldü.
Bu takıma o teknik direktör gitsin bu gelsin diyerek bir yere varamayız.
2 hafta sonra da yeni gelen hocayı harcarız bu düzende.
Başkanlar gidiyor,teknik direktörler gidiyor ama yeteneksiz uğursuz futbolcular hep kalıyor. Kadroyu revize etmek kimsenin aklına bile gelmiyor.
Oyuncular da ederlerinin çok üstünde paralar alarak klubü kazıklamaya devam ediyorlar.
Bu düzene bir son vermek lazım.
aynen katılıyorum ama bunu anlıcak taraftar nerde prandelli gidince her şey düzelcek sanıyo burdaki beyler bu takım terimin ikinci yılındada hiçbir şey oynamadan şampiyon oldu ama kimse görmüyo bunu

Bir süre futbola olan ilgimi sonlandırıyorum, lanet olsun boyle duzene

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Denizli, Tütüneker ve Tugay ile gelmeyi planmıyormus. Dzemalili-Pandev-Telles-Hamit-Yasin'ide kadroda görmek istemiyor.

aysal yeniden baskan,

senol günes hoca olsun (bursa'da isler kötü, FFP'den de ceza yemisler...)

Denizli, Tütüneker ve Tugay ile gelmeyi planmıyormus. Dzemalili-Pandev-Telles-Hamit-Yasin'ide kadroda görmek istemiyor.

Yalanın biri bin para . Asparagasın en önde gideni.
Denizli nin Tellesi ne kadar met ettiğini ne kadar büyük bir potansiyel olarak gördüğünü
Sol açıkda denense çok daha fazla faydalı olacağını düşündüğünü bizzat kendi ağzından duydum...

Telles ismi geçiyorsa yalandır.
Dzemali falan olsa dogru derdim...

Tellesi denizli bırakmaz

Geri
Üst Alt