Prandelli: "Hedefimiz 4. yıldızı takmak"

Senden ve seni buraya getiren Başkan ve yönetimden kurtulduğumuz gün, yükselimiş başlar... Hoca filan değilsin, zaten ait olduğun futbol kültürü(İTALYA) batmış gitmiş bitmiş, sende bir zahmet git artık GİT!!!!!!

Seneye şampiyonlar ligine gidemezsek batarız açık ve net.

Adamın vücut dilindeki rahatlık beni ayrıca rahatsız etti, daha önceden emarelerini birçok defa gösterdiği, bir TD için en kötü özellik olarak gördüğüm 'Memur zihniyeti' ni kesin olarak tescillemiş oldu bu haliyle...

Bunu bıraksan; bu sene 5., seneye 9. filan da olsa pişkin pişkin hikayeler anlatmaya devam eder, kendiliğinden gitmesine ihtimal vermiyorum yani...

Yeni yönetimin TD tercihi çok önemli, hata yapma lüksü hiç yok. Eldeki kadrodan azami verim alabilecek, pragmatik bir yaklaşımla sorunları tespit edip kısa ve uzun vadeli çözümleri uygulamaya koyabilecek yeterliliğe sahip birini takımın başına getirmeleri gerekiyor; kısaca 'Lucescu gibi biri'...Yerli olarak bir tek Ersun Yanal söylenebilir ki onu da camia ve taraftarın benimsemesi çok kolay değil...

2012 şampiyonluğundan sonra 2 yıl içinde, bütün şartlar kulübü çok farklı bir seviyeye taşımak için bu kadar müsaitken, başkan (Yönetim namına bir şey olmadığı için sadece 'başkan' diyorum) ve TD lerimiz sayesinde göz göre gelinen şu nokta insanın içini acıtıyor...Bugünlere üç günde gelinmedi, üç günde düzelebilecek gibi de değil maalesef...

Adamın vücut dilindeki rahatlık beni ayrıca rahatsız etti, daha önceden emarelerini birçok defa gösterdiği, bir TD için en kötü özellik olarak gördüğüm 'Memur zihniyeti' ni kesin olarak tescillemiş oldu bu haliyle...

Bunu bıraksan; bu sene 5., seneye 9. filan da olsa pişkin pişkin hikayeler anlatmaya devam eder, kendiliğinden gitmesine ihtimal vermiyorum yani...

Yeni yönetimin TD tercihi çok önemli, hata yapma lüksü hiç yok. Eldeki kadrodan azami verim alabilecek, pragmatik bir yaklaşımla sorunları tespit edip kısa ve uzun vadeli çözümleri uygulamaya koyabilecek yeterliliğe sahip birini takımın başına getirmeleri gerekiyor; kısaca 'Lucescu gibi biri'...Yerli olarak bir tek Ersun Yanal söylenebilir ki onu da camia ve taraftarın benimsemesi çok kolay değil...

2012 şampiyonluğundan sonra 2 yıl içinde, bütün şartlar kulübü çok farklı bir seviyeye taşımak için bu kadar müsaitken, başkan (Yönetim namına bir şey olmadığı için sadece 'başkan' diyorum) ve TD lerimiz sayesinde göz göre gelinen şu nokta insanın içini acıtıyor...Bugünlere üç günde gelinmedi, üç günde düzelebilecek gibi de değil maalesef...

Ben Teknik Adami harcamayi sevmem genel olarak, ama Prandelli´yi sevdigim halde, benim futbol anlayisima cok ters islere imza atiyor. Ki ben sezon basinda bu adama kefil olmustum... Maalesef takimi full potansiyelinde oynattigini sanmiyorum. Daha öncede söylemistim, ligdeki yerli oyuncularin arasinda pek büyük fark yok diye. Yillardir nefret ettigim Sabri bile, en az 1.5 yil boyunca herkesin istedigi Veysel kadar iyi/kötü bir bek mesela. Takimin en effektiv olabilecegi sekilde oynatildigini sanmiyorum, Arsenal karsisinda yaptigimiz hatalarin aynisini üc hafta sonra Dortmund karsisinda yapmamiz normal degil. Oliver Kahn bile ZDF´de bunu bir yarida fark edebildi.

Mustafa Denizli ile ilgili fikirin ne Burak ?

Mustafa Denizli reçeteyi yazdı! - Ligtv.com.tr

Ben bir aydir takim üzerine ne düsündüysem, Mustafa Denizli bunlari asagi yukari bu kisimda dile getirmis. Prandelli bunlari nasil göremiyor bilmiyorum, ama takimi hem hizli oynatmaya calisip, oyuncu ve taktiksel tercihleri ile yavas oynatmaya itiyor. Yani sahada istedikleri ile, yaptiklari arasinda bir uyum göremiyorum Prandelli´nin.

Ne çektiysek karakterli denenlerden çektik.

bu 4. yıldız olayı sadece teknik direktör prandellinin laflarımı çok merak ediyorum...yani bu avrupayı boş vermek olduğu kesin fakat bu rahat söylemleri söylemesinde kimin katkısı var amaç onu bulmak.

Tamam Tak 4. yildizi sana kim takma diyecek??

Tamam Hedefimiz 4. yildizi takmak de! Kim bu hedefini elestirebilir!?

AMA 4. yildiz takacam diye SL bizleri rezi etmeye ne hakkin var? 4.yildiz Arsenal Dortmund 4 gol gecirmeden takilmiyor mu???

Yok o zaman avrupa maclarina niye cikiyoruz?? O zaman UEFA amca ya rica edelim bizi almasinlar bidaha

Böyle rezalet görülmedi!!!

Takimin seviyesi bu kadar, herkes'den özür diliyorum dese, bu kadar sinirlenmezdim!!

Adama zaman tanımamız gerekecek. Bence çok mantıklı düşünüyor. 4. Yıldız diye diye lig şampiyonluğu herzamankinden daha kıymetli hale geldi. Hem Avrupa, hem lig ve kupa derken geçen sezon en değersiz olan tr. kupasını alabilmiştik. Zaten fenerlilerde grubdan çıktığımızdan memnun kalacaktı eğer ki çıkabilseydik. Zaten son durak en geç çeyrek final olurdu, o zamana kadarda kuşlar tek kulvarda mücadele etmenin avantajıyla önemli puanlar alıb arayı açarlardı. Biraz olumlu bakmak gerekir. Prandellinin işi kolay değil. Adamın dediklerine saygı duyuyorum, her ne kadar üzülsemde. Her takımın değişik felsefesi vardır. Dortmund taraftarı mesela bu maça fazla önem vermiyordu, daha doğrusu adamlar ligde düşme potasında ve hafta sonu oynayacakları hannover maçını daha çok önemsiyorlar. Bundesliga'da bunların rakibleri kapanıyor ve kontra atak futboluyla azda puan almadılar. Şampiyonlar liginde öyle kapanan takım yok karşılarında ve bu da tam onların işine geliyor. Ha bize karşı oynamadan atıllar 4 tane, bu kadar alan bırakan bir Galatasaray'ı kendileride belki beklemiyorlardı ama maçı kazanacaklarından zaten eminlerdi. Umarım ligde artık bu kadar pozisyon vermeyiz rakiblere. Belki beklerin gelişmesini sağladıktan sonra Bruma ve Olcanı alır onbire. Adamın ileriye dönük planlarını bi bilsek keşke. Bu kadar kötü bir TD olduğunu sanmıyorum açıkcası. Daha çok bizim sabırsız olmamızdan korkuyorum.

4. yildiz icin sana gerek var mi? cevat hocayi koy senin yerine gene 4. yildiz icin yarisir, bas git artik burasi galatasaray , hedefi daima avrupada basari elde etmekdir.

Derdimiz sadece 4.yıldız olsa Mustafa Denizliyi falan getirirdik

Taptap

Tuchel midir nedir, bosta mi suanda. Getir deli bir Alman iste ancak oyle duzelir bu takim..

Ş.ligi ve ligde ayrı sponsorla çıktığımız gibi farklı hocalarla da çıkabilsek keşke!

Açık söylüyorum, bizi ilk 2'ye sokamayacak.

Demek ki çapı yetmedi. Defolup gitmesi şart.

Türk bir td gelsin. Daha fazla fayda sağlayacağı kesin.

vizyona bak.. rezillik resmen.
En buyuk suclu yonetimde

Abi ben bu kadar vizyonsuz adam görmedim ya. Lütfen gitsin. Bak lütfen diyorum ben bu cümleyi pek kullanmam ... Yada ..... söylemeyeyim gerisini.

Geri
Üst Alt