Adamın vücut dilindeki rahatlık beni ayrıca rahatsız etti, daha önceden emarelerini birçok defa gösterdiği, bir TD için en kötü özellik olarak gördüğüm 'Memur zihniyeti' ni kesin olarak tescillemiş oldu bu haliyle...
Bunu bıraksan; bu sene 5., seneye 9. filan da olsa pişkin pişkin hikayeler anlatmaya devam eder, kendiliğinden gitmesine ihtimal vermiyorum yani...
Yeni yönetimin TD tercihi çok önemli, hata yapma lüksü hiç yok. Eldeki kadrodan azami verim alabilecek, pragmatik bir yaklaşımla sorunları tespit edip kısa ve uzun vadeli çözümleri uygulamaya koyabilecek yeterliliğe sahip birini takımın başına getirmeleri gerekiyor; kısaca 'Lucescu gibi biri'...Yerli olarak bir tek Ersun Yanal söylenebilir ki onu da camia ve taraftarın benimsemesi çok kolay değil...
2012 şampiyonluğundan sonra 2 yıl içinde, bütün şartlar kulübü çok farklı bir seviyeye taşımak için bu kadar müsaitken, başkan (Yönetim namına bir şey olmadığı için sadece 'başkan' diyorum) ve TD lerimiz sayesinde göz göre gelinen şu nokta insanın içini acıtıyor...Bugünlere üç günde gelinmedi, üç günde düzelebilecek gibi de değil maalesef...