GSC Portal Prandelli: ''Hiçbir yere gitmiyorum''

Sergen Zeren

Transfer Aşığı
Büyük Üstad
prandelli.jpg

Prandelli hakkında çıkan iddialarla ilgili resmi siteden açıklama yaptı.

Detaylar GSC Portal'da...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şunun da altını çizmek isterim, medya eğer bir skandal arıyorsa çarşamba akşamı Londra’da maç yapan bir takımın, cumartesi günü Kayseri’de sahaya çıkacak olmasıyla ilgilenebilir!

Cesare Prandelli
Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü

Ya hoca takımın kötü oynaması icin elinden gelen herseyi yapıyon, hangi 4.yıldızdan bahsediyon.

Artık icip icip maclara cıktıgını düsünüyorum. Sarhoşsun hoca.

doğru sistemle oynatırsa kalsın mı beyler?:( olcanı küstürmezse,brumayı oynatırsa kalsın mı?

denizli geliyor...net.

doğru sistemle oynatırsa kalsın mı beyler?:( olcanı küstürmezse,brumayı oynatırsa kalsın mı?
öyle bişey olacağına inansam kalsın diyecem ama huylu huyundan vazgeçmez. takım iyi oynamaya başlasa bile yine antin kuntin dizilişler ve tercihlerle takımın içine yine edecektir mutlaka. tez vakitten gönderilmesi lazım

prandelli türkçe bilmiyor inanmayın :(

Edit: kusura bakmayın, yapmak istedim :( Ciddi olursak hatalarından ders alırsa, saçma sapan şeyler denemezse sorun olmaz.

Güzel açıklama olmuş...

Önümüzdeki 3-4 maçta ciddi bir silkiniş olmadıkça devam edebilmesi zor ama...

Iyi demis.

Ama buna katilmiyorum:

"Şunun da altını çizmek isterim, medya eğer bir skandal arıyorsa çarşamba akşamı Londra’da maç yapan bir takımın, cumartesi günü Kayseri’de sahaya çıkacak olmasıyla ilgilenebilir!"

Sadece biz Carsamba ve Cumartesi oynamiyoruz. Mesela Liverpool icin de gecerli aynisi.

Taraftarın destek olması gerek.
Bu adamın geçmişi belli. Oralara tesadüfen gelmedi. Biraz zaman tanıyın.

Sende gideceksin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
ben prandelliyi seviyorum ve sonumuz acı bitmemeli.giderse üzülürüm.ama bilmiyorum başka çare yok gibi..3-5-2,4-4-3 inadı pis çünkü prandellinin.

Hic olumlu bakmiyorum. Önümüzdeki 2-3 mac'ta kendisini ya toparlar, yada gider. Toparlayacagini hic sanmiyorum ama. Acemi Anderlecht'e kendi evinde yapabildigin kadar defans yap, git Londra'da Arsenal'e karsi 352 ile saha'ya cik, Melo'yu stoper, Sneijder'i ön libero, Veysel'i "kanat" ve lig'de hic oynamayan Telles'i sol'da oynat nokta nokta com

Aysal kalsa belki ama şimdi kim gelirse gelsin adios bebeim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt