GSC Anket Prandelli ile Yola Devam Edilmeli mi?

Prandelli ile Yola Devam Edilmeli mi?

• Gitmeli

Oy: 318 87,6%
  • Kalmalı

Oy: 45 12,4%

• Kullanılan toplam oy
    363
  • Anket kapatılmış .
Ya nasıl devam edilmeli kardesim ya
O floryaya gitmemesi lazım, floryaya gitmemesi lazım bu aksam daha ben taraftarın yüzüne bakamam diyip toplayacak bavulunu doğru sey bugul bugul neresi orası istee

gitmez gitmeyecek, albarayk buldu kuklasini, nasil aziz kadro kuruyorsa, albayrak da bizde kadro kuruyor

Lise lobisi yıkılmadıkca kim gelirse gelsin, sadece figürandır. Terim'ide figüran yapmak istediler ama yemedi,

en azından sezon sonuna kadar sabredilmeli hocaya ha sezon sonu başarısız olur ozaman oturulur konuşulur yoksa şimdiden taraftarın takımı sabote etmesi çok çirkin.

Gesendet von iPad Air mit Tapatalk

Normal de bende sezon ortasında hoca değişikliğine karşıyım.. Ama adam öyle böyle saçmalamıyor her maç daha başlamadan kadrolar açıklanınca başıma sinirden ağrılar giriyor.. Ki ben Galatasaray maçlarını sabırsızlıkla bekleyen biriyim. Maç başında o CL müziğini duyunca içime birşeyler olurdu şimdi ise çalmasın istiyorum...Dün sinirden maçı izleyemedim maç başında Trabzon çaksın aklı başına gelir dedim öyle de oldu her fark yiyeceğimiz maçı nedense biz biliyoruz herif bilmiyor..

Geçen hafta bana göre bu zamana kadar çıkardığı en mantıklı kadroydu..Sadece sonradan Bruma'yı oyuna almamasına kızdım.. Ve yine en iyi oynadığımız maçtı..
Madem öyle en bilindik kuralı uykula kazanan takımı bozma değil mi? Rüyanda mı gördük yektayı ki tekrar monte ediyorsun takıma..

Takımı ptt 1 lige düşürünceye kadar kalmalı.Ondan sonra ft gelip takımı çok süper lig olan yere çıkarır.

Prandelli yi birakin teknik direktör GALATASARAY taraftari bile yapmayacaksin.

sabır yenilse de azıcık iyi oynatan, ileriye dönük bi ışık veren adama gösterilir. Prandelli de hiç bir umut yok. Günden güne daha kötüye gidiyoruz

sorun prandelli değil geçen sene mancini gitsin diyenler şimdi adama yazık ettik diyorlar. Bizde zihniyet sorunu var terim bize çok şey kazandırdığı gibi çok şeyde kaybettirdi. Ruhla,gazla daha nereye kadar gidilecek? Terim zihniyeti artık bitmeli o tipte oyuncularda yollanmalı.

O değilde bu adam her maçta 6 yabancıyı kadroya alıyor.Acaba tercüman buna yabancı kontenjanını yanlış mı çevirdi ne yaptı.Millet de nasıl olsa biliyordur diyip uyarmıyor herhalde.Kulüp o kadar sahipsiz ki herşey beklenir bu saatten sonra.

Prandelli gibi sacma sapan kadrolar kuran ve skorlar alan bir hoca daha yoktur. O kurdugu sacma sapan kadrolar fazla puan bile aldi.

Kesinlikle normal bir insan öyle ilk 11'leri sahaya sürmez. Prandelli'nin yerine Abuzittin gelse, bir adet ortalama forvet kiralansa rahat sampiyon oluruz ama bu Pirelli ile maksimum 4.olabiliriz bu ligde.

Geçmişte sorulmuş hatalı bir soru..

Şu an soru şöyle olmalı :

"Prandelli'yi kulüpten bir daha adım atmayacak şekilde odunla mı kovalamak lazım yoksa taşla mı ?

Gitmeli mi kalmalı mı diye soru bile sorulacak ortam yok şuan.Herşey o kadar bariz bi şekilde gitmesi gerektiğini gösteriyor.Herkes dalga geçiyo adamla ama Yılmaz Vural gelsin şu takıma daha iyi çalıştırmazsa daha başarılı olmazsak bende bişey bilmiyorum.
Takımın başına düzgün bi insan evladı getirseler zaten Selçuk-Burak-Yekta gibi gerizekalıları oynatmaz zaten.Aklım almıyo bu adamlar oynarken Sneijder'in oynamamasını Bruma'nın kadroya bile alınmamasını.Bu adam gitmediği sürece sinir krizleri geçirmeye devam edecem evde.Dünkü maçtan önce kadroları duyduğumda kafayı yedim zaten evde.Dünya üstünde kendinden bu kadar nefret ettiren bi teknik direktör daha olmamıştır heralde.Adamın savunulacak 1 tarafı bile yok hala takımda tutuluyor inanılır gibi değil.

Su anket'i acik yapin da ordaki 75 kisi ile baglantimizi kesebilelim.

forumda fanboylari vardi bu adamin onun adina cesar demeyin cünkü cesar kalles ti gibilerinden laf ediyordu. kimdi o zat ya

Geri
Üst Alt