GSC Anket Prandelli ile Yola Devam Edilmeli mi?

Prandelli ile Yola Devam Edilmeli mi?

• Gitmeli

Oy: 318 87,6%
  • Kalmalı

Oy: 45 12,4%

• Kullanılan toplam oy
    363
  • Anket kapatılmış .
prandelli gitmeli mi wtff (i means hala burdami)

TEZ ZAMANDA SHUT o hal

Takım prandelliye ragmen ilk 6 maçı gayet iyi idare etti,inşallah şu maçtan ders çıkarır artık.

Buda sorumu anında postalanması lazım.Bu adama ragmen 6 macta 13 puan iyi topladık.Mancini bunun yanında mourinho gibi geldi gözüme.Okadar kötü bir hoca.

Cemali inadından vazgeçmeli + Brumayı takıma kazandırmalı + Kanatlı sisteme geçmeli. Bunları yapacaksa kalmasını isterim.

Beni kovun diye elinden geleni yapıyo adam.İnanılır gibi değil.

Kalmali diyen futbol cahilleri ile ayni forumda oldugum icin tiksiniyorum.

Artık suyu ısındı. Gitmesi hem kendi hem bizim adımıza iyi olacak.

Kalmalı diyen üyeler bulunup acilen üyeliği silinmeli.

Bende gitmesinden yanayım peki kim gelecek

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kukla yönetimin kukla teknik direktörü

Kimi nerden kovuyoruz, biz kimiz be? Gücümüz ne bizim?

Takimimdan bu kadar sogudumu hatirlamiyorum, haaa belki genclikten yavas yavas cikiyorum ve hayatimda da faydali seylerle ugras verdigim icin de olabilir. O halde Prandelli den özür diliyorum, kabahat bendeymis, kalabilir kendisi!

en azından sezon sonuna kadar sabredilmeli hocaya ha sezon sonu başarısız olur ozaman oturulur konuşulur yoksa şimdiden taraftarın takımı sabote etmesi çok çirkin.

Gesendet von iPad Air mit Tapatalk

köydeyim maçları kahvede izliyorum her yenilgi sonrası sinirim uzaya çıkıyor laf atmalar yüzünden ancak
gitmeli demek nasıl görüşse kalmalı demekte görüş zaten ağırlık gitmesinden yana tiksinme iğrenme ifadeleri çok yanlış
yoksa çok eleştirdiğimiz bazı takım taraftarı gibi yanlışa yanlış diyen haindir benim gibi düşünmeyen düşmandır mantığından ne farkımız olur
kalsın diyen sebebini açıklar katılmazsın o kadar

safting gitti de ne oldu geleceğin takımı kurulacak diye nerdeyse yarım sezon harcandı elde var sıfır ertesi sezon sounes geldi yine sıfırdan takım kurdu takımın kimyasını 5-6 ayda ancak çözdü gerekli ayıklamayı yaptı terim için temeli attı
skibbe gitti daha mı iyi oldu
reijkad ıslıklandı gitti daha mı iyi oldu
bence kalsın ama rahat bırakılsın ama adaletli olması sağlansın

Son düzenleme:
Bu herife kalmalı diyen adam futbol izlemesin gitsin körling izlesin

daha gitmedimi ? :D kalmalı tabikide 1 ay önce sezon çöpe gitmeden önce şutlanmadı şimdi neden şutlansın kulübe ciddi zarara sokulsun bırakın kalsın td masrafına gerek yok sezon bitti kına yaksın yeni yönetim

Geri
Üst Alt