GSC Anket Prandelli ile Yola Devam Edilmeli mi?

Prandelli ile Yola Devam Edilmeli mi?

• Gitmeli

Oy: 318 87,6%
  • Kalmalı

Oy: 45 12,4%

• Kullanılan toplam oy
    363
  • Anket kapatılmış .
Kesinlikle gitmeli. Arsenal maçında onlar kırmızı görmeden bu futbolla 3-0 falan yenilseydik aynı şekilde taktik yapardı. 7-8'e gidecek maçta iyi yırttık. Büyük hezimetler yaşamadan değişime gitmiyor hoca burası Galatasaray bunları kaldıracak yer değil. İyi hoca sadece sonuç odaklı çıkarım yapmaz.

Valla en azından dönem sonuna kadar kesinlikle kalmalıdır zaten önümüzde biri önümüzdeki ay öteki mayısta olmak üzere 2 seçim var bu sebepten dolayı zaten hoca aramakta verimli olamaz Prandelli bir kere 4-6-1 taktiğini oynasa verimini görse zaten sezonu kurtarıcak 3'lü defans kurgusundan vazgeçse yeticek çünkü Türkiye'de ne bu taktiği anlıyacak beyinde defans oyuncusu var nede sağ sol bek var bu sebepten 3'lü defansı antremanlarda çalışabiliriz ama bu kurguyu defans anlıyana kadar sahaya sürülmemeli derim aslında top kontrolünü eline geçirdin mi çok iyi bir taktik ama defansın durcağı yer tutucağı yer gibi durumları bol bol çalışmalı diyorum yani maçta bu taktiği denemek büyük intihar. Hoca değiştirip durmak tamamen takımı yıpratıyor özellikle taktik kurguları değişiyor oyuncular ne oynuyacağını sapıtıyor bir 3-5-2 oynuyor bir 3-6-1 oluyor 4-3-3 , 4-4-2 herşey oldu buda defans ve forvetteki bütün kurgu ve taktiklerin yerinde oynaması defansında forvetinde kurgulardaki değişiklikler oyuncuları yıpratıyor verimi düşüyor. Benim fikrim bu.

Transferlerimiz çok kötü, td onlardan da kötü. üa giderayak ağır ...tı.

Bence T.D. bile değil kendisi. Arsenal maçında çıkardığı onbiri ve dizilişi gördükten sonra bu karara varmış bulunmaktayım. Hele açıklamaları böyle olacağını düşünemedim falan demeleri aman Allah'ım adeta şok üstüne şok. O yüzden şu an bir teknik direktörümüz olduğunu bile düşünmüyorum. Kendi kendine bişeyler yapıyor işte, takılsın biraz daha nasılsa burası dingonun ahırı oldu yoldan geçeni hoca diye takımın başına geçirir olduk.

Kaldığı her gün aleyhimize.

Mancini nin gonderilip Prandelli nin getirilmesi bir hataydi. Simdi Prandelli nin gonderilip yerine yeni bir hocanin getirilmesi yine hata olur, sağlam bir hoca getiremeyeceklerini de hepimizin biliyoruz. Prandelli su ana kadar iyi isler yapamadi ama takimda bir süre daha kalmali. En azindan secim surecine kadar takimin başında olmasi onun icin iyi bir şans. Özellikle arka arkaya Fb Dortmund maclari onun icin belirleyici olur. Bu maclardan cikaracagi galibiyetler yerini fazlasiyla saglamlastirir, ama kupadaki Fb, deplasmanda ki Arsenal maclari tarzinda oyunlar oynayarak bu maclari da kaybedersek yeni yönetime başka bir secenek birakmamis olur ve yollar ayrilir. Kotu bir baslangic yapmasına rağmen milli maclardan sonra hocanin bir kadro istikrari yakalamasini, önemli maclardan galibiyet çıkarmasını bekliyorum. Bunlari yaparsa zaten, kendisine sağlam bir kredi olusturur, buradan cikartacagi olumsuz sonuclar da bizi yeni bir kaosa sürükler tekrardan.

Son olarak basina yaptigi aciklamalarda sacma sapan sistem tercihlerine devam edecegini aciklamis.
Sampiyonluk icin kovulmasi lazim.

Bu zamana kadar hic bir teknik direktöre bu kada kizmamistim.

Bizi Arsenal macinda göz göre göre rezil etti. Bu kadar basit hatalar yapilmaz arkadas bu seviyede.

Gitmeli mi bilemiyorum, ama Mancini gibi ömrü uzun olmaz. Cok vasat bir hoca Prandelli.

Sürekli hoca değiştirmek fayda sağlanıyor ancak bu adam da h8liç umut yok bee

daha fb maçından önce söyledik prandelli istifa etsin hayrı dokunmayacak diye

Yerine Yabancı bir hoca gelecekse Prandelli kalsın. Ersun gelecekse gidebilir.

Edilmeli, Mancini döneminde de Denizli veya Luce gelmediği taktirde devam edilmesi gerektiğini düşünüyordum zaten. Bunda da düşüncem aynı ama kısa sürede çok teknik direktör değiştirdik. Hem kulübe, hem oyuna ciddi etki sağlıyor bu TD. değişikliği. Herkes kendi istediği oyuncuları alıp kendi sistemini oturtmaya sağlıyor. Mevcut kadro da o sistemle ve yeni gelen oyuncularla anlaşıp oyunu kavrayana kadar malesef en az 1 seneye yakın zaman geçecektir.

Bu yüzden kesinlikle hayır. Ha dediğim isimleri getirirlerse o zaman işler değişir. ;)

4-2-3-1 oynamaya devam edecekse kalmalı.

ŞL'de 3.lükten öteye gidemeyeceğimiz belliydi.

AMA! Süper Kupa'yı hediye etti maalesef.

Bir dahaki sefer hoca alirken IYICE incelemek gerekiyor, sonra alinmasi lazim.

Mancini ile Prandelli için çok para harcadik ve daha fazla harcayabilirdik,
Sonra da neden paramiz yok diye konusmayin.

Bielsa gibi ADAM gibi teknik direktör alinsaydi simdik dört dörtlük takimiz olurdu.

Geri
Üst Alt