Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mancini'yi çok elestirdim, komik denemelerini unutmadim fakat adam yabanci t.d. olarak bizde gayet iyi isler yapabilecegini gösterdi.
Onunla 1 sezon daha geçirseydik, daha iyi takim olacagimizi düsünüyorum ama olmadi.
Bizim ülkede sabir diye birsey yok. Her sene sampiyon olamazsin --> exit.
Hem S10 için iyi t.d. dü.
Tapatalkdan konuya girdiğim için anketi göremiyorum. O yüzden anketten bihaber olarak yazdım.Hayır elbette.İkisi arasında kıyas yaptık kabaca...Yinede ankette sorduğum soru belli![]()
Fenerbahçe maçı sonrası bu başlık her türlü karışır diyorum ben.
Umarım kazanırız iyi bir oyunla ve başlık olumlu anlamda rekor kırar.
Kişisel görüşüm ise umutsuz.
Yeni gelecek başkan ve yönetimle birlikte sizce Prandelli gitmeli mi kalmalı mı?Tapatalkdan konuya girdiğim için anketi göremiyorum. O yüzden anketten bihaber olarak yazdım.
GT-I9300 Tapatalk
Bencede en büyük olumsuzluk Terim'den sonra gelmesiydi.Zira Terim'den sonra kim gelse aynı şey olurdu.Bir ihtimal Denizli ile öyle durum yaşanmayabilirdi.Mancini hoca gelince taraftarimizda ayri bir alemdeydi herkes Fatih Terimmm diye bagiriyordu kimse hocaya destek olmadi.Manciniye istifa bile dediniz adami cıldirttiniz.Mancini hocayi kotulemeyi birakin Adam Bursaya 5 Akhisara 6 gol attirmisti.Hocanin elinde kanat oyunculari yoktu hepsi sakatti kanatsiz oyun oynadik bunu ne cabuk unuttunuz.Kanatsiz oyun ile Şampiyonlar Liginden cikarmis bu buyuk basari bana gore.Mancini Hoca yanlis zamanda geldi zaman vermediniz ki adama her macta adami islikladiniz Fatih Terim Diye bagirdiniz ne oldu.Hic Degilse mancini FT gibi kacmadi.Mancini adam gibi adamdir.
Bence Furkan'a da şans verilmeli.A takımda Selçuk'tan kötü oynamaz herhaldegençlere sans verilse iyi baslangiç olur.
Koray Günter, A2 Burak Yilmaz, Birhan Vatansever gibileri Kupa maçlarda ve TSLdeki bazi maçlarda oynatmak dogru oldugunu düsünüyorum.
Yeni gelecek başkan ve yönetimle birlikte sizce Prandelli gitmeli mi kalmalı mı?