GSC Anket Prandelli ile Yola Devam Edilmeli mi?

Prandelli ile Yola Devam Edilmeli mi?

• Gitmeli

Oy: 318 87,6%
  • Kalmalı

Oy: 45 12,4%

• Kullanılan toplam oy
    363
  • Anket kapatılmış .
Mancini geldiginde kaos ortami vardi. Buna ragmen neticede maksimumu yakaladi. Gecen sene daha fazlasini yapamazdik, bunu kabul etmek lazim. Kadromuz dardi, üc kulvarda mücadele ediyorduk. Basarili degildi diyen gitsin Münih'i tutsun. Nerdeyse bütün büyük maclari kazandik.
Bazilarinin Mancini'yi geri istemesi bence gecen sezonun sonunda takimin karakter gösterip takim olmasidir bence. Bunu bu sene devam ettirebilirdi.

bi an önce doğruları yapmasını ümit ediyorum.emre çolağı,furkanı,korayı yok saymaktan vazgeçmeli.

Aslında son maçta yaptığı değişiklikler ve oynattığı sistem ile ışık verdi Prandelli,bunu es geçmiyorum.Ama Sneijder yerinde oynamalı daima.

Mancini'yi çok elestirdim, komik denemelerini unutmadim fakat adam yabanci t.d. olarak bizde gayet iyi isler yapabilecegini gösterdi.

Onunla 1 sezon daha geçirseydik, daha iyi takim olacagimizi düsünüyorum ama olmadi.

Bizim ülkede sabir diye birsey yok. Her sene sampiyon olamazsin --> exit.

Hem S10 için iyi t.d. dü.

Mancini Hoca bizde devam etseydi Eminim bu oyuncularimizla bir takima 5 tane attirirdi.Mancini hocanin elinde istedigi kanat bek oyunculari yoktu.Hatta kanat oyuncularimiz neredeyse hepsi sakatlanmisti Mancini hocanin şanssizligina denk geldi.Mancini hoca hic degilse sistemde dengeli oynatiyordu.Mancininin Prandelliden daha ustun oldugu apacik belli.

Fenerbahçe maçı sonrası bu başlık her türlü karışır diyorum ben.

Umarım kazanırız iyi bir oyunla ve başlık olumlu anlamda rekor kırar.

Kişisel görüşüm ise umutsuz.

dzemali ve pandev form tuttuğunda chedjou yedek kalmak zorunda.koray günteri hazırlaması lazım.bizim kadromuz gerçekten iyi.bi dolu ortasaha var.yekta şu aralar saldı mesela..furkan ve emre çolağa şans verilmeli.umut gündoğan,birhan TR kupası maçlarının hepsinde oynamalı.

Fenerbahçe maçı sonrası bu başlık her türlü karışır diyorum ben.

Umarım kazanırız iyi bir oyunla ve başlık olumlu anlamda rekor kırar.

Kişisel görüşüm ise umutsuz.

25 Ekim'e kadar kalsın diye anket süresini öyle seçmiştim.Umarım konumu kapatmazsınız :D

bu adamla böyle bitmemeli abi.3-5-2 inadı var.kıracak o inadını.yanlış bi diziliş yüzünden italya milli takımından oldu ve hatasını kabul etti,ayrıldığında ordan.2.kez aynı hatayı yapmaz.cevabı arsenal maçında aldı zaten 3-5-2 nin.

Mancini hoca gelince taraftarimizda ayri bir alemdeydi herkes Fatih Terimmm diye bagiriyordu kimse hocaya destek olmadi.Manciniye istifa bile dediniz adami cıldirttiniz.Mancini hocayi kotulemeyi birakin Adam Bursaya 5 Akhisara 6 gol attirmisti.Hocanin elinde kanat oyunculari yoktu hepsi sakatti kanatsiz oyun oynadik bunu ne cabuk unuttunuz.Kanatsiz oyun ile Şampiyonlar Liginden cikarmis bu buyuk basari bana gore.Mancini Hoca yanlis zamanda geldi zaman vermediniz ki adama her macta adami islikladiniz Fatih Terim Diye bagirdiniz ne oldu.Hic Degilse mancini FT gibi kacmadi.Mancini adam gibi adamdir.

Mancini hoca gelince taraftarimizda ayri bir alemdeydi herkes Fatih Terimmm diye bagiriyordu kimse hocaya destek olmadi.Manciniye istifa bile dediniz adami cıldirttiniz.Mancini hocayi kotulemeyi birakin Adam Bursaya 5 Akhisara 6 gol attirmisti.Hocanin elinde kanat oyunculari yoktu hepsi sakatti kanatsiz oyun oynadik bunu ne cabuk unuttunuz.Kanatsiz oyun ile Şampiyonlar Liginden cikarmis bu buyuk basari bana gore.Mancini Hoca yanlis zamanda geldi zaman vermediniz ki adama her macta adami islikladiniz Fatih Terim Diye bagirdiniz ne oldu.Hic Degilse mancini FT gibi kacmadi.Mancini adam gibi adamdir.
Bencede en büyük olumsuzluk Terim'den sonra gelmesiydi.Zira Terim'den sonra kim gelse aynı şey olurdu.Bir ihtimal Denizli ile öyle durum yaşanmayabilirdi.

Kalmalı ..
Yeni teknik direktör aranacakta bulunacakta gelecekte ona uyum sağlanacakta çok uzun sürer..
Prandelliye güvenmekten başka çaremiz yok..

biraz daha kalmalı ama;
fb ile berabere bile kalsa gitmeli
3 lü defansa devam ederse gitmeli
3 lü orta sahaya devam ederse gitmeli
defansif oynatacaksa gitmeli
içerde dışarda galibiyet için oynamayacaksak gitmeli

gençlere sans verilse iyi baslangiç olur.

Koray Günter, A2 Burak Yilmaz, Birhan Vatansever gibileri Kupa maçlarda ve TSLdeki bazi maçlarda oynatmak dogru oldugunu düsünüyorum.

gençlere sans verilse iyi baslangiç olur.

Koray Günter, A2 Burak Yilmaz, Birhan Vatansever gibileri Kupa maçlarda ve TSLdeki bazi maçlarda oynatmak dogru oldugunu düsünüyorum.
Bence Furkan'a da şans verilmeli.A takımda Selçuk'tan kötü oynamaz herhalde

Alman ekolü bize iyi geliyor kalmalı bence.

Bencede (suana kadar hic isik gormus olmasamda) biraz daha sabredilmeli, hala ligde tepeye oynuyoruz ve artik yavas yavas takimida tanimaya baslamistir kendisi... Yeni bi td geldigi an 4. yildizi unut demek olur sahsen benim icin, sadece bu yuzden bile ligin ilk yarisini bekleyelim gorelim derim...

Ama Lucescuyada hayir demem ama Luce gelse bile en erken devre arasi gelir herhalde

Geri
Üst Alt