GSC Anket Prandelli ile Yola Devam Edilmeli mi?

Prandelli ile Yola Devam Edilmeli mi?

• Gitmeli

Oy: 318 87,6%
  • Kalmalı

Oy: 45 12,4%

• Kullanılan toplam oy
    363
  • Anket kapatılmış .
Prandelli büyük hayal kırıklığı oldu. Geldiğinde bu kadar üst üste hata yapacak, takımı bu kadar rezil oynatacak kadar kötü bir teknik adam olduğunu farkedememiştim. Kulüple derhal ilişkisinin kesilmesi lazım çok geç olmadan. Hala yarışın içerisindeyiz, 4. yıldız kilit hedef. Kaybedilmiş bir şey yok.

Bu kadar çok maçta bu kadar farklı mağlubiyetler alsa Mourinho bile kovulurdu bu adam hala nasıl kovulmuyor aklım havsalam almıyor. Bir keramet var bu herifte bize gelmeden önce okutup üfletti mi kendini naptı anlamadım.

Doğru kişi mi tartışılır ama Başakşehir'e bakarsanız Abdullah Avcı bir sistem oturtmuş , bulduğu yabancılar gayet iyi , yerliler ise hep belli bir potansiyeli olduğu söylenmiş ama büyüklerden kovulmuş adamlar. Hepsinden maksimum verim alabiliyor. Hem savunma hem de hücum anlamında başarılı bir takım oluşturmuş. Yani yerli olarak iyi bir alternatif olabilir ilerisi için.

zamaninda biz elestirdigimizde bizi futbol cahili olarak adlandiranlar simdi ayni adami yerden yere vurmakta. olm biraz omurgali olun dik durun.

Bu adamı çaycı bile yapmam.Yaptığı çaydan tüm takım öteki tarafı boylar.Bu kadar rezalet çalışan şahsiyet yeryüzünde yoktur.Bir zamanlar italyan taraftarlar milli takımdan gittiğine zil takıp oynuyordu.Adamlar haklıymış onlardan da bir ton kanser hastası çıkmış.Şuan bizim olduğumuz gibi

Prandelli gitmeli..Çünkü takımdan hiçbir şekilde alternatif üretememiş.2 senedir Selçuk diyoruz hala kesilmiyor yada saçma sapan kadrolar.taktikler,yönetimsel kararlar.Takım uyuşuk,yetersiz.
Ama
Bizim asıl sorunumuz daha derin..Kendimizi çok büyüttük Drogbanın etkisini filan gözardı etmişiz geçen sene ama artık takıma acil revizyon lazım.Burak,Selçuk başta en az 10 futbolcu göndermeliyiz..Yerlerine artık net futbolcular almalıyız yabancılar da berbat en az 10 transfer lazım.Yabancı sınırı ve para durumu da önemli.Bu sene Şampiyonlar ligine gitmessek bütçe düşer.Takım leş.İyi teklif gelirse Muslera Sneijder satılabilir..Ama işte futbolu kim yönetcek td kim olacak yerlerine kimler alınacak?Bize artık sistem hocası lazım yeterki bişeyler üretelim altyapı desen bitik Lig desen bitik Futbol yok.

Prandelli gitsin ..gitsin ama tek sorun o değil.. daha büyük sorunlarımız var bunları halledemedikten sonra kim gelirse gelsin bişey olmaz.

Hayret vallah. Bir sezonda bu kadar cok fark yedigimiz mac oldu mu acaba. Bir de daha 10.haftadayiz yahu.

2 x 0:4 (1 SL,1 Lig)
2 x 1:4 (Lig)
1 x 0:3 (Lig)

Sikeli sezonda bile bu kadar cok kez yüksek yenilgiler almadik. Benim hatirladigim bir 2:4 Ankaragücü, bir de 0:3 Antalya maci var.

Albayrak sag olsun bütün türkler masallah süperler yabanci lari da yedek oturuyor

bizim taraftarda bi alem prandelli'yi günah keçisi ilan etmek kolay.. bu adamın elinde sihirli değnek mi var? bu yerli mal futbolculara çıkın takımı sabote edin diye prandelli mi diyor? hoca iyi niyetli ve daha adaptasyon aşamasında. sorulacak hesap varsa bunu ü.aysal denilen şarlatana sorun yada para için allahı kitabı dahi inkar edecek f.terime sorun..

Gesendet von iPad Air mit Tapatalk

Futbolcular onur gurur halsiyet adam kalsa ne olur gitse ne olur. Önce futbolcu o para için kendini zorlasın yırtsın parçalasın kendini.

kalmalı diyenler için 2 ihtimal var ya fenerliler ya da ciddi anlamda futbol bilgileri zayıf

kalmalı seçeneğine iyi oy çıkmış diyecektim ki konunun biraz eskimiş olduğunu gördüm.

kalmalı diyen oylar düne göre artmış belliki şikeciler ankete oy kullanıyor. sadece üyelere açık yeni bi oylama açılsa daha mantıklı

Prandelli ile harakiri kelimesi eş anlamlı kelimelerdir...

Bir maç 11 oynattığı adamı bir sonraki maç kadrosuna almayan, takımın rezil halini göre göre elindeki Bruma ve Sniejder gibi isimleri 11 e almayan... Selçuk ve Burak'ın bu rezil hallerinde alternatif olarak Furkan, Umut gibi isimlere şans tanımayan... Takım içerisinde aşikar olan huzursuzluğa bir önlem alamayan adamın bu takımın başında kalması düpedüz intihardır...

Allah sonumuzu hayretsin...

Sorusu bile hakarettir bence. Pılını pırtını toplayıp en kısa zamanda defolması dileği ile yoksa bu adam hepimizi kanser hastası eder.

Kalmalı diyen 140 kişiyi kınıyorum. Bu adamın bu kadar rezilliğin ardından hala görevde olması Galatasaray'a , taraftarına ve tarihine hakarettir, ihanettir.

kesinlikle gitmesi lazım klübün herhangi bir antrenörü prandelliden daha faydalı olucaklardır ama tabiiki oyuncularada bir gözdağı vermek lazım kariyersiz bir antrenörü dinlememek onu ezmek gibi bir alışkanlıkları vardır bizim türk futbolcuların.

Geri
Üst Alt