Prandelli İstanbul’da

Şahsen yabancı olarak ilk tercihlerimden biriydi, dolayısıyla epey memnunum.

Çok sıcak, samimi ve temiz bir duruşu olduğu aşikar, negatif elektrik almak imkansız.

Umarım Galatasaray'ımıza değerli katkılarda bulunup, unutulmazlarımız arasına girer.

Hocamıza olabildiğince sahip çıkmalı ve kredi tanımalıyız, bunu fazlasıyla hak etmekte.

Br4hNZ8IYAA9lqn.jpg

:oley::oley::oley::oley::oley::oley:

Hoş Geldin Gerçek Sinyorrr

Diger teknik adamlar Prandelli kadar mutlu edemezdı heralde..

Neden bilmiyorum ama cok cok sevindim

Biraz duygulandim gibi

Sent from my iPhone using Tapatalk

mancini gibi degil prandellide hayat var.taffarel adamın dibi ayrıca.GS ı o kadar sahiplenmış ki prandelliyi evine gelen bir misafir gibi karşıladı.

mancini nerde prandelli nerde fark florya ilk ayak basmasiyla belli oldu

Cok basarili olacak efsanelesecek !

Prandelli'ye inanılmaz kanım ısındı. Önceden de hakkında okuduğum olumlu yorumlardan sonra, fikrim kesinleşmişti zaten. Bu saatten sonra gereksiz, saçma eleştiriler yapmak yerine, herkes Prandelli'yi destekler umarım.

Bu adam başarılı olur. Mancini gibi kafamda ? yok.

Paralarını almaya gelmiştir.

geçtim dediğin kişiler takımı elinde tutuyor son bir senedir

Onlar bir takım futbol cahillerinin uydurması. Adamlar daha kendilerini tutamıyorlar takımı elde tutacaklar öyle mi ? Hadi canım ordan hadi.

Gerçi Burak kesilip Berk İsmail
Selçuk kesilip Umut Gündoğan oynasın diyen zihniyetten de böyle yorumlar beklenir

Onlar bir takım futbol cahillerinin uydurması. Adamlar daha kendilerini tutamıyorlar takımı elde tutacaklar öyle mi ? Hadi canım ordan hadi.

Gerçi Burak kesilip Berk İsmail
Selçuk kesilip Umut Gündoğan oynasın diyen zihniyetten de böyle yorumlar beklenir
Kendi cehaletini başkalarına saldırarak örtmeye çalışman gülünç.

Bırakın bu sacma puan muhabbetini.Galatasaray tarihinde olmadigi kadar 4'lük olmustur bu İtalyan cobani yüzünden.2 ayda kac kere 4 yedik hatirlamiyorum bile.Bunun gibi bes para etmez rezil rüsva herifler dünya futbolundan silinmelidir.

Geri
Üst Alt