Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 34.155
- 3.667
- 1.588
Hosgeldin sezar :bgking1:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoş Geldin Gerçek Sinyorrr
Diger teknik adamlar Prandelli kadar mutlu edemezdı heralde..
Neden bilmiyorum ama cok cok sevindim
Biraz duygulandim gibi
Sent from my iPhone using Tapatalk
mancini gibi degil prandellide hayat var.taffarel adamın dibi ayrıca.GS ı o kadar sahiplenmış ki prandelliyi evine gelen bir misafir gibi karşıladı.
mancini nerde prandelli nerde fark florya ilk ayak basmasiyla belli oldu
Cok basarili olacak efsanelesecek !
Prandelli'ye inanılmaz kanım ısındı. Önceden de hakkında okuduğum olumlu yorumlardan sonra, fikrim kesinleşmişti zaten. Bu saatten sonra gereksiz, saçma eleştiriler yapmak yerine, herkes Prandelli'yi destekler umarım.
Bu adam başarılı olur. Mancini gibi kafamda ? yok.
Bu arkadaş olacakları görmüş. Tebrik ederim.Hoşgeldin Sezar. Kankalara dikkat et.
Bu arkadaş olacakları görmüş. Tebrik ederim.
geçtim dediğin kişiler takımı elinde tutuyor son bir senedirHadi Burak'ı,Selçuk'u geçtim ulan geri kalan 8 topçu ne b.ka yarıyordu bunun döneminde ?
geçtim dediğin kişiler takımı elinde tutuyor son bir senedir
Kendi cehaletini başkalarına saldırarak örtmeye çalışman gülünç.Onlar bir takım futbol cahillerinin uydurması. Adamlar daha kendilerini tutamıyorlar takımı elde tutacaklar öyle mi ? Hadi canım ordan hadi.
Gerçi Burak kesilip Berk İsmail
Selçuk kesilip Umut Gündoğan oynasın diyen zihniyetten de böyle yorumlar beklenir
Geldigin günün Allah belasini versin.
Pırandeli liderin 1 puan gerisinde bırakıp gitti, şimdi 2 puan gerideyiz.
Kendi cehaletini başkalarına saldırarak örtmeye çalışman gülünç.
Beyin nakli henüz mümkün olmadığından Allah kurtarsın diyorum sana.Kes bir daha alıntılama mesajlarımı buram buram basitlik kokuyor.
Beyin nakli henüz mümkün olmadığından Allah kurtarsın diyorum sana.