Ercan Önder
10 Numara!
- 25 Kasım 2008
- 10.478
- 1.706
- 1.948
adam lider yaptı takımı boş yapmayın. Şaka şaka Sneijder olmasa galibiyet diye birşey gelmezdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hem korkak hem de yanlış kadro ve diziliş ile oynatıyorsun takımı... Arsenal maçında da gördük ki Galatasaray sana 4 gömlek fazla gelmiş... İlk fırsatta defolup gitmen gerekiyor prandellicim...
Edit: Herşeyi geçtim Wesley Sneijder gibi bir oyuncuyu önliberoda oynatabilme dahiliğine sahip olduğun için bile seni hiçbir takıma hoca yapmamaları lazım! Hoca moca değilsin sen...
İşte bu forum objektif bakabildigi için seviyorum git baska takım forumlarında derbi galibiyetinden sonra hocanın kötü oyunu konusulmaz Galatasaray taraftarı futbolu biliyor.
Bakma sen burada da skor taraftarı az değildi aslında. Hele Terim zamanında laf bile söyletmiyorlardı. Hala da bazı futbolculara put gibi tapanlar da mevcut. Tabi şu son 1 senede biraz daha tablo düzeldi diyebiliriz. En azından sonuçlardan bağımsız yorum yapanların sayısı bir nebze de olsa arttı. Bu da bir gelişmedir.
dortmund deplasmanindan bi puan alsak aslinda bu yorumlar doner
dortmundu evde yeneriz ahanda yaziyorumfener galibiyetinden sonra dönmediyse bidaha dönmez ve dönmemelide . bu adamların kafasıyla bizim ülkemizde oynanan oyun farklı . ayrıca önce içerde 1 puan alalımda deplasmana sonra sıra gelir . mesela ben burdaki maçta 1-0 gibi bir mağlubiyete üzülmem.