Üye Görüşü Prandelli İstifa!

adam lider yaptı takımı boş yapmayın. Şaka şaka Sneijder olmasa galibiyet diye birşey gelmezdi.

Cemalinin alternatif oldugunu, brumanın bu takımda oynamasi gerektigini, Sneijderin asıl yerinde oynatılmasını, hücumda çoğalamama sorununu gidermesini, kanatlı bir şablona geçmesini, sağa brumayı sola olcanı koymasını, aynı şekilde sol beke baltayı, sağ beke tarıkı koymasını bekliyorum. Bir de onunla bağlantılı olmayan florya huzursuzluğu var. Albayrak gelirse düzelir diye düşünüyorum.

Hem korkak hem de yanlış kadro ve diziliş ile oynatıyorsun takımı... Arsenal maçında da gördük ki Galatasaray sana 4 gömlek fazla gelmiş... İlk fırsatta defolup gitmen gerekiyor prandellicim...

Edit: Herşeyi geçtim Wesley Sneijder gibi bir oyuncuyu önliberoda oynatabilme dahiliğine sahip olduğun için bile seni hiçbir takıma hoca yapmamaları lazım! Hoca moca değilsin sen...

Son düzenleme:
Emre Colak & Hamit as kadroda olmali nokta net .. O burak Selcuk denen sahislar kadrodisi kalmali

Bu takımda Veysel asla ve asla oynayamaz. Keza Dzemaili ve bu hali ile Burak'da.

Yapılan her transfer yanlış geldikten sonra.

Pandev ve Dzemaili çok kötü hamleler oldu. Pandev resmen bitmiş, bir İtalyan olarak bunu bilmeliydin sen.

Oyun içi hamleleri ve taktik yanı ise tartışılmayacak kadar kötü.

İşte bu forum objektif bakabildigi için seviyorum git baska takım forumlarında derbi galibiyetinden sonra hocanın kötü oyunu konusulmaz Galatasaray taraftarı futbolu biliyor.

Selçuk'tan artık bi bk olmayacağını anlaması lazım. Yavaş oynuyor, yavaş düşünüyor ve her kontrayı ölü bir atağa dönüştürüyor. Ayrıca artık 3'lü ortasaha dan da vazgeçmeli diye düşünüyorum.

Derhal gitmeli, hiç uzatmaya gerek yok. Dünkü maç da dahil şu ana kadar kazandığımız hemen her maçı şans ile kazandık. Zaman kaybediyoruz şu an sadece.

Hem korkak hem de yanlış kadro ve diziliş ile oynatıyorsun takımı... Arsenal maçında da gördük ki Galatasaray sana 4 gömlek fazla gelmiş... İlk fırsatta defolup gitmen gerekiyor prandellicim...

Edit: Herşeyi geçtim Wesley Sneijder gibi bir oyuncuyu önliberoda oynatabilme dahiliğine sahip olduğun için bile seni hiçbir takıma hoca yapmamaları lazım! Hoca moca değilsin sen...

Selçuk - Burak - Veysel tercihlerinin affedilir tarafı yok...Herhangi bir takımda böyle üç mevkiide ısrarla verimsiz oyuncular oynatılırsa çöküş kaçınılmaz olur...

Ancak Sneijder ın önliberoda oynatılması, kanat oynatılması kadar yanlış bir tercih değil bence...Ki Sneijder da bizzat doğruladı bunu; önlibero oynadığı maçtan sonra 'Önceki takımlarımda da o bölgede oynamıştım, topla daha çok oynama şansı buluyorum ve takımıma daha fazla yardımcı olabiliyorum, şikayetçi değilim' demişti...Dünkü maçtan sonra ise kanatta başlatılmasıyla ilgili olarak 'Enerjimi rakip sağbeki kovalamak yerine daha başka işler için kullanmalıyım' açıklamasını yaptı...Umarım Sneijder ı bir daha kanatta oynatmaya kalkmaz...

Benim tercihim de herkesten farklı değil;

--------x-------
x----x-----x----x
------Melo----
x---x--Sneijder--x
--------x--------

veya

--------x--------
x----x-----x----x
-----x---Melo---
-x---Sneijder--x
--------x-------

İşte bu forum objektif bakabildigi için seviyorum git baska takım forumlarında derbi galibiyetinden sonra hocanın kötü oyunu konusulmaz Galatasaray taraftarı futbolu biliyor.

Bakma sen burada da skor taraftarı az değildi aslında. Hele Terim zamanında laf bile söyletmiyorlardı. Hala da bazı futbolculara put gibi tapanlar da mevcut. Tabi şu son 1 senede biraz daha tablo düzeldi diyebiliriz. En azından sonuçlardan bağımsız yorum yapanların sayısı bir nebze de olsa arttı. Bu da bir gelişmedir.

yinede ismail kartaldan iyidir :red:

yok be gitmesi lazim, bize göre bir td degildir, gitsin ne bileyim napoliyi falan oynatsin

Bakma sen burada da skor taraftarı az değildi aslında. Hele Terim zamanında laf bile söyletmiyorlardı. Hala da bazı futbolculara put gibi tapanlar da mevcut. Tabi şu son 1 senede biraz daha tablo düzeldi diyebiliriz. En azından sonuçlardan bağımsız yorum yapanların sayısı bir nebze de olsa arttı. Bu da bir gelişmedir.

Bu mesaj, Fatih Terim topici 304. sayfada 04.07.2013 tarihinde yaptığım (Yönetimi de içeren), Terim in kadro mühendisliğine dair bir eleştiri yüzünden (Şimdi Terim i itin bir tarafına sokanlar da dahil olmak üzere) nasıl bir linç girişimine maruz kaldığımı hatırlattı, sanki analarına küfretmişim!...

dortmund deplasmanindan bi puan alsak aslinda bu yorumlar doner

fener galibiyetinden sonra dönmediyse bidaha dönmez ve dönmemelide . bu adamların kafasıyla bizim ülkemizde oynanan oyun farklı . ayrıca önce içerde 1 puan alalımda deplasmana sonra sıra gelir . mesela ben burdaki maçta 1-0 gibi bir mağlubiyete üzülmem.

Yorumlar dönmez.Neden dönmez.Ben bu adamın ne yapmaya çalıştığını inanın anlamıyorum.Bruma ve Telles'i kadroya almıyor.Kafasına esiyor Olcan'ı almıyor.Gole ihtiyacımız oluyor.Yeri geliyor 2-0 geride oluyoruz.Yine de bir hücumcu almıyor.Burak gibi ben bitiğim diyen bir adamı sakatlanmasına rağmen ısrarla oynatıyor.Şampiyonlar Liginde Arsenal deplasmanına gidiyoruz 3-5-2 çıkıyor.4 yiyor.Geliyor Erciyes maçında normal çıkıyor.Çok tuhaf bir kişilikmiş kendisi.Hiç böyle düşünmemiştim.Umarım aklı başına gelir.Başka da ne denir bilmiyorum.

Ünal baskan Manciniyi gönderdiğinde bize Alman ekolu hoca lazim demisti.Biz Alman hoca arastirirken birde baktim yine İtalyan geldi kimmis o Prandelli.Neymis efendim Anglo-sakson hoca lazimmis.Neyse tamam dedik geldiginde babacan sert birisine benziyordu.Hatta hazirlik maclarinda falan iyi gidiyordu.Bir anda Lig basladi bambaska hoca oldu.Manciniden daha beter bu.Simdi yol yakinken biraksa iyi olur.Bize uyusmuyorsun hoca elinde iyi oyuncular varken gidiyorsun bitmis oyunculari sokuyorsun.Onemli maclarda Veyseli oynatiyorsun.Daha ne diyeyim sana.

fener galibiyetinden sonra dönmediyse bidaha dönmez ve dönmemelide . bu adamların kafasıyla bizim ülkemizde oynanan oyun farklı . ayrıca önce içerde 1 puan alalımda deplasmana sonra sıra gelir . mesela ben burdaki maçta 1-0 gibi bir mağlubiyete üzülmem.
dortmundu evde yeneriz ahanda yaziyorum

Geri
Üst Alt