Prandelli: ''Paramın tamamını istiyorum. Ödeyin, gideyim''

Adam haklı ben olsam ben de isterim.

Bu kontratı yapan kimse esas sorumlu odur.

çok teknik direktör geldi geçti. ama ne senin kadar karaktersiz ne de senin kadar saçma birini görmedim.

Mancini kadar olamadin yuzsuz adam, bide cok karakterli diyorduk.

Bir de "Ben Avrupda devam edecektim, TR Kupasi alacaktim, primlari da istiyorum demis" (Telegol)

Tazminatı yok diyenlere diyordum mantıksız çünkü...

Herkes Mancini gibi karakterli değil sonuçta.Elin adamı istiyor.

Diğer konuya da yazdım buraya da yazayım.

Olm hiç taraftarı değilim tehditin zorbalığın ama bu Prandelli'yi verin bi mafyaya alsınlar bi odaya başına silahı dayasınlar bakayım istifa mektubunun üstüne nasıl imzasını atıyo.Çok mu zor şunu yapıp adamı göndermek.Hiç taraftar değilim böyle şeylere ama bu Prandelli hakediyo bunları şerefsiz.

Verecez biz sana para merak etme. 2 maç daha fark ye, paranı bizzat biz verecez senin.

SON DAKİKA İDDİA: Felipe Melo, Sneijder'in 11'de olmadığını görünce Prandelli'ye sordu ters cevap alınca hocanın üzerine yürüdü. (AMK-ÖZEL)

Biraz fazla olumsuz haber cikmaya basladi ayni anda.

Cesare Prandelli'nin tercümanı Dani'nin Prandelli'nin demeçlerinin üstüne eklemeler yaptığı ve yanlış çevirdiği iddia ediliyor...

Türk dizisi gibi olmaya basladi

La kulüp banka hesabı açsın bu adamın tazminatını verebilmek için, inanıyorum toplarız o parayı. Bizzat gider yatırırım para. Neyse toplar verir postalarız şu adamı.

Gitmesi için taraftarın tazminat topladığı tek teknik direktör olarak da tarihe geçer sanırım.

aramizda toplayip verelim , ama albayrak denen sahis Sneijderin ipini cekiyor ..

mancini'nin senden agirmis prankdel

Moderatör tarafında düzenlendi:
t.d seçerken önce karakter testinden geçirin,ne emek verdinde para para diyon şerefsiz

Geri
Üst Alt