Prandelli: ''Paramın tamamını istiyorum. Ödeyin, gideyim''

inanın artık sırf değer verdiğim bir platform olduğundan yazıyorum buraya , galatasaray'ı takip ettiğimden değil..
Bu derece soğuttular bizi futboldan..

yav sezon bitti neden gönderiyorsunuz ne gerek var td masrafına ? 1 ay önce gönderilecekti sezonun bitmesini bekledi dar kafalı yeni yönetim 2m euro vermemek için sezonu çöpe atarak 50 60 milyon euroyu çöpe attılar yazıklar olsun

Hayalci diyebilirsiniz bana ama bence hocanın gitmesi halinde hala umut var.

Bence aramizda para toplamaya baslayalim :D

Muhtemelen yonetimin arkasinda durmasinin sebebide budur, yoksa efsane hagiye yapilan tepki ile su zamandaki prandelli israrida bu yuzden.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senin deyisinle 'Oonal' odesin parani.

Son düzenleme:
Şunu buraya da yazayım.

Eğer A Futbol Takımı 2014-2015 sezonunda Türkiye Ligi Şampiyonluğunu kazanır ve aynı sezonda UEFA Şampiyonlar Liginde çeyrek final oynamaya hak kazanırsa bir sonraki sezonun yıllık ücretine 350.000 Avro daha eklenecektir.

"Ayrıca, Türkiye Ligi Şampiyonluğu durumunda 2014-2015 ve 2015-2016 sezonlarının herbiri için de Teknik Direktör'e 1.000.000 ABD Doları prim ödenecektir.
Türkiye Kupası Şampiyonluğu durumunda ise Teknik Direktör'ün görevde bulunduğu ve kazanılan her kupa için prim tutarı 500.000 ABD Doları 'dır.

UEFA Şampiyonlar Ligi primleri; Teknik Direktör'ün görevde bulunduğu ve oynanan Çeyrek Final için 250.000 ABD Doları, Yarı Final için 500.000 ABD Doları, Final için 1.000.000 ABD Doları, kazanılan Kupa için 2.000.000 ABD Doları'dır. Tutarların herbiri sadece belirtilen başarı içindir, toplu olarak ödenmez.

UEFA Avrupa Ligi primleri; Teknik Direktör'ün görevde bulunduğu ve oynanan Final için 600.000 ABD Doları,"

4.yıldız bu herifin umrunda falan değil.Ligin primleri Avrupa'dan fazla olduğu için lige önem veriyor.Anderlecht'e yenilmemiz için elinden geleni yapacak çünkü UEFA'nın da primleri düşük.Yalnız ligde niye cins cins kadrolar kuruyor onu anlamış değilim.

Gs kulubu bu capsizin tazminatini veremeyecek hale geldiyse kapatalim lan kulubu

Eldeki butun alternatifleri de kacirdik zaten

Cl de elendik, ligde koptuk, takim mental ve fiziksel coktu

Madem bir halt yapmayacaktiniz neden yonetime aday oldunuz be?!

Bu adamı Galatasaray'ın başına getiren kişiler ödesin bu parayı.

En basindan bunu biliyordum zaten. Bu lastik markasinin tek amaci emeklilikten önce cebini doldurup rahat etmek. Bunun Mancini gibi basarili olmak gibi bir amaci yok. Kontratinda yazani alacak bir sekilde.

Bu Italyanlar hepsi öyle zaten, Dünyada belki bi tane dürüst Italyan var onun adi da Roberto Mancini....

Abdurrahim tarafından bilerek Aysal başkanın hedef gösterilmeye çalışıldığını düşünüyorum.
Adamın RTE sevgisini bilmiyen yoktur.
Ünal Aysal'da bu AKparti hükümetine biat etmediği için Türkiye'de onun üzerini çizmeye çalıştılar ama o aldırmadı.
Ne haliniz varsa görün dedi, çekti gitti.
Abdurrahim babamın oğlu değil, güvenmiyorum.
İşin içinde RTE varsa, herşeyi yapabilir.
Zaten Abdurrahim'in 2. başkan olduğu bir kulüptende, yönetim anlamında birşey beklemeniz çok zor.

Abdurrahim tarafından bilerek Aysal başkanın hedef gösterilmeye çalışıldığını düşünüyorum.
Ünal Aysal'da bu AKparti hükümetine biat etmediği için Türkiye'de onun üzerini çizmeye çalıştılar ama o aldırmadı.
Rte sevgisinden ote galatasaray sevgisi var bu adamin icinde, belki ailesinden fazla seviyodur galatsarayi bunu goz ardi etmek ne kdr dogru bilemiyorum biraz objektif olmada yarar var

dün macin oldugunu bile bilmiyordum devre arasi ögrendim macimiz cumartesi oldugunu
sonra mac sonu skoru görünce anladim yine macin hangi gün oldugunu bile bilmedigimi
futboldan soguttun ulan karpuz

Zaten Abdurrahim'in 2. başkan olduğu bir kulüptende, yönetim anlamında birşey beklemeniz çok zor.

Aysal'ın AKP hükümetine biat etmediği de nereden çıktı?Erdoğan'ın vizyon toplantısına gitti.Soma olayından sonra Taner Yıldız'ın yanında bitti.Yanılmıyorsam Kayseri'deki Süper Kupa maçında yine Taner Yıldız ile yanyanaydı.

Ha bunun yanında yönetiminde Emir Sarıgül ve Mehmet Karlı gibi hükümet muhalifleri de vardı tabii.Ortadan gitmeye çalışıyordu bence.

Sporun icerisinde bu kdr olan demiroreni basimiza bela eden bi hukemete ters gidipte basarili olmak imkansiz.

Geri
Üst Alt