Prandelli: ''Paramın tamamını istiyorum. Ödeyin, gideyim''

Rte sevgisinden ote galatasaray sevgisi var bu adamin icinde, belki ailesinden fazla seviyodur galatsarayi bunu goz ardi etmek ne kdr dogru bilemiyorum biraz objektif olmada yarar var

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşin RTE'ye biat etme kısmını geçtim.
Bu akşamki canlı yayındaki konuşmaları Galatasaray 2. Başkanına yakışır türden değil.
Galatasaray sevgisi farklı, yöneticilik vasfı farklı.
Daha doğru düzgün konuşamıyosun, üzerine Serhat denilen çakalın programına bağlanıp, konşulmaması gereken konuları elalemin gözü önünde konuşuyosun.

Serhat: "Hikmet karamanla görüştüğünüz söyleniyor diyor. Lütfen doğruyu söyleyin" diyor.
Abdurrahim: "Kur'an-ı Kerim'e el basarım, görüşmedim" diyor.

En basit konuştuğu cümleyi söyledim. Böyle yönetici konuşması olamaz.
Sen Galatasaray'ı aciz gösteremezsin, babanızın malı değil Galatasaray.

Sen Galatasaray'da resmi olarak yöneticisin. Geçmiş Başkanı televizyon önünde suçlayıp, laf edemezsin.
Sen bu işleri içinde halledecen.

"Hocayı gönderemeyiz" "Böyle böyle sözleşme yapmışlar".

Ya ben ne diyim ....

Galatasaray'da Disiplin Kurulu işlese, Abdurrahim yarın ya atılırdı yada büyük ceza alırdı.

Son düzenleme:
Rte sevgisinden ote galatasaray sevgisi var bu adamin icinde, belki ailesinden fazla seviyodur galatsarayi bunu goz ardi etmek ne kdr dogru bilemiyorum biraz objektif olmada yarar var

Ya hocam Allah aşkına inanıomusun bu dediğine ?

Galatasaray da param kaldı alamıyorum diye herkese ağlayan , Araya Mesut Yılmaz ı sokan adam bu Abdurrahim albayrak..

Herkes söyledi programında bilmeyen kalmadı...

Başkana para ver kulübe demesini bilir yönetimde değilken bas bas bagarır buldugu her kameraya

Ama yönetime gelince ne yapıyor ağlamakdan başka ?

Ver daha o zaman sende para da yolla prandelli yi ? Başkana derken iyi sen niye bişe yapmıosun ?

Hagiye sallıodun yönetime gelmeden önce başkana prandelli ye sallıodun sonra yönetime gelince kedi kedi..

GS a yakısıyormu hiç bunun gibi bir yönetici

Birde Hikmet karamanı getirecekmiş GS a vizyonunu bilmem ne edicem simdi adamı dinden imandan çıkartıyorlar

Sanki bu zamana kadar aldığı parayı hak etti de paramın tamamını istiyorum diyo şeref yoksunu.

Bu akşamki canlı yayındaki konuşmaları Galatasaray 2. Başkanına yakışır türden değil.
Daha doğru düzgün konuşamıyosun, üzerine Serhat denilen çakalın programına bağlanıp, konşulmaması gereken konuları elalemin gözü önünde konuşuyosun.

Serhat: "Hikmet karamanla görüştüğünüz söyleniyor diyor. Lütfen doğruyu söyleyin" diyor.

Sen Galatasaray'a resmi olarak yöneticisin. Geçmiş Başkanı televizyon önünde suçlayıp, laf edemezsin.

Ya ben ne diyim ....
Televizyina baglanma yeine remis siteden aciklama yapmayi tercih etme dogru olanidir,
Lakin profesyinellesme kurumsallasma adina yeni yonetim kurup aysal'in son donemdeki cokusunude gorduk
Ben o dnemi dusununce terim ve baskann arasini bu ve ali durustun toparladigini dusunuyorum yanilmiyoruzdur heralde bu konuda.
Her ne kdr senin gibi dusunsemde profeyonel olup kulubu somurenler yerine bunun gibi saf duygularla Galatsaraayi seveni terch ederim. Gozum arkada kalmaz en azindan kulup hakkinda,
Bu hatalara dusuyor malesef. Yapacak biseyde yok
Ama bu hataya surukleyende gene medyadir.
Oyle bi cumleler kelimeler yaziyolarki bakinca salak taraftar bu adami hain goruyor veya buna benzerini.
Hakli olarakta kulup tek tek bu haberleri yapanlari yalanlayamayacagi gibi bu tarz canli tv kanallarina cikip kendilerini savunma ihtiyaci goruyor.
Yanlis ama goruyor. Bunu tetikleyende basarisiz sonuclardir. Hersey iyi gitse bi serefsiz kalkipta abuk sabuk haber yazamayacak. Ama kotu gidince bin tane senaryo ve arkasindan bu tarz seyler cikiyor. Adamin karakteri bu sen bu adama su saatten snra duzgun konusmayi ogretemezsin ogretirsin o safligi bozulur zaten. Ben bu adama Galatsraay hakkinda hereyi emanet ederim gozum de arkamda kalmaz 3n azindan bile bile ne kulubu somurur ne de rant saglamaya calisir. Hata yapar, hatasiz insan olmaz ama bunu bilerek yapmaz. Sende o da bu da ayni yazdigim gibi dusunuyodur herhalde?

Bu haber bana doğru değilmiş gibi geliyor.
Bunları söyleyecek kadar karaktersiz olduğunu sanmıyorum.

Eğer gerçekten dediyse de kovmaktan beter etmeleri lazım yöneticilerin 3-5 m € kurtaracağız diye hem şampiyonluk hem de CL gelirinden olmak var işin ucunda.
Yönetimin doğru hesap yapması gerekiyor.

albayrak muhteşem bir yönetici, bu adamın görev tanımı sıkıntılı sadece. yardımcı bile değil 7. veya 8.adam olmalı apo başkan, topçularla ilgilenmek olmalı.

Sen Galatasaray'da resmi olarak yöneticisin. Geçmiş Başkanı televizyon önünde suçlayıp, laf edemezsin.

Ya ben ne diyim ....

Galatasaray'da Disiplin Kurulu işlese, Abdurrahim yarın ya atılırdı yada büyük ceza alırdı.
Taraftarın gerçekleri bilmeye hakkı yok mu yani? Birileri her şeyin içine edip toz olsun, ondan sonra gelenler bu enkazı toparlasın ve kimsenin bu enkazın niçin meydana geldiği hakkında gerçeklere ulaşma fırsatı olmasın. İnsanlar zaten neyin ne olduğunun farkında. Abdürrahim insanların zaten tahmin edebildiği şeyleri açığa vurdu bugün. Bundan sonra da artık olup biten bütün hadisenin şeffaf olması lazım. Ünal Aysal döneminde Galatasaray'da büyük çaplı bir soygun yaşandı ama bundan Ünal Aysal kaçıp gittikten sonra haberimiz oluyor. Adnan Öztürk madem bütün bunları biliyordu, niçin daha önce çıkıp açıklamadı tüm gerçekleri? Galatasaray'ın geleceğini tehdit eden gerçekleri taraftardan saklayan herkes ihanet içindedir. Tarih hiçbirini affetmez bu insanların. Bunları Abdürrahim'den memnun olduğum için söylemiyorum ama olup bitenin saklanması fikrine katılmıyorum. Çok büyük zarar ve itibar kaybı varken artık dönen rezilliklerin ibret için ifşa edilmesi en doğrusu. Bu rezilliğin sorumluları hesap vermeli ve bundan sonra yönetime talip olmayı düşünen şahıslar iki kere düşünmeli. İnan Kıraç efendi çıksın bu rezilliğin hesabını versin, harcanan milyar doların nereye, kimlerin cebine gittiğini söylesinler. Taraftardan gerçekleri saklamaya kimsenin hakkı yok.

Ya hocam Allah aşkına inanıomusun bu dediğine ?

Galatasaray da param kaldı alamıyorum diye herkese ağlayan , Araya Mesut Yılmaz ı sokan adam bu Abdurrahim albayrak..

Herkes söyledi programında bilmeyen kalmadı...

Başkana para ver kulübe demesini bilir yönetimde değilken bas bas bagarır buldugu her kameraya

Ama yönetime gelince ne yapıyor ağlamakdan başka ?

Ver daha o zaman sende para da yolla prandelli yi ? Başkana derken iyi sen niye bişe yapmıosun ?

Hagiye sallıodun yönetime gelmeden önce başkana prandelli ye sallıodun sonra yönetime gelince kedi kedi..

GS a yakısıyormu hiç bunun gibi bir yönetici

Birde Hikmet karamanı getirecekmiş GS a vizyonunu bilmem ne edicem simdi adamı dinden imandan çıkartıyorlar

Albayrak Heinz, Melo ve Amrabat transferlerinde maddi olarak destek vermiştir kulübe, hatta Heinzin transferi esnasında kulübü peşinat talep etmişti cebinden ödemişti büyük kısmını.

Bir zamanlar buralarda tapiliyordu prandelli efendiye.. Yok çok delikanlı adam yok çok iyi deniyordu... Klasik Galatasaray Taraftarı.. Gittikçe fb taraftari gibi olduk yazık bize yazık..

Albayrak Heinz, Melo ve Amrabat transferlerinde maddi olarak destek vermiştir kulübe, hatta Heinzin transferi esnasında kulübü peşinat talep etmişti cebinden ödemişti büyük kısmını.

Sende ordaydın demi renkdaş. Öyle hatırlıyorum.

Şunu buraya da yazayım.

Eğer A Futbol Takımı 2014-2015 sezonunda Türkiye Ligi Şampiyonluğunu kazanır ve aynı sezonda UEFA Şampiyonlar Liginde çeyrek final oynamaya hak kazanırsa bir sonraki sezonun yıllık ücretine 350.000 Avro daha eklenecektir.

"Ayrıca, Türkiye Ligi Şampiyonluğu durumunda 2014-2015 ve 2015-2016 sezonlarının herbiri için de Teknik Direktör'e 1.000.000 ABD Doları prim ödenecektir.
Türkiye Kupası Şampiyonluğu durumunda ise Teknik Direktör'ün görevde bulunduğu ve kazanılan her kupa için prim tutarı 500.000 ABD Doları 'dır.

UEFA Şampiyonlar Ligi primleri; Teknik Direktör'ün görevde bulunduğu ve oynanan Çeyrek Final için 250.000 ABD Doları, Yarı Final için 500.000 ABD Doları, Final için 1.000.000 ABD Doları, kazanılan Kupa için 2.000.000 ABD Doları'dır. Tutarların herbiri sadece belirtilen başarı içindir, toplu olarak ödenmez.

UEFA Avrupa Ligi primleri; Teknik Direktör'ün görevde bulunduğu ve oynanan Final için 600.000 ABD Doları,"

4.yıldız bu herifin umrunda falan değil.Ligin primleri Avrupa'dan fazla olduğu için lige önem veriyor.Anderlecht'e yenilmemiz için elinden geleni yapacak çünkü UEFA'nın da primleri düşük.Yalnız ligde niye cins cins kadrolar kuruyor onu anlamış değilim.
Yönetim şampiyonluğa çok karşidir o zaman

Guvenilir birisi hesap acsin para toplayalim aramizda gonderelim bu sevdigim adami

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Buna verilecek paranın 20'de 1'i Galatasaraylı olan heybetli bir mafya babasına verilsin. Mekanında bir güzel ağırlasınlar bu haysiyetsizi. Bir yedirsinler içirsinler hesabı ödetsinler sonra da istifa mektubu yazdırıp bir güzel dövdükten sonra İtalya'ya tek gidişlik biletle göndersinler. Bu herif buna layık..

bence prandelli şöyle demiştir daha anderlectli bebelerden 4 gol yiyip üstüne karpuz kesecedik :mad:

Anderlecht bizi yenerse 3ci bile olamayiz yani avrupa'da alicagi primleri alamaz

Geri
Üst Alt