Prandelli: ''Paramın tamamını istiyorum. Ödeyin, gideyim''

İşin RTE'ye biat etme kısmını geçtim.
Bu akşamki canlı yayındaki konuşmaları Galatasaray 2. Başkanına yakışır türden değil.
Galatasaray sevgisi farklı, yöneticilik vasfı farklı.
Daha doğru düzgün konuşamıyosun, üzerine Serhat denilen çakalın programına bağlanıp, konşulmaması gereken konuları elalemin gözü önünde konuşuyosun.

Serhat: "Hikmet karamanla görüştüğünüz söyleniyor diyor. Lütfen doğruyu söyleyin" diyor.
Abdurrahim: "Kur'an-ı Kerim'e el basarım, görüşmedim" diyor.

En basit konuştuğu cümleyi söyledim. Böyle yönetici konuşması olamaz.
Sen Galatasaray'ı aciz gösteremezsin, babanızın malı değil Galatasaray.

Sen Galatasaray'da resmi olarak yöneticisin. Geçmiş Başkanı televizyon önünde suçlayıp, laf edemezsin.
Sen bu işleri içinde halledecen.

"Hocayı gönderemeyiz" "Böyle böyle sözleşme yapmışlar".

Ya ben ne diyim ....

Galatasaray'da Disiplin Kurulu işlese, Abdurrahim yarın ya atılırdı yada büyük ceza alırdı.

Bu gerçek mi ya haberim yoktu aman Allahım. İfadelere bak ve bu adam Galatasaray'ın başkan yardımcısı. Abdurrahim gibi bir ameleyi başkan yardımcısı yapanlara da ne desem ki ben. Ben biz dükkanı kapatalım gidelim.

Adam Galatasaray'ı soymus sogana cavirmisler batirmaya calismislar burda Albayrak'ın Galatasaray yakisip yakismadigini sorguluyor sunuz radikal kararlar alinmali ise yaramayan futbolcular gonderilmeli gerekirse transfer yapilmamali bu sene sampiyonluk hayal bence 2 olabilirsek ne mutlu

Albayrak'ın gelmesinde bile suçlu Ünal aysal'dır. koca kulübü resmen -çocukken oynadığımız yakan top gibi- havaya fırlatıp kaçtı, duygun yarsuvat'ta o sırada ordan geçiyormuş demekki üstüne kaldı ve kimi bulduysa yönetime koydu adamcağız :) Mayısa kadar kulüp Allaha emanet gider, mayısta inş. sağlam/uyumlu bir yönetim gelir. Aysal bu kulubü hakkaten sevse eylül ayında derdi ki "arkadaş kasım 15-20 gibi istifa edicez, aralıkta kongre var, herkes kursun kadrosunu hazırlığını yapsın" böylece de koca GS bir sezonu kaybetmezdi. Prandelli şuanda gitse ve Hikmet karaman bile gelse bu takımı toparlar. Şenol güneş ve Ersun yanalı kaçırdık şu prandelli yüzünden yanarım da onlara yanarım.

Prandelli'nin kap'a açıklanan sözleşme şartlarında tazminat bedeli yazmıyor bence olay sezonun geri kalanı için ücret ödememek için kendisinin istifa etmesini istiyorlar ama Prandelli denen herifte paramı verin gideyim diye diretiyor.

Sneijder'i yedek bırakmasını gerekçe göstererek parasını ödemeden kovsak bu herif de FIFA'ya gitse FIFA bizi haklı bulur

Biz nasıl kahroluyorsak sen de, yedi ceddin de aynen gün yüzü görmeyin. Aldığın para çoluğun çocuğundan çıkar inşallah.

burada bazı saçma sapan konuşan arkadaşlara..Adamın parasını istemesi karaktersizlik değildir değiştirin bu antika kafalığı

burada bazı saçma sapan konuşan arkadaşlara..Adamın parasını istemesi karaktersizlik değildir değiştirin bu antika kafalığı
Karaktersizliktir bir oluşuma fayda saglayamadiysan ve ışık dahi yoksa bunu savunmak haketmedigi ücreti vermek ayri bir antikaliliktir burasi city değil sonra td gelmiyorsa kotu reklam oluyorsa yabancı gelmesin cehennemin dibine kadar oturup İtalyan tosunu besleyemeyiz

Karaktersizliktir bir oluşuma fayda saglayamadiysan ve ışık dahi yoksa bunu savunmak haketmedigi ücreti vermek ayri bir antikaliliktir burasi city değil sonra td gelmiyorsa kotu reklam oluyorsa yabancı gelmesin cehennemin dibine kadar oturup İtalyan tosunu besleyemeyiz
Ne alaka anlattıklarının konumuzla ? hak etmediği neye göre sen o sözleşmeyi yaptın mı ? Yaptın ! İş hayatında sözleşmelşi çalışmak nedir biliyormusun ? sözleime şartlarını yerine getirdiğin müddetçe (başarı şart değildir) sözleşmelerden doğan hakkını istemek karaktersizlik değildir,neyse burada prhalaandelliyi savunuyor görünmek istemem ama hala bu TÜRK YILDIZ TİLBE ÇETESİ takımın en önemli sorunu olarak görüyorum

Ne alaka anlattıklarının konumuzla ? hak etmediği neye göre sen o sözleşmeyi yaptın mı ? Yaptın ! İş hayatında sözleşmelşi çalışmak nedir biliyormusun ? sözleime şartlarını yerine getirdiğin müddetçe (başarı şart değildir) sözleşmelerden doğan hakkını istemek karaktersizlik değildir,neyse burada prhalaandelliyi savunuyor görünmek istemem ama hala bu TÜRK YILDIZ TİLBE ÇETESİ takımın en önemli sorunu olarak görüyorum
Dediğin olay profesyonel işleyen kulüpler için geçerli ,mali krizde yıldırma politikasıyla bu sorun giderilecektir.Sözleşmenin sadece kagit üzerinde olmadigini, etik değerlerinde bundan sonraki td hayatinda prandelinin önüne cikacaktir.üzerinde baski kursunlar 1 milyona tutup atarlar kapiya

Dediğin olay profesyonel işleyen kulüpler için geçerli ,mali krizde yıldırma politikasıyla bu sorun giderilecektir.Sözleşmenin sadece kagit üzerinde olmadigini, etik değerlerinde bundan sonraki td hayatinda prandelinin önüne cikacaktir.üzerinde baski kursunlar 1 milyona tutup atarlar kapiya
80 ler hangi gün yayınlanıyordu :) sen o diziden mi fırladın mübarek ne baskısı ne etiği adam sözleşmesinin gereği olarak parasını istiyor bütün dünyada bu böyledir BAKINIZ HALİLHODZİC tüm parasını aldı.. anlamıyorum nasıl bir kafa yapısındasınız

adama parasını alma diyenler merak ediyorum çalısıyorlar mı ?

Patron memnun kalmadım ihbar tazmınatı kıdem tazminatını alma kendin istifa et deyince paşa paşa tabi patron memnun değilsen hakkım yok o parada derler mi ?

80 ler hangi gün yayınlanıyordu :) sen o diziden mi fırladın mübarek ne baskısı ne etiği adam sözleşmesinin gereği olarak parasını istiyor bütün dünyada bu böyledir BAKINIZ HALİLHODZİC tüm parasını aldı.. anlamıyorum nasıl bir kafa yapısındasınız
Çok basit yarisi için pazarlik yapilir anlasilir baski bunun için bundan öncede hep böyle olmuştur diğer türlüsü yonetim acziyeti olur banane bilader halilden delbosqeden bi dünya kulüp var böyle yapan

Sn Prandelli
Defolup gitmenizde herhangi bir sakinca gormuyorum LTF defol

Halal Aysali aklama cabasi suruyor taraftarda.

Ulan gormuyonuz mu Aysal manyaginin kulubu batirdigini.
Adam olsa kacip gitmez kulubu duzluge cikarmak icin cabalard
Yillik ucretler,yanlis transferler,Prandelli vsvsvvs.

Yeni tipler turedi foruma misyonlari sadece aysal baskanlarina toz kondurmamak..

Moderatör tarafında düzenlendi:
....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt