Murat Hülagü
10 Numara!
- 22 Temmuz 2012
- 16.104
- 5.834
- 1.513
Bu yonetimin yaptığı bütün sözleşmeler eleştirilir ama prandelli'nin sözleşmesi asla.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera
Tarık (?) - Semih - Koray - Telles
Melo
Selçuk - Sneijder
Olcan - Burak - Bruma
şeklinde olacak. Kimi maçlarda yabancı stoper oynatır, Telles'i veya Bruma'yı falan +3'e atarız.
Muslera
Tarık (?) - Semih - Koray - Telles
Melo
Selçuk - Sneijder
Olcan - Burak - Bruma
şeklinde olacak. Kimi maçlarda yabancı stoper oynatır, Telles'i veya Bruma'yı falan +3'e atarız.
Bu cok hosuma gider. Semih/Koray soru isareti, ve Burak yerine daha komple birini isterdim. Ama Semih/Koray ikilisi tutarsa (ki bunu yapacagina sanmiyorum, cünkü Semih gecen sezon vasat oynadi ve Koray cok tercübesiz) sahane olur gercekten.
4-3-3 de kanatlar nasil olacakk Kanatlar bruma ve olcan olsa Ortasinda melo Koyabiliyoruz.Selcuk inan yedekte olacak o zaman.
Tamamda renktas 4-3-1-2 de selcuk oynamasi zor
-Muslera
-Telles
-Semih
-XXXX
-Tarik
-Olcan
-Melo
-Selcuk yada Bruma
-Sneijder
-Burak
-XXXX
Sorun Surada kanat Yada Selcuk karari Kanatsizda pert ederler orayi.Selcuk oynarsa Yine sag veya Sol kanat bos olacak.
Ahahahaha ne diyosunuz siz ya ne kuşu ne antusundan bahsediyosunuz Allah aşkınaKafa mı yapıyosunuz? Primler bana abartı geldi ve kişisel olarak eleştiride bulundum diye fenerli mi oluyorum?
Basın toplantısının videosu var mı bro'lar ?