Prandelli Ve Aysal İmza Töreninde Konuştu

Bu yonetimin yaptığı bütün sözleşmeler eleştirilir ama prandelli'nin sözleşmesi asla.

4-2-3-1 oynar bu takım hoca anlar yakında.

Muslera

Tarık (?) - Semih - Koray - Telles

Melo

Selçuk - Sneijder

Olcan - Burak - Bruma

şeklinde olacak. Kimi maçlarda yabancı stoper oynatır, Telles'i veya Bruma'yı falan +3'e atarız.

Bu cok hosuma gider. Semih/Koray soru isareti, ve Burak yerine daha komple birini isterdim. Ama Semih/Koray ikilisi tutarsa (ki bunu yapacagina sanmiyorum, cünkü Semih gecen sezon vasat oynadi ve Koray cok tercübesiz) sahane olur gercekten.

PRANDELLİ inşallah iyi işler yapacak, ben umutluyum.

Cok guzel cevaplar veriyor, inanci tam.

Muslera

Tarık (?) - Semih - Koray - Telles

Melo

Selçuk - Sneijder

Olcan - Burak - Bruma

şeklinde olacak. Kimi maçlarda yabancı stoper oynatır, Telles'i veya Bruma'yı falan +3'e atarız.

Tamamda renktas 4-3-1-2 de selcuk oynamasi zor

-Muslera

-Telles

-Semih

-XXXX

-Tarik

-Olcan

-Melo

-Selcuk yada Bruma

-Sneijder

-Burak

-XXXX

Sorun Surada kanat Yada Selcuk karari Kanatsizda pert ederler orayi.Selcuk oynarsa Yine sag veya Sol kanat bos olacak.

Balotelli ile ilgili soru mu soruldu?

Bu cok hosuma gider. Semih/Koray soru isareti, ve Burak yerine daha komple birini isterdim. Ama Semih/Koray ikilisi tutarsa (ki bunu yapacagina sanmiyorum, cünkü Semih gecen sezon vasat oynadi ve Koray cok tercübesiz) sahane olur gercekten.

Semih'ten sonra Koray'dan daha iyi yerli stoperimiz yok ne yazık ki. Belki Hakan, ama o da yetersiz zaten. Bence önemli deplasmanlar dışındaki lig maçlarında Semih-Koray ikilisi bizi idare eder. Bu ligde önemli olan çok gol atabilmek, zaten çoğu Anadolu takımı geriye kapanıp maç boyunca kontra fırsatı arıyor. Kendi sahasındaki Fenerbahçe dışında bize baskı kurabilecek takım yok bu ligde. Her maç minimum 2 tane atabilirsek defans hatasından yiyeceğimiz gollerin o kadar da önemi yok. Sezon içerisinde de gördük ki defansın yetersizliği nedeniyle o kadar da gol yemiyoruz. Bizim veya rakibin orasına burasına çarpıp önünde kaldı ve şanssız goller yedik. Tabii ki daha iyi bir defans hattına sahip olsak çok daha az gol yiyeceğimiz gerçeğini değiştirmez.

*****************Muslera****************

Tarık*****Semih*****Koray******Telles

************Melo****Selçuk*************

****************Sneijder*****************

Bruma****************************Olcan

*****************Burak*******************

4. Yıldız için

Muslera

semih-koray-astori-telles

Inler - melo - selçuk

Tore-kral-kagawa

Bruma ve olcan da alternatifler.

Sistem hakkinda kafasindakileri söyledi ama daha sonra söylediklerini kimse dinlememis.

Oyunculara göre sistem belirleyecegi cok belli yani oyuncularin karakterlerinden falan söz etmesi..

4-3-3 de kanatlar nasil olacakk Kanatlar bruma ve olcan olsa Ortasinda melo Koyabiliyoruz.Selcuk inan yedekte olacak o zaman.

433 oynayamayız. Şöyle olur bence en mantıklısı eldeki kadroya göre.

4-2-3-1

-------------------------------------- Muslera ------------------------------------

Bilmiyorum ------------ Semih ------------- Bilmiyorum ---------- Telles

---------------------------- Selçuk ------------ Melo ----------------------------

------------- Olcan ----------------- Sino ------------------ Bruma -----------

--------------------------------------- Burak ---------------------------------------

Diğer taktiklerle oynayabileceğimizi sanmıyorum.

Tamamda renktas 4-3-1-2 de selcuk oynamasi zor

-Muslera

-Telles

-Semih

-XXXX

-Tarik

-Olcan

-Melo

-Selcuk yada Bruma

-Sneijder

-Burak

-XXXX

Sorun Surada kanat Yada Selcuk karari Kanatsizda pert ederler orayi.Selcuk oynarsa Yine sag veya Sol kanat bos olacak.

4-3-1-2 oynatamaz. Yeni sezonda Drogba yok, yani Burak'ın yanına kaliteli forvetimiz yok. Ha olur da oynatırsa, kanatsız oynatır baklava düzeninde. Melo ön liberoda, önlerinde Selçuk ve Yekta/Hamit/Emre alternatiflerinden biriyle oluşacak ikili, onların önünde ve forvetin arkasında da Sneijder. Melo tek başına merkez orta sahayı kontrol altına alamaz, hele ki günümüz futbolunda orta saha kontrolünü elde tutabilmek için çoğu takım üçü merkezde 5'li orta saha ile 4-5-1 dizilimini kullanıyorken.

Ahahahaha ne diyosunuz siz ya ne kuşu ne antusundan bahsediyosunuz Allah aşkına :) Kafa mı yapıyosunuz? Primler bana abartı geldi ve kişisel olarak eleştiride bulundum diye fenerli mi oluyorum?

senden hep şüphelendim ,kasma kardeş.

Flaş flaş flaş..

Galatasaray ünal aysalı transfer etti.. Gazetecilik budur..

[attachment=11615:BsBboTTCAAAPjnU.jpg]

Ekli dosyalar

• BsBboTTCAAAPjnU.webp
    BsBboTTCAAAPjnU.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 116
Geri
Üst Alt