SON DAKİKA Prandelli’den İnanılmaz Kadro!

Pöff Sabriyi affeden abdül değildir demek nasıl bir kafa ürünü merak ettim.Basbayağı abdül dedi prandelliye geri al kadroya diye.

Adam koskoca italya milli takım hocası elinde kapı gibi bir sözleşme var 2 günlük yönetici Albayrak'ın sözüyle mi hareket edecek? Karşınızdaki Arap İsmail değil kavrayın artık adamın kendi tercihi bu bu kadar yetiyor hocalığı sağa sola bok atmayı bırakın...

Burada önemli olan nereden geldiği değil t.d nin karakteri. Baskın karakterli adamlara bunu yaptıramazsın adamın bi kariyeri de olmasa önemli değil. Prandelli baskın bi karakter değil. Ek olarak durum şu Sabri 11'de oynayacak diye Prandelli'ye yukarıdan emir gelmiyor zaten yönetim durumu anlatıp rica etmiştir bu adam da kabul eder. Normalde burada baskın 1 t.d'nin yanıtı işime karışmayın veya sene başından beri çalışan adamlara haksızlık olur şeklinde olur. Sonradan monte eder. Orada Sabri'yi oynatırsan bu saatten sonra Tarık ya da Veysel'den verim bekleme. 50 ay maç yapmayan adam geldiği an seni kesip 11'de başlıyor o adamları bitirirsin zaten. Veysel tamam da Tarık gelişebilir gibi. Ayrıca diğer oyuncuları da etkiler bu durum adaleti sorgular herkes. Sonra disiplinin kaybolur maç analizlerini izletemiyorum diye zırlarsın vs. işte böyle böyle oluyor olaylar.

kadro dogruymus ya la :(
semih nasil o ayak bilegi ile maca cika biliyor hayret

cok garib bir adam. yasin'i ilk 11 de oynatiyor, ondan sonra 5 hafta kadroya almiyor. ilk 11'de 3 yabanci var. bitane puan alirsak büyük basari benim icin

Bruma 18de bile yok. Sneijderle Brumanın Selçukla-Buraktan ne eksiği varda bunlar kesik yiyor çapsız :mad:

Hakkaten wes yok kafayı yememek elde değil.1.dakkaidan itibaren yuğlama küfür yapılması şart artı bu prandelli burak selcuk çapsızlarına.Başka türlü defolmayacak bunlar belli oldu.

koray ilk 11 de oynuyor basaksehir macinda, haftaya kadroda yok. bu oyuncular nasil kendilerine güvensinler?

Herif şu lanet olasaı 4 3 3 ten vazgeçmiyor bir türlü bu seferde kanat adamlarını bir şekilde doğru cıkardı.Wesi kesti.Ulan yekta napacak wesın yerinde beyin özürlü herif.Pozizyon bulamadan biter mac yine.Yani çok gerizekalı t.direktör gördüm ama bu moron gibisine ilk kez şahit oldum.

Ben:Bir Selçuk-Burak değer miydi he Prandelli.

Prandelli:Kamil bırak o silahı.Onlar benim vazgeçilmezlerim.

Küüüüüütttttttt

Ve Kamil Ölür.

Prandelli bir Fenerbahçe ajanıdır!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Burada önemli olan nereden geldiği değil t.d nin karakteri. Baskın karakterli adamlara bunu yaptıramazsın adamın bi kariyeri de olmasa önemli değil. Prandelli baskın bi karakter değil. Ek olarak durum şu Sabri 11'de oynayacak diye Prandelli'ye yukarıdan emir gelmiyor zaten yönetim durumu anlatıp rica etmiştir bu adam da kabul eder. Normalde burada baskın 1 t.d'nin yanıtı işime karışmayın veya sene başından beri çalışan adamlara haksızlık olur şeklinde olur. Sonradan monte eder. Orada Sabri'yi oynatırsan bu saatten sonra Tarık ya da Veysel'den verim bekleme. 50 ay maç yapmayan adam geldiği an seni kesip 11'de başlıyor o adamları bitirirsin zaten. Veysel tamam da Tarık gelişebilir gibi. Ayrıca diğer oyuncuları da etkiler bu durum adaleti sorgular herkes. Sonra disiplinin kaybolur maç analizlerini izletemiyorum diye zırlarsın vs. işte böyle böyle oluyor olaylar.

Burada hepimiz kendimizi Prandelli yerine koyalım tercihleri doğrudur yada yanlıştır mesele o değil geliyorsun İtalya Milli Takımından veya dediğin gibi X takımdan kapı gibi sözleşmen var. Türk hoca da değilsin ki paramı alamam diye korkasın.. Afedersin 2 günlük kıcı kırık yönetici geliyor diyor ki biz Sabri'yi affettik sen onu oynat, Sneijder'i ve Bruma'yı da oynatma, Selçuk ve Burak'ı da sakın kesme vs vs

Burada kaç kişi dinler yöneticinin sözünü? kaç kişi bildiği kadroyu çıkarır? ne yapabilirler ki sana istediği kadroyu çıkardın diye? En fazla yenilirsin medya önüne atarlar kulak tıkarsın kovmak zorunda kalırlar tazminatını alır çeker gidersin.. Yanlışsam söyle lütfen.. Ben bunu kabul edemiyorum Türk genç bir antrenör olsa kabul ederim ama böyle bir geçmişi olan adamı kadro konusunda yönlendirebileceklerini sanmıyorum bu kadroyu Albayrak yapıyorsa bundan önceki kadroları da Tulun yapıyordu o zaman...

Olcan'i lige sakliyordu. Sneijder'ide ŞL'ine sakliyor olmali bizim ruh hastasi İtalyan. Orta saha hala agir oyuncularla dolu. Forvet zaten yok. Şansa bala galibiyet gelir. Dortmund'dan yine 4 yeriz.

Prandelli beyin error yasiyor resmen galiba saka maka bir yana.
Resmen panik icinde. ne yaptigini kendiside bilmiyordur ya neyse.

Geri
Üst Alt