SON DAKİKA Prandelli’den İnanılmaz Kadro!

Senin çıkaracağın kadroyada,Sanada,Seni oraya getirenede,Seni hala orada tutanada

Kadroyu görünce önce bi duraksadım. Sonra kahkaha attım. Hayatımda böyle bir şey görmedim ben.

Ne Prandelli'si bariz şekilde yönetimin kadrosu.Prandelli kadroya müdahale edilmesine izin verdiği için suçlu tabi.

Sneijder'i küstürüp gitmesini sağlama çalışmaları başlamış, sonraki adım Fatih Terim olur büyük ihtimal.Abdurrahim Albayrak tayfası gelince Selçuk ve Burak'ın kadro dışı kalacağını düşünmüyordunuz herhalde.

tapatalk

Artık gs ye ara vermenin zamanı gelmiş de geçiyor demektir bu kadro...Abdurrahim albayrak denen futbol cahilinin takıma yaptıkları çok net ortada...

Tribündekilerin yegane görevi bütün maç İtalyanca sövüp bu td görünümlü asıl mesleği belirsiz herifi istifa ettirmek olmalı...

Burada hepimiz kendimizi Prandelli yerine koyalım tercihleri doğrudur yada yanlıştır mesele o değil geliyorsun İtalya Milli Takımından veya dediğin gibi X takımdan kapı gibi sözleşmen var. Türk hoca da değilsin ki paramı alamam diye korkasın.. Afedersin 2 günlük kıcı kırık yönetici geliyor diyor ki biz Sabri'yi affettik sen onu oynat, Sneijder'i ve Bruma'yı da oynatma, Selçuk ve Burak'ı da sakın kesme vs vs

Burada kaç kişi dinler yöneticinin sözünü? kaç kişi bildiği kadroyu çıkarır? ne yapabilirler ki sana istediği kadroyu çıkardın diye? En fazla yenilirsin medya önüne atarlar kulak tıkarsın kovmak zorunda kalırlar tazminatını alır çeker gidersin.. Yanlışsam söyle lütfen.. Ben bunu kabul edemiyorum Türk genç bir antrenör olsa kabul ederim ama böyle bir geçmişi olan adamı kadro konusunda yönlendirebileceklerini sanmıyorum bu kadroyu Albayrak yapıyorsa bundan önceki kadroları da Tulun yapıyordu o zaman...

Yönetimi dinlemiyorsa niye hedefimiz lig diyor ki o zaman:) Prandelli gibi adam Türkiye ligini neden umursasın ne prestij katacak kendisine? CL'de ilerleyeyim diye düşünür avrupada adımı duyurayım der. Bi de İtalya dışına çıkmamış adam kulüp takımı tecrübesi vs. çok az şampiyonluğa oynayan bi takımı hiç çalıştırmamış gibi faktörler var. İlk ciddi kulüp takımı tecrübesinde kovulursa büyük darbe alır kariyeri bi de öyle düşün. O yüzden yöneticilerle de iyi geçinmek zorunda. Ayrıca yönetimin karışması bence iyi senaryo sayılır. Çünkü gerçekten bu performanslarla Burak'ı, Selçuk'u kesmiyorsa gerçekten hiç ama hiç bi şeyden anlamıyor demektir.

Elveda arkadaşlar

tumblr_n8fs8lYbN21sowe88o1_500.gif

Kaleye de Muslera yerine Eray'ı alsaydı...

Şaka gibiyiz resmen
Sneijder 11 de yok
Gol atacak tek Burak var
Bruma vs 18 de yok
Ceza alanına girebilecek adam az
Sabri 11de
kendi kendimizi bitiriyoruz

Seni bu takıma hoca yapan adamın kabri cehennem olsun. Günah ulan günah ! :mad:

selçuk ve burağa sövün maçın önüne geçin ikisi de oyundan çıkmak zorunda kalsın skordan bağımsız bir maç bence..tribünlere düşüyor herşey..yemişim 3 puanı..

Yönetimi dinlemiyorsa niye hedefimiz lig diyor ki o zaman:) Prandelli gibi adam Türkiye ligini neden umursasın ne prestij katacak kendisine? CL'de ilerleyeyim diye düşünür avrupada adımı duyurayım der. Bi de İtalya dışına çıkmamış adam kulüp takımı tecrübesi vs. çok az şampiyonluğa oynayan bi takımı hiç çalıştırmamış gibi faktörler var. İlk ciddi kulüp takımı tecrübesinde kovulursa büyük darbe alır kariyeri bi de öyle düşün. O yüzden yöneticilerle de iyi geçinmek zorunda. Ayrıca yönetimin karışması bence iyi senaryo sayılır. Çünkü gerçekten bu performanslarla Burak'ı, Selçuk'u kesmiyorsa gerçekten hiç ama hiç bi şeyden anlamıyor demektir.

Bak o farklı onu yönetim belirler zaten FM'de bile anlaştığında adamlar senden beklentilerini söyler orta sıralarda bitirmeni bekliyoruz, Avrupa kupalarına katılmanı bekliyoruz der .. Adamı getirirken adam sormuştur hedef ne bizim eksi yönetimde 4. yıldız demiştir.. Bende bunu diyorum hiç kimse zorla ısrarla üst üste bu kadar kötü kadro çıkarmaz diretenlere der ki benim kariyerim gidiyor :D

selçuk ve burağa sövün maçın önüne geçin ikisi de oyundan çıkmak zorunda kalsın skordan bağımsız bir maç bence..tribünlere düşüyor herşey..yemişim 3 puanı..

Bugün kurtulmalı Galatasaray bu ikiliden ve prandelli'den. Büyük olaylar çıkmalı yoksa 2019'a kadar bu ikili bütün taraftarı kanser eder. Umarım çok ağır bir yenilgi alırız

Geri
Üst Alt