TOLGA FİLİZ
Yeni Üye
- 1 Eylül 2014
- 15
- 0
- 251
Senin çıkaracağın kadroyada,Sanada,Seni oraya getirenede,Seni hala orada tutanada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olcan'i lige sakliyordu. Sneijder'ide ŞL'ine sakliyor olmali bizim ruh hastasi İtalyan. Orta saha hala agir oyuncularla dolu. Forvet zaten yok. Şansa bala galibiyet gelir. Dortmund'dan yine 4 yeriz.
Burada hepimiz kendimizi Prandelli yerine koyalım tercihleri doğrudur yada yanlıştır mesele o değil geliyorsun İtalya Milli Takımından veya dediğin gibi X takımdan kapı gibi sözleşmen var. Türk hoca da değilsin ki paramı alamam diye korkasın.. Afedersin 2 günlük kıcı kırık yönetici geliyor diyor ki biz Sabri'yi affettik sen onu oynat, Sneijder'i ve Bruma'yı da oynatma, Selçuk ve Burak'ı da sakın kesme vs vs
Burada kaç kişi dinler yöneticinin sözünü? kaç kişi bildiği kadroyu çıkarır? ne yapabilirler ki sana istediği kadroyu çıkardın diye? En fazla yenilirsin medya önüne atarlar kulak tıkarsın kovmak zorunda kalırlar tazminatını alır çeker gidersin.. Yanlışsam söyle lütfen.. Ben bunu kabul edemiyorum Türk genç bir antrenör olsa kabul ederim ama böyle bir geçmişi olan adamı kadro konusunda yönlendirebileceklerini sanmıyorum bu kadroyu Albayrak yapıyorsa bundan önceki kadroları da Tulun yapıyordu o zaman...
Yönetimi dinlemiyorsa niye hedefimiz lig diyor ki o zamanPrandelli gibi adam Türkiye ligini neden umursasın ne prestij katacak kendisine? CL'de ilerleyeyim diye düşünür avrupada adımı duyurayım der. Bi de İtalya dışına çıkmamış adam kulüp takımı tecrübesi vs. çok az şampiyonluğa oynayan bi takımı hiç çalıştırmamış gibi faktörler var. İlk ciddi kulüp takımı tecrübesinde kovulursa büyük darbe alır kariyeri bi de öyle düşün. O yüzden yöneticilerle de iyi geçinmek zorunda. Ayrıca yönetimin karışması bence iyi senaryo sayılır. Çünkü gerçekten bu performanslarla Burak'ı, Selçuk'u kesmiyorsa gerçekten hiç ama hiç bi şeyden anlamıyor demektir.
Şaka gibiyiz resmen
Sneijder 11 de yok
Gol atacak tek Burak var
Bruma vs 18 de yok
Ceza alanına girebilecek adam az
Sabri 11de
kendi kendimizi bitiriyoruz
selçuk ve burağa sövün maçın önüne geçin ikisi de oyundan çıkmak zorunda kalsın skordan bağımsız bir maç bence..tribünlere düşüyor herşey..yemişim 3 puanı..