SON DAKİKA Prandelli’den İnanılmaz Kadro!

Kafayi yememek mümkün degil. Cidden hasta edecek bu adam bizi. Inanilmaz bisey ya.

SELCUK VE BURAK 11DE SNEIJDER YEDEKTE BIRI BANA BUNU ACIKLASINN!!!!
3 YABANCIYLA CIKIYORUZ ULAN SEN NE ICTIN BE ADAMMM
KOVUN SUNU YA

Sabri 3 aydir oynamiyor, affedilip hemen ilk resmi macta 11 de? Evet burasi Turkiye..

Kadroyu abdürrahim kurmuş belli ki. Fenerin tdsi azizse bizimki de sir abdürrahim ne var ki bunda.

Bu arada tek tek bakma zahmetine girmeyin işkence gibi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Fenerbahce'nin ajani bu adam. Bunun arkasinda durmak Galatasaray'a ihanet etmektir. Küfür eder gibi 3 yabanci oynatiyor. Umarim Kasimpasa 7-8 tane sallar da belki birileri defolup gider.

3 yabancıda ısrar ediyor.Bruma gibi bir adamı da buna rağmen harcıyor ciddi ciddi fenerin ajanı olduğuna inanacam nerdeyse

Galatasaray bu gece resmen Allah'a emanet. Bu kadro tamamen Olcan'in ayagina bakar..

Hamit bugun sag-ic mi yoksa sag-acik mi oynayacak?

Cok aptalca soru ama Prandelli den hersey beklenir, sagacik oynatirsa bugun gulme krizine girerim 100%

eğer bu kadro doğruysa ve sneijderin sakatlığı olmamasına rağmen oynatmıyorsa bu akşam bizim için en hayırlı iş yenilmektir. başka türlü bu küfür edilesice adamdan kurtulamayacağız. SELÇUK VE BURAK'INI AL VE DEFOL

Kafayi yememek mümkün degil. Cidden hasta edecek bu adam bizi. Inanilmaz bisey ya.

SELCUK VE BURAK 11DE SNEIJDER YEDEKTE BIRI BANA BUNU ACIKLASINN!!!!
3 YABANCIYLA CIKIYORUZ ULAN SEN NE ICTIN BE ADAMMM
KOVUN SUNU YA

18'e bile almamış olabilir beklerim..

Ofansa bak rezalet ötesi. Orta sahada Yekta ve Selcuk gibi futbolu bilmeyen adamlar.

Bu gece 5 yemeyi basaracagiz

Selçuk ve Burak çıkar bu gece şov yaparsa şaşırmam o zaman işte sağlam küfür ederim bu ikiliye..

tu allah kahretmesin ,sabri 6 aydir mac oynamadi ulan ALLAHIN MANYAGI.

cezayı Sneijdere kesdi.
Öncesindede brumaya kesmişdi...

Bu adam kovulmak tazminatını almak için yapıyor.

Ve açıkçası bu adamda GS daki papazların farkında.

Herkesi kesiyor bir Burak ı kesemiyor .

Burağı kesmediğin müddetçe bir halt oynayamazsın.

Bu adam Burakdan korkuyor.

kaç yıllık galatasaraylıyım ilk kez takımın kaybetmesini istiyorum, vicdanım sızlıyor ama galatasarayın geleceğini düşündüğüm için kaybetmesini istiyorum. yoksa bu prandelli takımı dönülmez bi çöplüğe çevirecek. BRUMA SNEİJDER SUÇLU SELÇUK VE BURAK KAHRAMAN BU ADAMA GÖRE

Insan bunu gorunce Mancini i geri istiyor yemin ederim. Onun da Ceyhun takintisi vardi ama en azindan yabancilarin cogunu oynatirdi. Bundan on kat daha iyi bir TD.

Geri
Üst Alt