SON DAKİKA Prandelli’den İnanılmaz Kadro!

Ulan bugün yenersek bu herif hep bu kadroyla devam eder :S

Bunlar çete olmuş. Basinda bile eleştirilmiyorlar. Arsenal deplasmani maç sonunda Prandelli'yi yalanladi Selçuk Bey. Ben sakat degilim dedi. Abdürrahim Bey geldigine göre Sneijder'in devre arasi satilişini görebiliriz. Malum devre arasi oyuncu gönderecekler. Sneijder'i kötülemeye çalişabilirler.

Inter in yaptigini bizde Sneijder e yaparsak Allah belalarini verir ama, ben de bu takimdan nefret ederim yemin ediyorum.

hala 4-3-1-2 ile sahaya çıkıyor. Üstelik Sneijder yerine Emre oynayacak bu sefer. Ne diyelim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Gerçekten kadro bu mu. Eğer buysa Sneijder hakkında çıkan haberler doğrudur. Ben bu kadroyu kupa maçında bile çıkarmam. Ayıptır lan. Kovun şu adamı artık.

Salak. Gerizekalı hala 4-3-1-2 ile sahaya çıkıyor. Üstelik Sneijder yerine Emre oynayacak bu sefer. Ne diyelim

Kadroyu Prandelli'nin yapmadığı çok açık, bir anda sabri kadroya geri dönüyor Abdurrahim söyledikten sonra.. Önündeki ilk maça da 11 başlıyor. Sneijder oynamıyor. Bu kadroyu Abdurrahim yapmadıysa ben de adam değilim. Kulağına fısıldamışlar Prandelli'nin belli ki.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ulan Prandelli kıçını kurtaran adama sırtını çeviriyorsun ne boş bir adamsın. Fener maçında kim kurtardı seni o çok sevdiğin, yalakalık yaptığın Selçuk'la Burak'mı kurtardı. Karaktersiz herif bir defol git ya ne pislik bir adam çıktın.

İlk defa farklı bi skorla yenilmemizi ümit ediyorum
Artık aklım almıyor

Burak ve Selçuk'u Amedspor veya Kobanispor (varsa) göndermek lazim

:o

Yönetim baktı bu takım daha ne kadar kötü olabilir diye düşündü sonra akıllarına fener maçı geldi ya bu sneijder maçı tek başına aldı ne güzel kendi sahamizda ezeli rakibimizi yenemeyecektir buda ona ders olsun demislerdir.
Düşünüyorum başka açıklaması yok bu kadronun ve bizim içimizde hain çok ve bize muslerayi meloyu ve sneijderi sattiracaklar sonrada yabancı sınırını kaldiracaklar

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu kadroyu hangi mantıkla çıkarttı acaba sayın hocamız.

Sırf şu maça özel gidip hocaya , selçuk inana küfür etmek istiyorum.

Çolak, Olcan, Hamit tercihleri doğru.

Sneijde tercihi eğer tercihse çok yanlış.

Sabri'yi oynatmak ise çılgınlık.

Geri
Üst Alt