Prandelli’nin Bileti Kesildi!

karaman ve denizli haricinde başka bir yerli diyorlar beyler ? kim olabilir o la lan arkadaş sakın bülent korkmaz filan olmasın ya

Hikmet için olumsuz karar çıkmış yönetimden...vay be hikmet hoca bu seferde olmadı olmuyor demek ki :)

hoca konusunda ali dürüst'e güvenirim ben yalnız.Ona bırakırlarsa kaliteli biri gelecektir mutlaka

abdullah avcı gelirse selçuk ve burakı takımdan gönderebilir. abdullah avcı da düşünülebilir belki

ne yani prandelli kalsın mı diyorsun ? diğer problemleri kimse inkar etmiyor ama başka problemler var diye sorunun en büyüğü olan prandelli kovmayın demek nasıl bi akıl ürünüdür
Sorunun en büyüğü Prandelli diyerek sen zaten baştan sorunu yanlış tespit ediyorsun haliyle yanlış çözüm önermen de doğal. Cesare Prandelli başlığına yazdığım yazıyı okuyabilirsin.

Özelinde Prandelli'yi kişisel olarak savunmuyorum -kovulmasını istememek reel anlamda Prandelli'yi her türlü savunmak gibi algılansın istemiyorum- ama Prandelli'yi kovmak bu probleme çözüm olmayacak. Devamı için buyrun okuyun:
https://www.gscimbom.com/forum/f61-...knik-direktor-91548/index253.html#post7165377

Prandelliyi kovmanın altında tek bir şey aramak lazım. O da sistemsizlik ve Prandellinin yanlış tercihleri. Oyunu okuma konusunda sıkıntılar çekiyor. Dün Brumanın oyundan alınması çok saçmaydı. Saçmalıklar bununla sınırlı değil. Maç eksikleri olan (ki bu da kendi hatası. oynatmalıydı) Telles ve Brumayı aynı çizgide dizdi. Böyle bir şeyi amatör kulüp çalıştıran herhangi bir hoca bile yapmaz. Hamit tercihi de çok yanlıştı. Olcanla başlaması lazımdı. Cemali sakat olmasaydı Bruma yine oynamazdı bence. Sorunun %60'ı hocadan kaynaklanıyordu. geriye kalan %40 çözülmeyecek bir sorun değil.

Denizli gelicekse kulubu kapatalim

ne kadar vizyonsuz herifsiniz be

su adami istiyorsunuz

allah belanizi versin

ya gerets ya hagi ya tugay gelecek

okan buruk reyız de fena gıtmez hem haftasonu antep macı da sallanır :D beyaztv ye baya malzeme cıkar :D

siz nerden okuyosunuz tüm bunları haber sitelerin de pek bilgi yok? Anladığım kadarıyla hiçbir şey belli değil gece belli olacak.

Geri
Üst Alt