Mehmet Uygun
Cezalı
- 2 Haziran 2009
- 3.094
- 0
- 1.306
yav milletin iplemesi için denzili şart valla.Başka şansımız yok maalesef
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dostum bırak bu sistem eleştirisi yapan marjinal insan tavırlarını. hani yapıyorsan da başka zaman ve başka bi isim adına yap prandelliyi savunup komik duruma düşme. sistemin hatalı olduğu gerçeği saatlerce konuşulacak bi konu. ama futbol doğruları gram yerinde olan bi adam prandellinin rezalet t.direktörlük performansını görmekde zorlanmayacaktır. bu snop ,%99 bilmem ben bilirim tavırları hayatta en nefret ettiğim davranışlardan biridir o yüzden sana cevap yazdım ama doğru bildiğin yol buysa bunda devam etmek senin insiyatifinde sonuçta.Hangi %99'un fikir birliği, bu %99'un futbol hakkındaki bilgi birikimi ne, hangi objektif ölçütlere göre bu fikre varıyorlar... Çoğul olmak mutlak doğruluğu değil sadece çoğulun hangi fikirde olduğunu teyit eder, ötesi değil. Yüzde yüz doğru olmasam bile yıllardır yakından analiz ettiğim Türk futbolunun saplandığı bataklığı mümkün mertebe objektif olarak izah etmeye çalışıyorum.
Hikmet gelmyecek la galibaveto etmiş yönetim...Allahım Sen sabır ver ya
Erman Toroglu: "Bir mucize olmaz ise veya bir sihirli değnek bulunmaz ise bu Galatasaray takımı birkaç yıl içinde ikinci lige düşer."
Gündem olmak için neler yapıyor adamlar ya