Prandelli’nin Bileti Kesildi!

yav milletin iplemesi için denzili şart valla.Başka şansımız yok maalesef

şöyle futbolcu bozuntularını güzel bir sopadan geçirecek biri gelsin

Gesendet von meinem HTC One_M8

Çıkın sokağa,eğlenin,dans edin....

Hangi %99'un fikir birliği, bu %99'un futbol hakkındaki bilgi birikimi ne, hangi objektif ölçütlere göre bu fikre varıyorlar... Çoğul olmak mutlak doğruluğu değil sadece çoğulun hangi fikirde olduğunu teyit eder, ötesi değil. Yüzde yüz doğru olmasam bile yıllardır yakından analiz ettiğim Türk futbolunun saplandığı bataklığı mümkün mertebe objektif olarak izah etmeye çalışıyorum.
dostum bırak bu sistem eleştirisi yapan marjinal insan tavırlarını. hani yapıyorsan da başka zaman ve başka bi isim adına yap prandelliyi savunup komik duruma düşme. sistemin hatalı olduğu gerçeği saatlerce konuşulacak bi konu. ama futbol doğruları gram yerinde olan bi adam prandellinin rezalet t.direktörlük performansını görmekde zorlanmayacaktır. bu snop ,%99 bilmem ben bilirim tavırları hayatta en nefret ettiğim davranışlardan biridir o yüzden sana cevap yazdım ama doğru bildiğin yol buysa bunda devam etmek senin insiyatifinde sonuçta.

Yilmaz Vural hicbir sekilde lobici degil, Hikmet Karaman Ulueren ve Ertem tayfasi araciligiyla Galatasaray'a hoca yapilmaya calisiliyor.

Erman Toroglu: "Bir mucize olmaz ise veya bir sihirli değnek bulunmaz ise bu Galatasaray takımı birkaç yıl içinde ikinci lige düşer."
Gündem olmak için neler yapıyor adamlar ya

Hikmet gelmyecek la galiba :( veto etmiş yönetim...Allahım Sen sabır ver ya

Denizli gelirse GS birakirim, Yabanci dusmani gelmesin yaa bu kulubu yoneten bu kadar gerizekali mi olur arkadas.

T.D. Nöbeti Topici ... diyorum?!

Son düzenleme:
Benim Secimim belli.
Iki tane alman ekolundan yetismis T.D.!

tumblr_ljgegapMCO1qi3wcjo1_500.jpg

Türk biri gelirse selcugu burağı kesiceğine inanmıyorum keşke tuchel gelebilse.

Erman Toroglu: "Bir mucize olmaz ise veya bir sihirli değnek bulunmaz ise bu Galatasaray takımı birkaç yıl içinde ikinci lige düşer."
Gündem olmak için neler yapıyor adamlar ya

daha 3 sene önce de benzer şeyler söylüyorlardı 2 sene üst üste şampiyon olduk, ŞL'de 1 çeyrek final 1 2. tur gördük tabi her 5 yılda 1 iflas etmemiz de cabası... Hayal dünyaları çok geniş bunların...

Geri
Üst Alt