Prandelli’nin Bileti Kesildi!

İtalyadan soğuttu bu herif beni halbuki hep sempatim vardı :)

hamza diyenler herhalde sneijder ve yabanci futbolcular hakkinda dediklerini bilmiyor. yil olmus 2014 hala ayrimcilik pesinde olan kafalar var. rezalet.

buyrun arkadaslar:

“Hollanda’nın altyapısı herkes tarafından biliniyor. Yıllardır oyuncu ihraç ediyorlar. Bizim oyuncuların eğitim anlamında eksikleri var ama bizim oyuncularımızın en azından aldıkları parayı hak eder yanları var. Zaten onlar bu eğitimi aldıkları için ülkemize geliyorlar. Bizim oyuncularımızdan 3-4 kat para alıyorlar. Ama o parayı hak etmek için acaba gerçekten gereğini yapıyorlar mı, onu düşünmek lazım.”

Galatasaray’daki Sneijder ile milli takımdaki Sniejder arasında fark var mı diye sorulduğunda Hamzaoğlu şunları söyledi:

Galatasaray’da Hollanda’daki kadar koşuyor mu acaba? Burada adam kovalıyor, basıyor, savunmaya geliyor ama Galatasaray’da sadece ayağına top geldiğinde oynuyor. Her şey bu kadar basit değil.”

Son düzenleme:
Hagi - Gelebilir..bi tek o Hamit, Selcuk ve Buraki kadro disi birakabilir..disziplinli dam sart
Gerets - Gelebilir.. GSin arzu etdi ofansif Futbolu oynatabilir
Hikmen&Vural - Gelebilirler

hamza diyenler herhalde sneijder ve yabanci futbolcular hakkinda dediklerini bilmiyor. yil omus 2014 hala ayrimcilik pesinde olan kafalar var. rezalet.

buyrun arkadaslar:

“Hollanda’nın altyapısı herkes tarafından biliniyor. Yıllardır oyuncu ihraç ediyorlar. Bizim oyuncuların eğitim anlamında eksikleri var ama bizim oyuncularımızın en azından aldıkları parayı hak eder yanları var. Zaten onlar bu eğitimi aldıkları için ülkemize geliyorlar. Bizim oyuncularımızdan 3-4 kat para alıyorlar. Ama o parayı hak etmek için acaba gerçekten gereğini yapıyorlar mı, onu düşünmek lazım.”

Galatasaray’daki Sneijder ile milli takımdaki Sniejder arasında fark var mı diye sorulduğunda Hamzaoğlu şunları söyledi:

Galatasaray’da Hollanda’daki kadar koşuyor mu acaba? Burada adam kovalıyor, basıyor, savunmaya geliyor ama Galatasaray’da sadece ayağına top geldiğinde oynuyor. Her şey bu kadar basit değil.”
Kulübü dışarıdan ft yönettiği için hamza gelebilir hazırlıklı olalım.

ertugrul hocayı sallamaz bizimkiler

Hoca yerli olacaksa eğer Şenol Güneş olmayacağına göre Ertuğrul Sağlam Hoca olabilir. Bence en doğru seçim bu olur.

denizli, tugay, karaman değilse kimi getirecek bunlar. kesinlikle hamza ve türk futbolunu bilmeyen yabancı bir td gelmemeli. ertuğrul hoca olabilir

Hikmet ile herkes dalga geçiyor ama adam Türkler'in bir çoğunda olmayan şey var; yeniliklere açık olmak. Adam kendini her anlamda geliştirmeye çalışıyor, kapasitesi ne konumda olursa olsun.

Hamzayı ipleri fterimde olduğu için istemem. Gerek yok böyle şeylere. Bence hamza hiçbirzaman büyük hoca olamayacak hep arkaaında fatih hoca var denecek. Sağlamı isterim ama biraz lightmı kalır diye düşünüyorum. Karaman macera olur ama içlerinde en hırslısıda o. Bilemedim valla:-)

Göndermek için illa Avrupa'ya veda etmek lazımdı sanki.Bunlar Prandelli'yi bile aratacak birini bulurlar.

eger bu dönemde sampiyon olmak istiyorsak cokta fazla istemedigim mustafa denizli gelmelidir ama eger bu sene bizim icin sampiyonluk hedefimiz ikinci planda diyip hoca gelicekse ertugrul saglam derim.

galatasaray muhabirlerinin twitter hesaplarına bakıyorum hepsinin ortak söylediği hikmet karaman mustafa denizli veya tugay kerimoğlu olmayacağı başka bir isimle konuşuluyormuş bu isminde ertuğrul sağlam olduğu söyleniyor

ah ahh milli arada gönderseydik, ersun'u getirseydik eminim ki ne avrupa'ya veda eder ne de ligte yenilirdik

galatasaray muhabirlerinin twitter hesaplarına bakıyorum hepsinin ortak söylediği hikmet karaman mustafa denizli veya tugay kerimoğlu olmayacağı başka bir isimle konuşuluyormuş bu isminde ertuğrul sağlam olduğu söyleniyor

Aman diyim. Tarık+Veysel şov yapar lan o hoca :( :( Ertugrulu istemezük.

nerde konuşuluyor abi ertuğrul hoca ?

Geri
Üst Alt