Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.800
- 66.865
- 5.003
bence fena bi tercih olmazher yerde ertuğrul sağlam'ın takımın başına geçeceği konuşuluyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence fena bi tercih olmazher yerde ertuğrul sağlam'ın takımın başına geçeceği konuşuluyor
Kulübü dışarıdan ft yönettiği için hamza gelebilir hazırlıklı olalım.hamza diyenler herhalde sneijder ve yabanci futbolcular hakkinda dediklerini bilmiyor. yil omus 2014 hala ayrimcilik pesinde olan kafalar var. rezalet.
buyrun arkadaslar:
“Hollanda’nın altyapısı herkes tarafından biliniyor. Yıllardır oyuncu ihraç ediyorlar. Bizim oyuncuların eğitim anlamında eksikleri var ama bizim oyuncularımızın en azından aldıkları parayı hak eder yanları var. Zaten onlar bu eğitimi aldıkları için ülkemize geliyorlar. Bizim oyuncularımızdan 3-4 kat para alıyorlar. Ama o parayı hak etmek için acaba gerçekten gereğini yapıyorlar mı, onu düşünmek lazım.”
Galatasaray’daki Sneijder ile milli takımdaki Sniejder arasında fark var mı diye sorulduğunda Hamzaoğlu şunları söyledi:
“Galatasaray’da Hollanda’daki kadar koşuyor mu acaba? Burada adam kovalıyor, basıyor, savunmaya geliyor ama Galatasaray’da sadece ayağına top geldiğinde oynuyor. Her şey bu kadar basit değil.”
galatasaray muhabirlerinin twitter hesaplarına bakıyorum hepsinin ortak söylediği hikmet karaman mustafa denizli veya tugay kerimoğlu olmayacağı başka bir isimle konuşuluyormuş bu isminde ertuğrul sağlam olduğu söyleniyor
galatasaray muhabirlerinin twitter hesaplarına bakıyorum hepsinin ortak söylediği hikmet karaman mustafa denizli veya tugay kerimoğlu olmayacağı başka bir isimle konuşuluyormuş bu isminde ertuğrul sağlam olduğu söyleniyor