Prandelli'nin İlk Adımları

Terim'in Tümer'e söyledikleri eğer doğruysa çok ilginç geldi bana, tam bir 3. dünya ülkesi vatandaşı kafası.

Nereye katılmadın/anlamadın r'daş??

"Malesef yönetim korkak davranıyor.Sabri'yi kadroya almadın diye kim sana bişey diyecek birkaç çatlak ses dışında."

zaten kadro dışı...

"Kaptanlık mevzusuna gelirsek, şimdi arkadaşlar Melo harika bir oyuncu olsa da her olayın içinde. ALLAH korusun kaptanlık filan verilirse takımı sıra dayağından geçirir.Melo'dan çok daha forsu olan Drogba ve Sneijder'e bakın hiçbir olayın içine girmediler."

zaten kaptan değil...

"Hepsi asparagas."

evet hepsi asparagas...

"Malesef yönetim korkak davranıyor.Sabri'yi kadroya almadın diye kim sana bişey diyecek birkaç çatlak ses dışında."

zaten kadro dışı...

"Kaptanlık mevzusuna gelirsek, şimdi arkadaşlar Melo harika bir oyuncu olsa da her olayın içinde. ALLAH korusun kaptanlık filan verilirse takımı sıra dayağından geçirir.Melo'dan çok daha forsu olan Drogba ve Sneijder'e bakın hiçbir olayın içine girmediler."

zaten kaptan değil...

"Hepsi asparagas."

evet hepsi asparagas...

Kadroya alamamak derken tamamen ilişki kesilmesini kastettim yanlış oldu.Yok efendim göbeği eritsin geri gelir deyip geçiyorlar, radikal kararlar almıyorlar.Karalarının arkalarında durup nedenlerin, açıklamıyorlar.

Melo'nun kaptanlık konusu gündeme geldiğinden dolayı görüşlerimi belirttim.

güzel yazmışsınız namık bey,yolunuz açık olsun

Malesef yönetim korkak davranıyor.Sabri'yi kadroya almadın diye kim sana bişey diyecek birkaç çatlak ses dışında.Kaptanlık mevzusuna gelirsek, şimdi arkadaşlar Melo harika bir oyuncu olsa da her olayın içinde .ALLAH korusun kaptanlık filan verilirse takımı sıra dayağından geçirir.Melo'dan çok daha forsu olan Drogba ve Sneijder'e bakın hiçbir olayın içine girmediler.Hepsi asparagas.

Sahir burada hayatin ne kadar anlamsız olduğunu anlatmış.

“Riera, Ujfalusi, Eboue ve Elmander gibi yabancılarla Terim'in kurduğu temelin uzun vadede olamayacağı aşikar. 32-33 yaşındaki oyuncuların kurduğu bir temelle ne geleceği?”

Daha Terim ilk geldiğinde söylemişti basın toplantısında;”bu defa tersten başlayacağız”.Çünkü camia ve taraftarın acil başarıya ihtiyacı vardı.Kulüp ekonomik olarak darboğazda, staddan henüz bugünkü gibi para akmıyor.Rakibin 3 Temmuz’u yaşamış.Gidip geleceği kurtaracağım diye toplayasatdın 20’likleri ve o sezon alamasaydın ligi o zaman görürdüm ben bu yazıyı yazan arkadaşı ve taraftarları.Alelacele başarıyı elde edecek kadroyu kurdu Terim ve işini de en iyi şekilde yaptı.Burada hemfikiriz sanırım.

Abilik kavramına gelince, katılmadığım tarafflar var olmakla birlikte genel anlamda ben de rahatsızım bundan.Ama” yorumcular şunu diyecek, bunu söyleyecek”ten ziyade takım sahada başarılıysa herkes susacak arkadaş.İçi içini yiyecek belki ama susacak.Çıkıp konuşursa da bir daha bu taraftar onların suratlarına dahi tükürmez.Sen sahada cevabını verdiğin zaman herkes seni alkışlayacak ve o ufak beyinleriyle sana ayar vermeye kalkışmayacaklar.

Ayrıca Selçuk, Burak filan da hizipçiydi bir çok taraftarımıza göre ama burada tam tersi yazılmış.Onların takımı sabote ettiğine hiç bir zaman inanmadım sezon boyunca.Sorun motive olamamalarıydı.Burada da devreye Mancini girmeliydi.Ama yapmadı.Deplasmanda maç kazanamadık aylarca.Çok mu zordu acaba Selçuk’u kenara çekmek veya diğerlerini.

Ama Prandelli ismi üzerinde taraftarın ciddi bir mutabakatı var.Hepimiz arkasında duracağız gibi görünüyor.Bu da kendisi için güzel bir durum.Başarılı olacağını da düşünüyorum.İnşallah bizi yanıltmaz.

''derin Galatasaray'' gerçeğine inanmak istemiyorum ama gerçekten var galiba.

Katiliyorum ve yillardir ben de bunu soyler dururum.

Bu devrecilik olayi malesef bizde cok etkiliyor takimi, hem de yillardir.

Hakan Sukur'u cok severim begenirim, kacirdigi gollerden sonra millet soverken ben bu kadar pozisyona giren adam elbet kaciracak da diyenlerdendim.

Ama bu abilik olayi ve takim benden sorulur havalarini hic sevmezdim.

Arda'nin da bir yerli oyuncu olarak futboluna herhalde kimse laf edemez ama o da bu kulturden yetistigi icin takimin agasi benim havalarindaydi hep.

Istemedigi adama pas dahi vermedi. Bu yuzden de sakin gelmesin diyenlerdenim.

Yazida anlatilan olaylarin pek cogu dogru tespit ve bu durumun artik bitmesi gerekiyor.

Insallah yonetim bu basireti, kararliligi devam ettirebilir.

Guzel yazmis, bircok farkli konuyu birbirine ustaca baglamis. Katilmadigim nokta, Sabri ve Gokhan cok onemli futbolcular degiller taraftarlar icin. Engin gonderildiginde de once biraz tepki olmustu ama sonra Engin yaptigi aciklamalarla kendisini desteleyenlerin de tepkisini cekti.

Kusa yarim ekmek uzatan Gokhan ve futbol zekasi ondan ustun olmayan Sabri'nin kadro disi kalmalari, kendilerinden cok daha onemli ve sinsi oyuncularin zamaninda bir mac yedek birakilmalari ya da oyundan alinmalari sonrasi yasanan turden bir kaosa sebep olmaz. Herkes biliyor zaten niye kadro disi kaldiklarini. Prandelli yonetim ya da Mancini, kimi dinlediyse de ilk adimlarini dogru atmistir.

Geri
Üst Alt