- 13 Temmuz 2011
- 9.038
- 5
- 1.023
Hep bu yerli oyunculardaki mental sorunlar tartışılınca aklıma Fenerbahçeli Tarık gelir. Adam için o dönem yer yerinden oynamış ülke iç savaşa gitmişti.
Türk futbolunun sözde altın çocuğuydu. Yalan yok yetenekliydi ama işte olmadı yok oldu gitti tek sezonda.Bi türlü çözülemeyen lanet bir yara işte bunun da yakın tarihteki futbol adamlarıylada alakası yok ezelden beri var hep.
Eğitimde bitiyor herşey , birazda görmemişlikte ,
dolmuş parasını zor denkleştirirken birkaç sene sonra porşeye bindirdiğin adamlardan bahsediyoruz ,
tabiki genelleme gibi oluyor ama affedin artık
Beni mesela Selçuk İnan büyük hayal kırıklığına uğratmıştır ,
juventus maçından sonra kendisiyle yapılan bir röportaj vardı maçın ertelenmesi hikayesini anlattığı , o anlatırken yemin ederim ben üzüldüm ben utanmıştım ,
Öncede yazdığım gibi abilik eskiden beri olan birşey ama ülke değiştikçe ki maalesef yozlaşarak değiştikçe bu abilerinde değişmesi kaçınılmaz oluyor ,
ama artık günümüz futbolu bunu kaldıracak seviyeyi çok aştı birşeyler yapmak gerek umarım bu yapılanda ilk adımlardır hakikaten ,
İlk olarak eğitim demiştim bir örnek vereyim geçenlerde James Rodrigez ile ilgili birşey seyrediyordum tv de ve adamın sistem mühendisliğini bitirdiğini öğrendim ...
Bizdeki kimseye mühendis , öğretmen falan olun demiyoruz ama işte ....