Prandelli'nin Kovulması, Selçuk Ve Burak'ın Kadro Dışı Kalması İçin Kulübe Faks!

Agir sacmaliyonuz bazen

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neden saçmalıyoruz. Yönetimdekilerin futbol bilgisi sınırlı. Bizim gördüğümüzü onlar görmüyor. GSCimbom olarak sosyal medyada bir ağırlığımız olduğunu düşünüyorum. Sesimizi duyurmamız lazım en azından düzgün bir metin yollayarak. Eskiden kulübe mail filan gönderiyorduk veya açıklama yapıyorduk.

Neden saçmalıyoruz. Yönetimdekilerin futbol bilgisi sınırlı. Bizim gördüğümüzü onlar görmüyor. GSCimbom olarak sosyal medyada bir ağırlığımız olduğunu düşünüyorum. Sesimizi duyurmamız lazım en azından düzgün bir metin yollayarak. Eskiden kulübe mail filan gönderiyorduk veya açıklama yapıyorduk.
Taraftarin demesiyle kulub mu yonetilir ya, bisey yapacam derken guldurtmeyin ite kusa bizleri.
Birakin herkes bildigi isi yapsin, yapamayan zaten gider rahat olun biraz.

Taraftarin demesiyle kulub mu yonetilir ya, bisey yapacam derken guldurtmeyin ite kusa bizleri.
Birakin herkes bildigi isi yapsin, yapamayan zaten gider rahat olun biraz.

Yapamayanların gittiği belli oluyor. Taraftar olarak uyumaya devam.

10626619_831297850262245_7950285191577221533_n.jpg

Sizce hiç kovulacaklarmış gibi bir halleri varmı?

Seve seve gönderirim ama işe yarayacağı konusunda hic ümidim yok. Bu sadece kulübümüzle alakalı değil, taraftara bu ülkede sevgi, ses ve maddi gücünden yararlanılan basit bir mekanizma gözüyle bakılıyor. Dolayısıyla taraftarın fikirleri yöneticiler ve futbolcular için önemli olmaz. Belki an gelir kankiler kadro dısı kalır veya Prandelli kovulur ama bu taraftar tepkisinden değil, yöneticilerin böyle istemesinden dolayı olur. Hani her fırsatta deriz ya bu kulübün gerçek sahibi taraftar diye, işte o baştakiler için peri masalından başka birşey değil. Ben bizim veya başka bir kulüpte, taraftar tepkisi veya isteğiyle hiçbirşey yapıldığını hatırlamıyorum. Dolayısıyla bu faksında bir işe yarayacağını sanmıyorum.

A. Albayrak tok karna yer o fakslari.

Geri
Üst Alt