Metahan Tara
Parçalı Üye
- 7 Ekim 2013
- 3.555
- 0
- 726
Oyuncu düzeninide Prandelli yıkacak. Ben inanmıyorum bu yönetim baskısıymış falanmış filanmış diye. Hadi Ünalın yönetimi baskı yapıyordu yeni yönetimde mi baskı yaptı.. Ve bu düzenide YIKAMIYOR Prandelli ! Adam 11'e koyduğu yetmiyormuş gibi oyundan bile çıkarmıyor takıntı olmuş iyice.. Veya şöyle diyelim hadi Burakla-Selçuk hakkında baskı var bunuda kabul ettim tamam eyvallah. Yönetim kapısında mı yatıyor Prandellinin Veyselle-Dzemailiyi oynat Brumayı oynatma diye. Bu adam daha 3 hafta öncesine kadar Olcanada takmıştı kafayı..
Bu adam siz inansanızda inanmasınızda Burakla-Selçuğu beğendiği için oynatıyor zorunluluktan falan değil..
İşte ben de Prandelli'nin bu düzeni yıkmasını istiyorum...Daha 2.hafta Eskişehir maçında yazdım "Leşçuk-Rezil ikilisinden biri oynarsa bu sezon maç izlemem" diye ama dayanamadım izledim...
Bak Olcan'a da takmış diyorsun ama Olcan'ın fazla kilolarını görmüyorsun , herif savunmaya dönmeye tenezzül etmiyor sen hala Olcan diyorsun mesela...Sonra da oyuncu düzeninin yıkılmasından bahsediyorsun...
Burak ile Leşi dünyada hiçbir teknik direktör beğenmez , hele hele dünyanın en teknik oyuncularından oluşan İtalya milli takımını çalıştırmış adam asla beğenmez...Sinan Yılmaz'ın dediğine göre ki çok büyük ihtimalle doğrudur , Anderlecht maçında hoca leşi kesmiş ama yönetim müdahalesi olmuş...Burada Prandelli'yi eleştirmek gerekir , zira asla buna müsaade etmemesi gerekirdi...
Dzemaili-Veysel konusu ise , yukarıda bahsettiğim gibi kriz anında saçmalıyor...