Burak Yildirim
Tecrübeli Üye
- 6 Ağustos 2009
- 5.569
- 1.832
- 1.748
Bana göre hakklisin, yine Oyuncular belirlicek kim gitcek kim kalcak. Sabri sanki mutsuzluk sacmadi... icten bozuyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vay arkadaş ya. Resmen medya amacına ulaşacak. Ne desteği kov gitsin İtalyada fantazilerini denesin
Peki sen kimin fantezilerini görmek istersin ? Muhtemelen o fantezilerde Rezil-Leşçuk başrolde olacak ama...
Haa hoşuna gidiyor yani Veysel-Burak-Selçuk-Dzemaili 4lüsünü sahada görmek ?
Hayır yahu , bunu yazdığım yazıdan nasıl çıkarırsın ? Tam tersine yeni hoca gelecekse bunları kesemez , "Bunlar Prandelli'yi gönderdi beni de gönderir" der...
Çok net özellikle Rezil-Leşçuk için her maç yönetim baskısının olduğu...Bizim Prandelli'ye bunları kovması için destek olmamız gerekir ,hocayı kovup yeni hoca getirirsek o da oyuncuların dümenine girecek...
Ha sen "Prandelli gitsin diyordun " dersen , ben zaten bahsettiğin 4'lüyü ısrarla oynattığı kesemediği için kızıyorum...
Yav kardeşim bırakıver allahını seversen ya. Hemen bi açıklamaların peşine düşmeyin. Şu konuda haklısın yeni hoca bu rezilleri kesmediği sürece çok fazla ilerlemeyiz belki doğru.. Ama ne Prandelli desteği yapma etme.. Sivas karşısına 3lü defans çıktığımızda o kadar pozisyondan sonra herkes dedi burda Wellbeckle Utaka 1 olmaz fark yeriz diye çıktık gördük ne olduğunu.. Anderlecht maçında berabere kalacaz dedik kaldık o da son nefeste onda bile yeniliyorduk. Dedik burda o kadar Dortmunda karşı kanatsız çıkarsak elek ederler bizi diye dediğimizde oldu. Lig maçlarına girmiyorum bile.. Ben 20 yaşında bunları görüyorsam veya x kişi atıyorum 25 yaşında bunları görüp malesef ki haklıda çıkıyorsak 57 yaşında lisanslı Prandellinin orda ne işi var ? Adam desin ki mesela Dortmund maçından sonra tamam sistem hatalı benim suçum bu. Ertesi maç farklı sistem denesin kanatlı oyuna geçsin bizde diyelim ki ya adam hatasını gördü dur bakalım sabredelim. Adam uğraşır çabalar o zaman olmaz o zamanda deriz ki bu oyuncu topluluğu yüzünden. Ama ne uğraş var ne çaba. Her maç aynı kadro nerdeyse. Gir bak Başakşehir maçının kadrosuna maç öncesi kaç kişi kadro tahminini tutturdu. Kalıplaşmış kadrolar var artık. Başakşehir maçında 4 yabancıyla maça çıkıyorsun sol bek Tarık sağ bek Veysel. Yedekte Telles. Tellesi sol beke alıp Tarığı sağa çekip Veyseli elesek daha iyiydi. Veya ligde Pandeve süre verme sonra git CL'de pat diye 11 koy. Ne bunlar açıklasana bana..
Ya kardeşim sen hasta mısın ? Prandelli'yi savunurken teknik taktik hatalarını mı yok saydık ?...
Boşuna yazmışsın bu kadar uzun yazıyı...Birkaç yerde yazdım , sorunu oyuncularda değil taktikte görüyor , esas ve en önemli hatası bu...Sen bu oyuncu grubu ile hangi taktiği oynarsan oyna , bir şey yapamazsın...
Sen anlamıyorsun diye açık açık yazıyım , dediklerinin hepsi doğru zaten biz de yazıyoruz...Ama hocalar teknik taktik hatalar yapabilir , Prandelli kriz anında saçmalıyor maalesef...Ama tekrarlıyorum biz bu oyuncu düzenini yıkmazsak böyle debelenir dururur...Prandelli yerine getireceğimiz teknik direktörü de 10 haftada kovarız...