Üye Görüşü Prandelli'ye Destek Ama Neden? Otorite

Bana göre hakklisin, yine Oyuncular belirlicek kim gitcek kim kalcak. Sabri sanki mutsuzluk sacmadi... icten bozuyorlar

adam oyun oynatır, maça hükmederiz ama şansızlık yeniliriz tamam sabredelim

ulan adam 4 aydır kadro kuramıyor

prandelli den adam olmaz bazen üzülüyorum ama yinede haketti

Sabri gibi Hoca altı oyucular olduğu sürece çok Hoca gider gelir..Ve bunun gibi kan emiciler her giden hocayla affedileceğini bilir.. Asıl bu parazitleri tesisden içeri sokmamak lazım..Şimdi affedilip ilk maçında paralar kendini oyunculara kızar hakeme kızar üçlü çektirir sözde taraftar denen balık hafızalıları kafalar..Sonra gelen hoca yine mi ipini çekmek istedi yine hocanın altı oyulur ve yin affedilir..

Prandelliyle bu iş olmaz ama tek sorunda o degil bu takımda kendini Galatasaray'ın sahibi zanneden karektersiz oyuncular var onlarıda prandelliyle göndermek Lazım

Vay arkadaş ya. Resmen medya amacına ulaşacak. Ne desteği kov gitsin İtalyada fantazilerini denesin

Haa hoşuna gidiyor yani Veysel-Burak-Selçuk-Dzemaili 4lüsünü sahada görmek ?

Hayır yahu , bunu yazdığım yazıdan nasıl çıkarırsın ? Tam tersine yeni hoca gelecekse bunları kesemez , "Bunlar Prandelli'yi gönderdi beni de gönderir" der...

Çok net özellikle Rezil-Leşçuk için her maç yönetim baskısının olduğu...Bizim Prandelli'ye bunları kovması için destek olmamız gerekir ,hocayı kovup yeni hoca getirirsek o da oyuncuların dümenine girecek...

Ha sen "Prandelli gitsin diyordun " dersen , ben zaten bahsettiğin 4'lüyü ısrarla oynattığı kesemediği için kızıyorum...

Prandelli oyle yada boyle gidecek, durum bunu gosteriyor. Ama sorun boyle cozulmeyecek, takimda mac kazanmak istemeyen oyuncular var. Prandelli bunu acikladi. Sorumluluktan kacan (evet kaptan Selcuk bunlarin basinda) kaptan ve diger oyuncular varmis. En cok Sneijder birseyler yapmak istiyormus ama onada yeterince destek yokmus, beni 1.kaptan yapin diyormus ama 'yapamiyorlar', Turk degilmis. Boyle sorunlar oldugu surece bi pok olmaz bizden. Hala bazi Turk oyuncularin istedigi oluyor ve olacak, ve bunu gormeniz lazim artik..

Hayır yahu , bunu yazdığım yazıdan nasıl çıkarırsın ? Tam tersine yeni hoca gelecekse bunları kesemez , "Bunlar Prandelli'yi gönderdi beni de gönderir" der...

Çok net özellikle Rezil-Leşçuk için her maç yönetim baskısının olduğu...Bizim Prandelli'ye bunları kovması için destek olmamız gerekir ,hocayı kovup yeni hoca getirirsek o da oyuncuların dümenine girecek...

Ha sen "Prandelli gitsin diyordun " dersen , ben zaten bahsettiğin 4'lüyü ısrarla oynattığı kesemediği için kızıyorum...

Yav kardeşim bırakıver allahını seversen ya. Hemen bi açıklamaların peşine düşmeyin. Şu konuda haklısın yeni hoca bu rezilleri kesmediği sürece çok fazla ilerlemeyiz belki doğru.. Ama ne Prandelli desteği yapma etme.. Sivas karşısına 3lü defans çıktığımızda o kadar pozisyondan sonra herkes dedi burda Wellbeckle Utaka 1 olmaz fark yeriz diye çıktık gördük ne olduğunu.. Anderlecht maçında berabere kalacaz dedik kaldık o da son nefeste onda bile yeniliyorduk. Dedik burda o kadar Dortmunda karşı kanatsız çıkarsak elek ederler bizi diye dediğimizde oldu. Lig maçlarına girmiyorum bile.. Ben 20 yaşında bunları görüyorsam veya x kişi atıyorum 25 yaşında bunları görüp malesef ki haklıda çıkıyorsak 57 yaşında lisanslı Prandellinin orda ne işi var ? Adam desin ki mesela Dortmund maçından sonra tamam sistem hatalı benim suçum bu. Ertesi maç farklı sistem denesin kanatlı oyuna geçsin bizde diyelim ki ya adam hatasını gördü dur bakalım sabredelim. Adam uğraşır çabalar o zaman olmaz o zamanda deriz ki bu oyuncu topluluğu yüzünden. Ama ne uğraş var ne çaba. Her maç aynı kadro nerdeyse. Gir bak Başakşehir maçının kadrosuna maç öncesi kaç kişi kadro tahminini tutturdu. Kalıplaşmış kadrolar var artık. Başakşehir maçında 4 yabancıyla maça çıkıyorsun sol bek Tarık sağ bek Veysel. Yedekte Telles. Tellesi sol beke alıp Tarığı sağa çekip Veyseli elesek daha iyiydi. Veya ligde Pandeve süre verme sonra git CL'de pat diye 11 koy. Ne bunlar açıklasana bana..

Yav kardeşim bırakıver allahını seversen ya. Hemen bi açıklamaların peşine düşmeyin. Şu konuda haklısın yeni hoca bu rezilleri kesmediği sürece çok fazla ilerlemeyiz belki doğru.. Ama ne Prandelli desteği yapma etme.. Sivas karşısına 3lü defans çıktığımızda o kadar pozisyondan sonra herkes dedi burda Wellbeckle Utaka 1 olmaz fark yeriz diye çıktık gördük ne olduğunu.. Anderlecht maçında berabere kalacaz dedik kaldık o da son nefeste onda bile yeniliyorduk. Dedik burda o kadar Dortmunda karşı kanatsız çıkarsak elek ederler bizi diye dediğimizde oldu. Lig maçlarına girmiyorum bile.. Ben 20 yaşında bunları görüyorsam veya x kişi atıyorum 25 yaşında bunları görüp malesef ki haklıda çıkıyorsak 57 yaşında lisanslı Prandellinin orda ne işi var ? Adam desin ki mesela Dortmund maçından sonra tamam sistem hatalı benim suçum bu. Ertesi maç farklı sistem denesin kanatlı oyuna geçsin bizde diyelim ki ya adam hatasını gördü dur bakalım sabredelim. Adam uğraşır çabalar o zaman olmaz o zamanda deriz ki bu oyuncu topluluğu yüzünden. Ama ne uğraş var ne çaba. Her maç aynı kadro nerdeyse. Gir bak Başakşehir maçının kadrosuna maç öncesi kaç kişi kadro tahminini tutturdu. Kalıplaşmış kadrolar var artık. Başakşehir maçında 4 yabancıyla maça çıkıyorsun sol bek Tarık sağ bek Veysel. Yedekte Telles. Tellesi sol beke alıp Tarığı sağa çekip Veyseli elesek daha iyiydi. Veya ligde Pandeve süre verme sonra git CL'de pat diye 11 koy. Ne bunlar açıklasana bana..

Ya kardeşim sen hasta mısın ? Prandelli'yi savunurken teknik taktik hatalarını mı yok saydık ?...

Boşuna yazmışsın bu kadar uzun yazıyı...Birkaç yerde yazdım , sorunu oyuncularda değil taktikte görüyor , esas ve en önemli hatası bu...Sen bu oyuncu grubu ile hangi taktiği oynarsan oyna , bir şey yapamazsın...

Sen anlamıyorsun diye açık açık yazıyım , dediklerinin hepsi doğru zaten biz de yazıyoruz...Ama hocalar teknik taktik hatalar yapabilir , Prandelli kriz anında saçmalıyor maalesef...Ama tekrarlıyorum biz bu oyuncu düzenini yıkmazsak böyle debelenir dururur...Prandelli yerine getireceğimiz teknik direktörü de 10 haftada kovarız...

Ya tamam da adamda da cok suc var. Iyi oynamayan adamlari inatla oynatiyor, sacma sapan kadro sahaya suruyor, sacma sapan degisiklikler yapiyor. Prandelli Selcuk, Burak, Veysel gibi isimleri kadroya almayip Furkan gibi adamlara forma sansi verse, asagi yukari herkezin kafasindaki on biri cikarsa(kanatli sistem), onumuzdeki mactta da 4-0 yenilsek ono kimse bukadar laf diyemez.

Esas sıkıntı futbolcularda onu en başından beri haykırıyorum

Özellikle takımda kankagiller Teknik direktöründe üzerinde oligarşik bir yapı kurmuşlar

buda haliyle takım içinde gruplaşmaya yol açıyor

Ayrıca Prandelli'ye destek vereyim vermesine de

adamın yaptığı açıklamalar tam bir skandal

daha bizim büyüklüğümüzün farkına varamamış bir hocadan bahsediyoruz

yani nereden bakarsan bak tam bir kaos hakim şu anda

ama bence ilk iş Kankagiller'i kadro dışı bırakıp Prandelli'ye özgün çalışma ortamı sunmak...

Ya kardeşim sen hasta mısın ? Prandelli'yi savunurken teknik taktik hatalarını mı yok saydık ?...

Boşuna yazmışsın bu kadar uzun yazıyı...Birkaç yerde yazdım , sorunu oyuncularda değil taktikte görüyor , esas ve en önemli hatası bu...Sen bu oyuncu grubu ile hangi taktiği oynarsan oyna , bir şey yapamazsın...

Sen anlamıyorsun diye açık açık yazıyım , dediklerinin hepsi doğru zaten biz de yazıyoruz...Ama hocalar teknik taktik hatalar yapabilir , Prandelli kriz anında saçmalıyor maalesef...Ama tekrarlıyorum biz bu oyuncu düzenini yıkmazsak böyle debelenir dururur...Prandelli yerine getireceğimiz teknik direktörü de 10 haftada kovarız...

Oyuncu düzeninide Prandelli yıkacak. Ben inanmıyorum bu yönetim baskısıymış falanmış filanmış diye. Hadi Ünalın yönetimi baskı yapıyordu yeni yönetimde mi baskı yaptı.. Ve bu düzenide YIKAMIYOR Prandelli ! Adam 11'e koyduğu yetmiyormuş gibi oyundan bile çıkarmıyor takıntı olmuş iyice.. Veya şöyle diyelim hadi Burakla-Selçuk hakkında baskı var bunuda kabul ettim tamam eyvallah. Yönetim kapısında mı yatıyor Prandellinin Veyselle-Dzemailiyi oynat Brumayı oynatma diye. Bu adam daha 3 hafta öncesine kadar Olcanada takmıştı kafayı..

Bu adam siz inansanızda inanmasınızda Burakla-Selçuğu beğendiği için oynatıyor zorunluluktan falan değil..

Gönderin gitsin selçuk ve burak ı 7 haftadır anlayamayan adamdan t.direktör olmaz.

Yalnız bir gerçek var ki bu kankagillerin arkasında inanılmaz bir satılmış medya gücü var

özellikle yabancı hocalar buraya müdahale etmeye çalıştığında resmen aforoz ediliyorlar

hatta hatırlayın Avcı Leş Selçuk'u kestiği için aforoz edilmişti

Sabredelim nede olsa tüm kulvardan kopmaya 2 ay kaldı o zaman ahlayıp vahlarız. Yapımız bu çünkü.

Bu adamı ne kadar erken gönderirsek şampiyonluk iiçin bir umudumuz olabilir.

prandelli de daha selçuku yedek bırakacak döt yok. bu adamdan bişey olmaz. hiç sevmediğiniz fatih terim burakı 3 hafta kadroya almadı da adam etti. emin olun bu sene hocamız fatih terim olsa leşçuku 2.haftada siler bir dahada oynatmazdı. yanlış anlaşılmasın fatih terim gelsin demiyorum ama prandeliliden bir mok olmaz. otoritesi yok, oyuncuları çözemiyor oyunu okuyamıyor rakibi hiç çözemiyor. kısacası büyük takım hocası olacak vasıflar yok. boşuna zaman kaybı.

Geri
Üst Alt