Üye Görüşü Prandelli'ye Güveniyorum, Şampiyon Olacağız!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu soruyu bana yönelttiğin anlaşılıyor da sorma şeklin yanlış!...Görüşlerime hangi noktada katılmadığını ve kendi görüşünü belirtmen gerekir, cevap verebilmem için...
bende anlayamadım saçma bir şekilde sorulmuş

prandelli ile sezon bitmeyecegi icin gerceklesmeyecek olan olay

bi maci kazandik diye nasilda fikirler degisti hemen...
haftaya bakalim hangi baslikli konu acilir... bakalim kimin gitmesi lazim

neyini anlamıyosun

Bu soruyu bana yönelttiğin anlaşılıyor da sorma şeklin yanlış!...Görüşlerime hangi noktada katılmadığını ve kendi görüşünü belirtmen gerekir, cevap verebilmem için...

bende anlayamadım saçma bir şekilde sorulmuş

1. bu bir soru degil, ifadeydi.

2. hangi verilere dayanarak prandelli'nin bizi sampiyon yapacagini aciklarsaniz, ben de kendi fikirlerimi ifade edebilirim.

Bir maçla coştular gene. Prandelliyle anca ilk 3 mücadelesi verilir başka da bir şey yapılmaz.

1. bu bir soru degil, ifadeydi.

2. hangi verilere dayanarak prandelli'nin bizi sampiyon yapacagini aciklarsaniz, ben de kendi fikirlerimi ifade edebilirim.

1. Benim biraz uzunca mesajımdan sonraki ilk mesajdaki 'ifade' yi üzerime aldım ve düşünceni sordum, ''Şu noktada katılmıyorum, ben şöyle düşünüyorum'' ya da ''Seni kastetmedim'' cevabını beklerdim...

2. Mesajımda ''Prandelli bizi şampiyon yapacak'' dememişim ki verilere dayandırıp açıklama yapayım!...''Mesajımı nasıl okudun anlamıyorum'' diyorum ben de (Bu bir soru değil ifade!)...Nötr diye başladığım mesajda Prandelli ye eleştirel yaklaştığımı, sorunu tespit ve çözüm noktasında hatalı bulduğumu anlayamayan bir tek sen oldun sanırım!...

Bizim takımın başında gördüğüm en kötü hoca. Hagi'den bile daha kötü. Neyin kafasını yaşıyor bu başlık anlamadım.

1. Benim biraz uzunca mesajımdan sonraki ilk mesajdaki 'ifade' yi üzerime aldım ve düşünceni sordum, ''Şu noktada katılmıyorum, ben şöyle düşünüyorum'' ya da ''Seni kastetmedim'' cevabını beklerdim...

2. Mesajımda ''Prandelli bizi şampiyon yapacak'' dememişim ki verilere dayandırıp açıklama yapayım!...''Mesajımı nasıl okudun anlamıyorum'' diyorum ben de (Bu bir soru değil ifade!)...Nötr diye başladığım mesajda Prandelli ye eleştirel yaklaştığımı, sorunu tespit ve çözüm noktasında hatalı bulduğumu anlayamayan bir tek sen oldun sanırım!...
Benim ilk attigim mesaj zaten konuyu acan arkadasa itafen. Sen neden araya maydonoz oldun anlamadim. Senin mesajini da zaten görmedim ve okumadim. Belli ki kaide deger bir mesaj atmamissin yoksa okurdum kesin :)

Benim ilk attigim mesaj zaten konuyu acan arkadasa itafen. Sen neden araya maydonoz oldun anlamadim. Senin mesajini da zaten görmedim ve okumadim. Belli ki kaide deger bir mesaj atmamissin yoksa okurdum kesin :)

Benim gibi diğer arkadaş da 'Dünkü maçı nasıl izledin anlamıyorum' mesajını bana yönelik olarak algılıyor ve sana 'neyini anlamıyorsun?' diye soruyor; benden alıntı yaptığı sonraki mesajında da bunu 'Bende anlayamadım saçma bir şekilde sorulmuş' diye onaylıyor...

Şimdi tutup 'Maydonoz oldun' diye küstahça cevap veriyorsun!...

-Geri dönüp baktığında durumu kavrayamamışsan sıkıntın büyük, üzücü bir durum senin adına!...(Sonraki tuhaf mesajın yerine yanlış anlaşılma olduğunu belirtmen yeterliydi, ortada bir sorun zaten yok, mevzuda aynı taraftayız üstelik!)

-Yok geri dönüp bakma ihtiyacı duymadan bunu yazabiliyorsan, bu da küstahlıktır, dediğim gibi...

Bu iki durumda da 'Herhangi bir konu hakkında diyaloğa girilmemesi gerekenler' kategorisine girmiş bulunuyorsun benim nazarımda...Karşılıklı olarak buna uygun davranmamız en iyisi sanırım, bir daha bulaşmazsan memnun olurum...

Sivas 2-3 fark atacaktı, adamların beceriksizliği ve muslera sayesinde.Ayrıca semih çizginden cıkardı.Ched in önemli kafa topları var ilk yarı sonunda.3-4 fark bile olur .

frankdelli'de guvenecek bisey bulamadim IMHO ,sahada kim var ise o gun tob oynarsa aliriz maci yahut alamayiz etkisi yok adamin zira. gecen seneden bir fark goremedim yeani siz gorduyseniz gazli kalemle altini cizin de biz de gorelim.

Prandellinin en büyük hatasi, Sneijder, Selcuk ve Burakli bir oyun plani yaratmak istemesi ve israri. GS, bos alan birakmayan, kanatlari kapayan ve savunma hattini önde kurmayan takimlara karsi zorlanir. GS ya 4-3-1-2 oynayacak yada 4-3-3(Pandev tek forvet, Bruma ve Olcan kanat) ve 4-2-3-1 oynayacak.

Umarim Prandelli doğru oyun planini bulur. Artik puan kaybetme lüksümüz kalmadi.

Prandelli'ye güvenmemek gibi bir lüksümüz olduğunu düşünmüyorum.

Prandelli'ye zerre güvenmiyorum. Mancini'den beter. Ancak şampiyonluk belli olmaz. Net bir favori yok çünkü şu an. Biz de olabiliriz, Trabzon bile olabilir formunu yakalarsa.

Bu adamı kovarsak şampiyon olamayacağımız açık. Ama sabredersek, ligin en büyük şampiyonluk adayı biziz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt