- 3 Ağustos 2009
- 7.770
- 2.433
- 2.248
Adam gibi adam Prandelli Hocam!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayatımda bukadar sıkıcı korkak futbol oynatan ve kadro dizmesini bilmeyen bi hoca görmedim ben.
Hyrprandelli bu takimi sampiyonda yapacak cl'de gruplardanda cikaracak AHANDA YAZIYORUM BOOKMARK'D
Benim gibi diğer arkadaş da 'Dünkü maçı nasıl izledin anlamıyorum' mesajını bana yönelik olarak algılıyor ve sana 'neyini anlamıyorsun?' diye soruyor; benden alıntı yaptığı sonraki mesajında da bunu 'Bende anlayamadım saçma bir şekilde sorulmuş' diye onaylıyor...
Şimdi tutup 'Maydonoz oldun' diye küstahça cevap veriyorsun!...
-Geri dönüp baktığında durumu kavrayamamışsan sıkıntın büyük, üzücü bir durum senin adına!...(Sonraki tuhaf mesajın yerine yanlış anlaşılma olduğunu belirtmen yeterliydi, ortada bir sorun zaten yok, mevzuda aynı taraftayız üstelik!)
-Yok geri dönüp bakma ihtiyacı duymadan bunu yazabiliyorsan, bu da küstahlıktır, dediğim gibi...
Bu iki durumda da 'Herhangi bir konu hakkında diyaloğa girilmemesi gerekenler' kategorisine girmiş bulunuyorsun benim nazarımda...Karşılıklı olarak buna uygun davranmamız en iyisi sanırım, bir daha bulaşmazsan memnun olurum...
gereksiz polemige girmek istemiyorum ama ben ilk mesaji konuyu acan arkadasa attim ve bana "bulasan" sen oldun
hakkimda düsüncelerin de umrumda degil ben buraya keyifli vakit gecirmek icin giriyorum ego tatmin etmek icin degil![]()
dua etsin bu senenin ilk yarısı bitmeden kovulmazsaprandelli bu takimi sampiyonda yapacak cl'de gruplardanda cikaracak AHANDA YAZIYORUM BOOKMARK'D
bi arsenal maci bi gecsin bakalim nolacak beklentim yuksekdua etsin bu senenin ilk yarısı bitmeden kovulmazsa
Birisi benden alıntı yapıp, ifadelerimin gerektirmediği tarzda mesaj yazdığı zaman ''Niye böyle bir şey demiş, yanlış mı anlamış, yoksa ben mi yanlış anlıyorum, kaçırdığım bir şey mi var vs...'' diye, önceki mesajlara dönüp kontrol ederim; bir yanlış anlaşılma varsa da bunu belirtirim...'Aman nasıl da iyi yapıyorum!' anlamında söylemiyorum bunu, herhangi bir sosyal platformda 'Keyifli vakit geçirmek ve başkalarının keyfini kaçırmamak için' yapılması gereken olağan davranış şekli budur...
Görüyorum ki bir önceki mesajımda ikinci şıkta belirttiğim durum geçerli ve böylesi birinin bu dediklerimi anlayabilmesine ihtimal vermiyorum; insanın bir şeyi yapabilmesi için önce niyetinin olması lazım zira!...Kendi tarzında kişilerle keyifli forumlar dilerim...
yahu ben yazdigim ilk mesajda seni nerede alintilamisim...![]()