- 26 Eylül 2010
- 11.292
- 5
- 1.053
Valla çok farklı kişilerle siyasal münazaraya girdim böyle kafa görmedim. Tebrikler![]()
Allah sizi ıslah etsin ne diyeyim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla çok farklı kişilerle siyasal münazaraya girdim böyle kafa görmedim. Tebrikler![]()
Bu ne ya, forum FETO ile ic ice gecmis.
Davaya gore FETO'nun sirtini sivazliyor bazilari. Bu nasil bir hukuk anlayisi.
Amin cümlemiziAllah sizi ıslah etsin ne diyeyim.
Zarrab'in tutuklama sebebi ABD'nin Iran ambargosunu ihlal etmesiyle alakali. Turkiye'ye emegi ne kadar gecmis, ambargoyu ihlal ederken Turkiye icerisinde entrikalarda bulunmus mi bilemem. Burada zaten Zarrab'i savunur degilim, savunacak durumda da degilim. Ayrica kisilerin varligi, Turkiye'nin var olup olmamasi meselesi degildir, buna ben katilmiyorum. Katkisini soz konusu ederiz, hay hay, takdir ederiz.Başta da yazdım. Bunlar böyle. Türkiye'ye bu kadar emeği geçmiş bir adama Siyonist İsrail ve Şeytanın uşağı Amerika kumpas kuruyor bunlar kalkıyorlar ayakta alkışlıyorlar. Savcının zaten paralel olduğu kimlerle görüştüğü ortada. Adamların bir sürü gecelerine katılmış fotoğrafı bile var. Anlamadıkları bir gerçek var. Reis olmazsa Türkiye olmaz. Artık bu vakıa. Bu tarz her girişim Türkiye'ye vurma çabasıdır ama algılamıyorlar. Gözleri kör, kulakları sağır ama dilleri maşallah çalışıyor. Vatanını milletini seven herkes bu olayda Amerikanın karşısında durur ama bunlara ne desek boş. Biz milli muhalefet istiyoruz derken boşuna demiyorduk.
Zarrab'in tutuklama sebebi ABD'nin Iran ambargosunu ihlal etmesiyle alakali. Turkiye'ye emegi ne kadar gecmis, ambargoyu ihlal ederken Turkiye icerisinde entrikalarda bulunmus mi bilemem. Burada zaten Zarrab'i savunur degilim, savunacak durumda da degilim.
Benim takildigim nokta siyasi olarak muhalefet kanadinda yer alan kisilerin Turkiye devletine ve milletine takindigi tavir. Yani yillardan beri suregelen siyasi yenilgiler bazilarini Turkiye Cumhuriyeti dusmani pozisyonuna getirdi ki, bunu ben kisisel basiretsizlige bagliyorum.
Sirf Turkiye'nin Iran devleti ile olan ticari anlasmalarini kapsayan faaliyetlerde bulunmamistir Zarrab. Fakat Turkiye cikisli islemler de iddianame hazirliginda yer almistir, bu dogrudur.Asıl noktayı ıskalıyorsunuz ama. Türk bankaları üzerinden yapıldı deniliyor. O yüzden önemli benim söylediklerim.

şimdi baktım da RTE yi takip ettiğini görmedim. Geri çekmiş olabilir mi
US Attorney Bharara @PreetBharara 14 sa.14 saat önce