Premier League'de Gelecek Sezon 5 Oyuncu Değişikliği Hakkı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1648734089868.png

• Premier League, gelecek sezon itibarıyla ligde 5 oyuncu değişikliği hakkının kullanılacağını açıkladı.​
  • Premier Lig’de yaz transfer dönemi 10 Haziran’da başlayıp 1 Eylül’de sona erecek.​
  • Premier Lig’de haftada iki kez yapılan Covid-19 kontrolleri, 4 Nisan’dan itibaren kaldırılacak. Sadece semptom gösteren oyunculara Covid-19 testi yapılacak.​

aptal bi uygulama

aptal bi uygulama

iki taraflı bakıyorum.

3 oyuncu değişikliği net şekilde oyuna etki etme konusu oluyordu doğru olarak.

5 oyuncu değişikliğinde aslında maçın seyri belli olmuş ise daha fazla futbolcunun süre almasını destekleyen bir olay.

nasıl kullanıldığına göre değişiyor bence yav.

4 oyuncu değişikliği hakkı yeter aslında. 5 demek takımın yarısı kaleciyi saymazsak.

iki taraflı bakıyorum.

3 oyuncu değişikliği net şekilde oyuna etki etme konusu oluyordu doğru olarak.

5 oyuncu değişikliğinde aslında maçın seyri belli olmuş ise daha fazla futbolcunun süre almasını destekleyen bir olay.

nasıl kullanıldığına göre değişiyor bence yav.
adamlar süre gecirmek icin kullanıyor bunu eger kurala 3+2 yaparlarsa noemal sürede 3 90 sonra degisim olmaz ise olumlu bakarım

pl de dakika yemek icin kullanılmaz
oyun sablonunu çeşitlendiren bir durum , ben mantıklı bakıyorum
+90 dk full direnç

adamlar süre gecirmek icin kullanıyor bunu eger kurala 3+2 yaparlarsa noemal sürede 3 90 sonra degisim olmaz ise olumlu bakarım

He bu bağlamda katılırım - hatta VAR sisteminin çıkmasından beri ben en başta zannettimki her stadda kamera yayınlarının olduğu bir masa/kubübe olacak basket gibi , oradan bakma lüksü olacak zannediyordum.

Hatta öyle olsa ve ne zaman VAR kararı durumu olsa ve oyuncu değiştiğinde maç saati dursa belki daha olumlu olurdu (stad olaylarıda katılabilir-kısaca oyun içi olay haricindeki işler) . gerçi o da alıştığımız futubol kafasına biraz ters ama belki en abzürd zaman kayıpları her maç 8 - 10 dk etkiler.

Gerçi her ülkede ligde futbol kültürü farklı - mesela EPL de yerde yatılınca taca atma tepkisi yok - oynanıyor oyun. bizde barbar ve etik dışı bakılıyor.

Geri
Üst Alt