Premier Lig Maçları Seneye Bedava!

premier lig her daim çekişmenin en fazla olduğu lig olmuştur bütün maçları kıran kırana ve tempolu geçer premier lig diğer liglere göre başarısız olabilir bu bir gerçek ancak kendi içerisinde çekişmeli bir lig.

Ligleri birbirleri ile kiyaslamak icin tek CL deki performanslari kiyaslamak pek mantikli degil.

Ispanya'da mesela zirveye oynayan 2 banko takim var, birisi Real digeri de Barcelona. Son 4-5 senede bu ikilinin ardindan da Atletico gelmeye basladi bir nevi.

Diger yandan ingiltere'ye bakarsak ligde sampiyonluk icin oynayan takimlar daha fazla, Sezon öncesi zirve iddiasi olan takimlar en az 4-5 oluyor baba takimlara bakarsak (City,United,Chelsea,Arsenal,Liverpool ve son senelerde bir nevi Tottenham diyebiliriz). Ben sahsen Ispanya liginde maclari sikici buluyorum Real ve Barcelona disinda maclari pek takip etmiyorum ara sira da Atletico. Ama Ingiltere icin aynsini diyemem, orada insan daha cok mac izleme arzusunda oluyor.

Bence seyir zevki ve atmosfer acisindan EPL maclari daha güzel La Liga maclarina göre. Tabi EPL'nin abartildigina bende katiliyorum, dünyanin en iyi ligi demek ne kadar mantikli tartisilir.

Premyer Lig son seneler kalite kaybetmis olabilir ama hala dünyanin en iyi 3 liginden birisidir.

Acur reis aldı sandım.

evet olmadı... harcadıkları paraya oranla kalitesiz bir lig... lütfen kırıcı olmayalım... Düzgünce tartışacaksak ben buradayım...

"Premier Lig hiçbir zaman benim gözümde kaliteli bir lig olmadı" diyen bir çocukla neyi tartışayım ben?

Harcayacağım vakte yazık. İşim olmaz.

Asıl sorun Barca ve Realin aşırı güçlü olması.Adamların takımları Avrupa ligini de domin ediyorlar.Belki 5-6 atıyorlar ama atarken bence harika futbolla sonuca gidiyorlar ve izlerken oynanan futboldan zevk alıyorum.Premier lig çekişmeli olabilir ama oynanan futbolu çok sevmiyorum.Geçen youtube yapıyordum o maç bu maç derken Arsenalın Henryli-Piresli kadrosunun maçına denk geldim.İnsan tekrar izleyince hatırlıyor ve Premier lig gerçekten o döneme göre geliremiş.

Asıl sorun Barca ve Realin aşırı güçlü olması.Adamların takımları Avrupa ligini de domin ediyorlar.Belki 5-6 atıyorlar ama atarken bence harika futbolla sonuca gidiyorlar ve izlerken oynanan futboldan zevk alıyorum.Premier lig çekişmeli olabilir ama oynanan futbolu çok sevmiyorum.Geçen youtube yaparken o maç bu maç derken Arsenalın Henryli-Piresli kadrosunun maçına denk geldim.İnsan tekrar izleyince hatırlıyor ve Premier lig gerçekten o döneme göre geliremiş.

işte benım anlatmak istediğim olay bu.. imzamı altına atıyorum.. anlamayan arkadaşlar okusun... belki anlarlar..

İngiltere'de ilk sayfada da söylendiği gibi 19. ile 20. arasındaki maçtan aldığım zevki İspanya'da yüksek tempoyla oynayan birkaç takımın kendi aralarındaki maçlar haricinde alamam.

İspanya ligindeki çoğu takım tempo olarak süper lig düzeyinde. İster inanın ister inanmayın imkanlardan ötürü vaktinde PL yerine idareten çok La Liga maçı izledim. Kaliteli ama tempo eksikliğinden ötürü PL kadar zevkli olması imkansız.

Napayım bana bedava olmayan bedava premier ligi?

Geri
Üst Alt