- 13 Mart 2009
- 10.040
- 2.629
- 458
premier lig her daim çekişmenin en fazla olduğu lig olmuştur bütün maçları kıran kırana ve tempolu geçer premier lig diğer liglere göre başarısız olabilir bu bir gerçek ancak kendi içerisinde çekişmeli bir lig.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İspanya ve Almanya Ligi varken bu Ligi kim izler ? Benım gözümde Premier Lig hiçbir zaman kaliteli bir lig olmadı
Kör müsün?
bu nasıl bir Üslup Sayın Gökhan sancak ?
"Premier Lig hiçbir zaman benim gözümde kaliteli bir lig olmadı" demek, gözlerinin kör olduğu anlamına geliyor. Üslupda bir sorun yok.
evet olmadı... harcadıkları paraya oranla kalitesiz bir lig... lütfen kırıcı olmayalım... Düzgünce tartışacaksak ben buradayım...
"Premier Lig hiçbir zaman benim gözümde kaliteli bir lig olmadı" diyen bir çocukla neyi tartışayım ben?
Harcayacağım vakte yazık. İşim olmaz.
o zaman alıntı yapma.. alıntı yaparken vakit harcıyorsun... iyi forumlar..
Asıl sorun Barca ve Realin aşırı güçlü olması.Adamların takımları Avrupa ligini de domin ediyorlar.Belki 5-6 atıyorlar ama atarken bence harika futbolla sonuca gidiyorlar ve izlerken oynanan futboldan zevk alıyorum.Premier lig çekişmeli olabilir ama oynanan futbolu çok sevmiyorum.Geçen youtube yaparken o maç bu maç derken Arsenalın Henryli-Piresli kadrosunun maçına denk geldim.İnsan tekrar izleyince hatırlıyor ve Premier lig gerçekten o döneme göre geliremiş.
Barcelona > İngiltere Ligi
tapatalk
işte benım anlatmak istediğim olay bu.. imzamı altına atıyorum.. anlamayan arkadaşlar okusun... belki anlarlar..