GSC Anket Prime Osimhen vs Prime İcardi

Prime Osimheni mi Prime İcardiyi mi önümüzdeki sezon takımda görmek isterdiniz?

• Osimhen

Oy: 33 33,0%
  • Icardi

Oy: 67 67,0%

• Kullanılan toplam oy
    100
  • Anket kapatılmış .

Murat Yanut

⭐⭐⭐⭐⭐The Real One⭐⭐⭐⭐⭐
GalataSarayı Efendileri
İkisi de şuan oyuncumuz olmasına rağmen İcardi sakat, Osimhende kiralık. Seneye tek hakkınız olsa, Inter ya da Galatasaraydaki ilk senesindeki İcardi mi, yoksa prime dönemi Osimheni mi isterdiniz? Hangisi takıma futbol anlamında daha faydalı olurdu?

Soru tamamiyle sportiftir. Özel hayatlarindaki meseleleri veya takımdaki bağlılık vs es geçerek futbol parametreleriyle cevaplanmasini istiyorum.

Prime ıcardi'nin attığı golleri osimhen atamaz, osimhen'in oyun içi etkinliğini icardı yapamaz. Hangisi oyun sistemine uygunsa onu tercih edersin.

Prime icardi daha sexi ama Osimhen ile her oyunu oynayabiliriz.

Tabi ki Icardi. Özellikle Avrupa kupalarında bulduğunu atacak bir adamın olacak. Osimhen için Avrupa maçında bulduklarını atamadığında penaltı lazım deyince tuhaf bakanlar olmuştu, o olmazsa kaleye gidemiyormuşuz falan. Boşuna mı deniyor atanın ve tutanın önemli diye.

Eski yerli forvetlerimiz içinde de bu konu da en iyi iş bitiriciler 1. Tanju Çolak 2 . Ümit Karan'dı. Hakan Şükür baya saç baş yoldururdu. Yine diğer bir klas iş bitiricimiz Jardel'di.

Kalmadı icardi gibileri son 90 lar kurnazı

Sebepleride tazı gibi koşturmaları hocaların

İcardi yaş ve sakatlık itibari ile prime dönemine uzak maalesef.

Osimhen'in Ajax maçında atamadığının çok benzeri.

Prime Icardi'yi ancak fenomen Ronaldo falan geride bırakır. Inter döneminde bambaşka bir şeydi Icardi.

Aksini düşünenlere şu videoyu öneriyorum.

Açık ara Osimhen. İlginç şekilde Icardi'yi daha çok seviyorum ama.

Geri
Üst Alt