Şaka maka 4 bölüm kaldı.

tren istasyonunda en az 10 tane işidli adamla kavga ettiler, hiçbiri vurulmadı :d

6.sezon onayının halen alınmaması insanlık ayıbıdır.

.
Sonuna dogru hareketlendi ama heis?

tek sonda ilk sezondaki gibi ucagin kalkip gitmesini sevdim o da cok belliydi, hastane ve havalimani sahneleri asiri dandikti. ha bide koreli adamin queen calarak isidlileri yakmasi da iyidi

tek sonda ilk sezondaki gibi ucagin kalkip gitmesini sevdim o da cok belliydi, hastane ve havalimani sahneleri asiri dandikti. ha bide koreli adamin queen calarak isidlileri yakmasi da iyidi

Yaktığı sahne mükemmeldi gerçekten, bakalım bir dahaki bölüm daha iyi olur inş

son bölümde çok saçma sahneler vardı, gerçekçilikle zerre alakası yoktu

dizi ilk sezondan baştan aşağı gerçeklikle alakası yok ki... bu bir şov ve eğlence. Gerçeklik algısıyla dizileri izlersek keyif alamayız.

Son bölümde bokunu çıkardılar ama (tren istasyonu, hastane, 1 gözlü adamın onları her yerde bulabilmesi)

Gelecek bölümler böyle olacaksa diziyi çabuk bitirsinler.

Son düzenleme:
Son bölümde bokunu çıkardılar ama (tren istasyonu, hastane, 1 gözlü adamın onları her yerde bulabilmesi)

Gelecek bölümler böyle olacaksa diziyi çabuk bitirsinler.

Daha önceden de yazdım scofield kaçarken denizi ortadan ikiye ayırsa, ay'ı uzaklaştırıp yakınlaştırsa, daha ileri gideyim ortadoğu'ya barış getiren adam bile olsa ben bu diziyi izlemeye devam ederim :)

Son bölümü beğenmedim türk dizisi kıvamında geçti.

Son bölüm vasattı. Sonu iyiydi sadece.

Bir de bu bölümde bazı şeylerin cevabını bulduk. Michael'ın neden bu duruma geldiğini aşağı yukarı tahmin ediyorduk zaten. Ayrıca Sara'nın tokmakçısının iyi adamı oynamasına rağmen Michael'ın anlattıklarından sonra Poseidon olma ihtimali daha da güçlendi.

Umarım sonraki bölümler daha sağlam olur. En azından T-Bag'in Yemen'e gitmesi lazım :red: Hareketlik olsun biraz.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Son bölüm vasattı. Sonu iyiydi sadece.

Bir de bu bölümde bazı şeylerin cevabını bulduk. Michael'ın neden bu duruma geldiğini aşağı yukarı tahmin ediyorduk zaten. Ayrıca Sara'nın tokmakçısının iyi adamı oynamasına rağmen Michael'ın anlattıklarından sonra Poseidon olma ihtimali daha da güçlendi.

Umarım sonraki bölümler daha sağlam olur. En azından T-Bag'in Yemen'e gitmesi lazım :red: Hareketlik olsun biraz.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Buradan bu bölümün moderatörüne sesleniyorum. Sara'nın kocasından bahsederken "Sara'nın Tokmakçısı" tanımı yasaklansın. Bu nasıl bir tanımdır. Bir tokmak almış başını gidiyor.

Buradan bu bölümün moderatörüne sesleniyorum. Sara'nın kocasından bahsederken "Sara'nın Tokmakçısı" tanımı yasaklansın. Bu nasıl bir tanımdır. Bir tokmak almış başını gidiyor.

Reddedildi.

Geri
Üst Alt