- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
Şaka maka 4 bölüm kaldı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece bir sezon mu sürecek yani?Şaka maka 4 bölüm kaldı.
Sadece bir sezon mu sürecek yani?
Mükemmel gözüken bir baklavadan yarım tadım alıp bırakmak gibi bir şey olur bu. Umarım 6 hatta 7'yi yaparlar. Son dönemde tek izlediğim dizi bu, bittiğinde de çok üzülmüştüm.Evet. Şimdilik tabi. 6. sezon ile ilgili tek bir haber yok.
6.sezon onayının halen alınmaması insanlık ayıbıdır.
.bolum-ul dog shit
.
Sonuna dogru hareketlendi ama heis?
tek sonda ilk sezondaki gibi ucagin kalkip gitmesini sevdim o da cok belliydi, hastane ve havalimani sahneleri asiri dandikti. ha bide koreli adamin queen calarak isidlileri yakmasi da iyidi
son bölümde çok saçma sahneler vardı, gerçekçilikle zerre alakası yoktu
dizi ilk sezondan baştan aşağı gerçeklikle alakası yok ki... bu bir şov ve eğlence. Gerçeklik algısıyla dizileri izlersek keyif alamayız.
Son bölümde bokunu çıkardılar ama (tren istasyonu, hastane, 1 gözlü adamın onları her yerde bulabilmesi)
Gelecek bölümler böyle olacaksa diziyi çabuk bitirsinler.
Son bölüm vasattı. Sonu iyiydi sadece.
Bir de bu bölümde bazı şeylerin cevabını bulduk. Michael'ın neden bu duruma geldiğini aşağı yukarı tahmin ediyorduk zaten. Ayrıca Sara'nın tokmakçısının iyi adamı oynamasına rağmen Michael'ın anlattıklarından sonra Poseidon olma ihtimali daha da güçlendi.
Umarım sonraki bölümler daha sağlam olur. En azından T-Bag'in Yemen'e gitmesi lazım :red: Hareketlik olsun biraz.
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Buradan bu bölümün moderatörüne sesleniyorum. Sara'nın kocasından bahsederken "Sara'nın Tokmakçısı" tanımı yasaklansın. Bu nasıl bir tanımdır. Bir tokmak almış başını gidiyor.