Pro Evolution Soccer 2010

Cevap: Pro Evolution Soccer 2010

Degil :D

Ondan da olmiyabilirmi acaba?

Ama pro evolution soccer 2009 da orjinal degil onda hersey oluyor.

Google'da PES 2010 Official Patch diye arat. 3 tane versiyonu var. (1.01, 1.02, 1.03) Sırayla hepsini yüklersin. Oyunun orijinal olmadığı için bunların crackli olanını yüklemen gerekiyor.

Benimde orjinal değil ama oyunun kendi indir kısmından paketleri yüklüyor kendisi :) Mesela 2 gün önce yükledi Neill falan takıldı takıma :) Ama Jo ve Gio'dan ses yok.

Benimde orjinal değil ama oyunun kendi indir kısmından paketleri yüklüyor kendisi :) Mesela 2 gün önce yükledi Neill falan takıldı takıma :) Ama Jo ve Gio'dan ses yok.

Orijinal olmayan oyunlarda da aynı şekilde indirildiğini bilmiyordum. Malum 2 senedir oyunun orijinalini alıyorum Online oynayabilmek için.

Ben sunlari bi deneyim bakim .

Tesekkür ederim yardiminiz icin.

Oynun kendi indir kismindan download yaptirdim.

Lucas Neill Caner erkin ve bir kac kisi daha ekledni takima .

Giovani dos santosu tottenhamden gecirdim takima .

Yalniz Jo oyundan komple silindi:D

Hic bi yerde yok.

Oynun kendi indir kismindan download yaptirdim.

Lucas Neill Caner erkin ve bir kac kisi daha ekledni takima .

Giovani dos santosu tottenhamden gecirdim takima .

Yalniz Jo oyundan komple silindi:D

Hic bi yerde yok.
Başka bir update daha çıkar yakında :)

çok saçma jo ve santos yok.jo oyundan silinmiş.everton yada city dede yok

Ben Everton'dan aldım Jo'yu Merseyside Blue muydu neydi.Öyle bişeydi sanırım oyunda Everton.Eskiden Liverpool da Merseyside Red idi.Neyseki artık onun adını aldılar :)

Jo'yu bulamadım ama dos santos forvette show yapıyor :D Bu arada bende mor forma var sizdeme varmı ? robinho ve juve'den giovinco'yu aldım takım resmen sınıf atlatı :D şampiyonlsr liginde profesyonelde Galatasayla 4 de 4 yaptım :D keita resmen tecavüz etti real madrid'i 6-0 yendim :D bu arada takım ayarlarından Galatasaray ev maçlarını amsterdam arenada oynayın yeni stadımıza benzediğinden dolayı çok zevkli oluyor :ciftetelli:

jo yu buldum ve mevcut takım harici pek adam almıyoruım takıma

alsamda 18 yaşında adı sanı duyumamış elemanlar alıyorum

bi yerde bilinmeyen genç oyuncuları yazmşlar pes için. biri çıkmış aguero yazmş hadi yaa fln yazmş diğerleri :) Ama ben bilgi vermek için söylüyorum 2015-2016 sezonndayım aguero nn overall rating 100 oldu :)

bi yerde bilinmeyen genç oyuncuları yazmşlar pes için. biri çıkmış aguero yazmş hadi yaa fln yazmş diğerleri :) Ama ben bilgi vermek için söylüyorum 2015-2016 sezonndayım aguero nn overall rating 100 oldu :)

master lig için:buananotte- vanden borre-catermole-diaby-jo-javi martinez-carlos vela

çok çabuk gelişen oyuncular özellikle buananotte ve catermole u kesinlikle kadronuza katın.

Beyler takassız transfer nasıl yapıyoruz?

Geri
Üst Alt