Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler takassız transfer nasıl yapıyoruz?
Adil
register player'a gel ordan Galatasaray'ı seç sonra add yap Man Blue'ya gel Elano'yu seç.
pes10 u yükledim de ram 512 diye gol olduğu zaman oyun kendi kendine simge durumuna küçülüyor başlatn açıyorum ses çıkmıyor hemen sonra ses çıkınca bir daha aynı şey oluyor
Pes 2010 online oynanabiliyor değil mi?
Orginal olması gerekıyo oyun kanka bıldım kadarıyla..Birşey indirmek mi gerekiyor?
Oynayan var mı peki?![]()
arkadaşlar master lig de diğer takımların oyuncularının özelliklerini göremiyorum neden acaba yardımcı olur musunuz
Add to scout list diyince görebiliyorsun. Gözlemci yollamadan görülmüyor. Sadece overal'i görünüyor.
sağol bakarımda bir sorunum daha var taktiğimi stock yapıyorum maç sonra aynı ouyor copy yapıyorum değişen birşey olmuyor nasıl yapacağm şimdiden teşekkürler
sağol bakarımda bir sorunum daha var taktiğimi stock yapıyorum maç sonra aynı ouyor copy yapıyorum değişen birşey olmuyor nasıl yapacağm şimdiden teşekkürler
Master League için mi istiyorsun?
evwt yardımcı olursan sevinirim
Stedium Walk'dan(Next,Topic,option olan yer) solda club house olan yazan yer var.Orda game plandan ayarlarsan taktiğin hep aynı kalır.