- 22 Kasım 2008
- 13.214
- 2
- 1.363
Cevap: Pes 2010 İbrahimovic topuk golu
Makasmı
Haci Messi ile topu sağa çekip şuta bastınmı,hep makas yapıyor zaten

Makasmı
Haci Messi ile topu sağa çekip şuta bastınmı,hep makas yapıyor zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Makasmı![]()
Haci Messi ile topu sağa çekip şuta bastınmı,hep makas yapıyor zaten![]()
Barca-Realle oynamaktan ne zevk alıyorsunuz yahu? Adamların hepsi uçak gibi. Benim bir arkadaşla maçlarımız Galatasaray-Genoa, Siena-Catania, Cagliari-Lazio falan. En lüks maçımız Fiorentina-Roma![]()
Play station salonunda oynuyoruz adamlar İnter'i,Real'ı alınca mecbur kalıyorsun alıyorsun![]()
Ayrıca bende küçük takımlala oynamayı seviyorum,daha çok pas yapıyorsun daha zevkli oluyor ama malesef herkez iyi pas yapamadıgı için küçük takım almak istemiyorlar
Yanlız GS'de Dos Santos ile Keita'da uçak gibiRoma'da da Totti'nin topa vurma özelligini nasıl yaptılarsa vurdumu giriyor arkadaş
Del Piero konusunu hiç sorma yag.tü b.klu giovinko messi'den hızlı anasını satım
Del Piero topallayarak koşuyor
![]()
Sürekli pas yaparak oynarsan Sivassporla bile yenersin Barça'yı ki yendimde. Hızlı oyuncularla oynamayı seven birisi sürekli kanattan bindirme yapıp orta açmayı seven birisidir. Sen sürekli ayağa pas yap, boş alanlara yay topu kralı gelse yenemez![]()
Hocam bilgisayarla oynamıyoruzbenim gibi insanlarla oynuyorum,adam kaptımı topu direk Ronaldo'ya atıp kaleya kadar gidiyor
sen istedigin kadar pas yap nafile
![]()
Bende insanla oynuyorum yaniAynı gerçek futbol gibi düşüneceksin. Karşındaki takıma göre taktiğini ayarlayacaksın. Ronaldo'ya atıyorsa adamı markaja alacaksın. Bunlar oyunda mümkün olan şeyler. Birde gerekli yerde doğru şekilde ayağa kayıp topu kaymayı becerebiliyorsan olay orada biter zaten
![]()
Ben bu pes oyununu 2003'den (pes 3) beri oynuyorum,emin ol bu oyunun hemen hemen herşeyini biliyorumOyunu çok iyi bilen biri Ronaldo ile bastımı motora küçük takımın stoperleri ile ne markajı yaparsan yap alamazsın
tek şansın vardır,oda ilk hamle,ilk hamlede geçtimi geçmiş olsun
2. hamle için Ronaldo'ya sadece Puyol'la yetişebilirsin
Ben oyunu hangi takımı alırsam alıyım
Presi 75'e defans line'yi 70'e alıp oynarım ayrıca stratejinde her zaman press açık olur arasırada zevk yapmak için all atak'ı açıp geride 1 stoper bırakırım![]()
Ben de siena ile barcayı yenmiştim 3-0. Maccarone şov yapmıştı. Efsane bir maçtıKüçük takımlarla da yenebilirsin pas yaparak falan ama farkı yediğin zaman tam yiyorsun. Sürekli konsantre olacaksın Ronaldo'yu bir kaçırdın mı yakalama şansın hiç yok. Ama Galasatasaray'ı çok sağlam yapmışlar. Arda çok kıvrak. Sağ sol yatırıyorsun milleti. Baros mükemmel. Ama favorim Ayhan
Çok deli yapmışlar.
O zaman senle bir Hammarby football-Sivasspor derbisi yaparız![]()
daha kötüsü yokmuydu
Umman - Özbekistan![]()
Ayhan'ı epeyi iyi yapmışlarArda'yı biraz daha iyi yapmaları gerekirdi çalımı filan 86-88 filan galiba ama teknigi pası filan biraz daha iyi olabilirdi
mesela juventusda ki Giovinko ne öyle ya,bildigin uçak
![]()

Barca-Realle oynamaktan ne zevk alıyorsunuz yahu? Adamların hepsi uçak gibi. Benim bir arkadaşla maçlarımız Galatasaray-Genoa, Siena-Catania, Cagliari-Lazio falan. En lüks maçımız Fiorentina-Roma![]()

Arkadaşlar master league giriyorum yüklü olan oyuna tıklıyorum ama (Load failed because data is from a different version.Download content and update data.)sorunuyla karşılaşıyorum lütfen yardım edin bu sorun hakkında![]()