Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

Birde Top Playerde oynarken en dandik takımın bile Barcelona gibi pas yapmamasını sağlamaları, yapay zekayı daha iyi hale getirmeleri lazım. Dakika 60. rakip Barcelona Messi oyundan alınıyor veya bazen ilk 11'de başlamıyor. Bunları düzeltmeleri lazım.

Dün Dünya Kupası açmıştım Türkiye'yle. Gruplardan çıktım. Karşıma Gine çıktı. Adamlar takır takır oynayıp beni 3-2 yendiler. Hayret ettim. :D

2010'da ki gibi Ronaldo ve Messi ya da hızlı bir adamı alıp, kaleden kaleye gitme varsa hiç oynamam.

2010'da ki gibi Ronaldo ve Messi ya da hızlı bir adamı alıp, kaleden kaleye gitme varsa hiç oynamam.

Karşındakiler defans yapmayı bilmiyor demek ki olm. :D Gel bana Messi'yle de kırayım bi belini. :D

Ulan bizim okuldakiler ne kıl oynuyor be heriflerin yüzünden gol atmayı özledim

Fifa Konsolda. Pes PC'de iyi.

Evet driblingi ve çevikliği (agility) iyi olan adamlar uçuyor, kimse durduramıyor. Tottenham'ı alıp Lennon'la Barça'yı yıkmak zor değil. :D

Evet driblingi ve çevikliği (agility) iyi olan adamlar uçuyor, kimse durduramıyor. Tottenham'ı alıp Lennon'la Barça'yı yıkmak zor değil. :D

Aynen. Bir de çoğu insan bütün oyuncular form durumu kırmızı olarak oynuyorlar , o zaman daha da beter oluyor oyun. Hayatta kırmızı oynamıyorum,oyun tamamen gereksiz ve zevksiz bir hal alıyor. Sırf bu kalecilerin salak hataları (teke tekte forvet yanından koşup geçerken yürümek,forvetle paralel koşmak) ve hızlı adamların topu alıp yardırmaları nedeniyle (defansların artık omuz koymak ne demek öğrenmeleri lazım) bir ara Fifa bile oynadığımı hatırlıyorum.

Metin Türkçe, spiker İngilizce ne anladım len ben o işten. Neyse ben İngilizce oynarım bana no problemo.

Defans oyuncularının yapay zekaları çok önemli

2010'da adam yanından geçirken izliyor.

Kare + Çarpı'ya aynı anda basıyorum ikili sıkıştırsın diye,kontrol edemediğin 2. oyuncu salak salak baskı yapıyor :D faul yapıyor bazen.

Birde Messi neysede - ki gerçekte de onları yapıyor - Ronaldo çok abartılmış,Messi'den daha güçlü oyunda.

Ellerini açıyor adam yanına yaklaşıp top alamıyorsun :o koşarken sanki benim adama yumruk atıyor :D Puyol bile alamıyor bazen Ronaldo'dan :o

2011 Trailer videosunda Demichelis'in bir top alış şekli var,onu çok beğendim.

Arkadaşım oynamış bu oyunu msn'den söyledi Bursa varmış ve Sercan Yıldırım,Volkan Şen ve Ozan'ın yüzleri birebir yapılmış ;)

PES2011_43.jpg

PES2011_44.jpg

PES2011_46.jpg

PES2011_50.jpg

PES2011_51.jpg

PES2011_52.jpg

PES2011_57.jpg

PES2011_58.jpg

PES2011_42.jpg

PES2011_35.jpg

PES2011_36.jpg

Pes Bomba gibi geliyor...

Stad ve Stadarka planlarına dikkat!

Yedek klubelerine!

Ligmi kurdunuz logonuzuda ayarlayın!

Oyunun arka planından sıkıldınızmı para kazanıp baska arka plan satın alın!

Şampiyonlar ligi Avrupa ligi Libertadores Super kupa ve dahası pes'te!

Geri
Üst Alt