Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

Pes BOMBA gibi geliyor gerçekten merakla bekliyorum çıkacağı tarihi

Oh-ha
omg.gif

11 vs 11 olayı vardır umarım FIFA gibi.

Eğer Top Player'de lig yapıp en az 20 puan fark atılacaksa yine çıkmasın hiç. Biraz zor yapsınlar şu oyunu 2006'da galiba bir ligde şampiyon olunca ekstra 6. yıldız satın alınıyordu ve gerçekten zor oluyordu. Bunda Barcelona'ya bile 2-3 gol atmak çok kolay.

Eğer Top Player'de lig yapıp en az 20 puan fark atılacaksa yine çıkmasın hiç. Biraz zor yapsınlar şu oyunu 2006'da galiba bir ligde şampiyon olunca ekstra 6. yıldız satın alınıyordu ve gerçekten zor oluyordu. Bunda Barcelona'ya bile 2-3 gol atmak çok kolay.

Esas olan Multiplayer değil midir Sercan? :) Oyun her türlü bir yerden sonra yapay zekaya karşı baymaz mı?

Al şu premier ligin lisansını artık konami. Dünyanın parasını kazanıyorsun. Mezara mı götüreceksi o parayı ?

Esas olan Multiplayer değil midir Sercan? :) Oyun her türlü bir yerden sonra yapay zekaya karşı baymaz mı?

Multiplayerda da 1-2 tane bug var. Ama multi olarak düşünürsen zevkli tabi ki. Evde yanlız kaldığında oynayım diyorsun, açıyorum bir lig artık kötü takım alıyorum yine gidiyorum Premier Lig'de Chelsea'ye fln 10-15 puan fark atıyorum. Fifa'da pek böyle olmazdı eskiden, yenilerini bilmiyorum.

Al şu premier ligin lisansını artık konami. Dünyanın parasını kazanıyorsun. Mezara mı götüreceksi o parayı ?

Almanya ligi de büyük eksiklik bence.

Multiplayerda da 1-2 tane bug var. Ama multi olarak düşünürsen zevkli tabi ki. Evde yanlız kaldığında oynayım diyorsun, açıyorum bir lig artık kötü takım alıyorum yine gidiyorum Premier Lig'de Chelsea'ye fln 10-15 puan fark atıyorum. Fifa'da pek böyle olmazdı eskiden, yenilerini bilmiyorum.

Yai. Bu kadar pinti bir şirket olamaz. A.Sezgini geçtiler.

Ben evime Playstation 3 almadım,o yüzden yapay zeka olayına pek karışamam. Eve bir tek 3-4 arkadaş turnuva yapmaya karar verdiğimizde ve Playstation kiraladığımızda giriyor PS3 :)

Multiplayer'dan da kastım,bire bir bildiğin insanla oyun. Orada bir bug olduğunu sanmıyorum. :confused:

Ben evime Playstation 3 almadım,o yüzden yapay zeka olayına pek karışamam. Eve bir tek 3-4 arkadaş turnuva yapmaya karar verdiğimizde ve Playstation kiraladığımızda giriyor PS3 :)

Multiplayer'dan da kastım,bire bir bildiğin insanla oyun. Orada bir bug olduğunu sanmıyorum. :confused:

Bug dediğim oyunun genelinde mecbur multiplayerinde de mevcut. Ceza sahasına girmeden çaprazından muz orta tabiriyle orta açarsan 5 tanesinden 4 tanesi garanti kafa golü en dandik takımda bile oluyor.

Fifadada baya bug var konsolda oynamadım ama pc icin atari oyunu gibi pesi son zamanlarda tam olarak begenmesemde yinede tercih ediyorum.

Bu arada turnuva yaparken arkadaslarla bizde basit gol atmak yoktur mesela in cizgiye cık dısarı adamın ayagına gelmeden suta bas gibi sacma salak goller yok bunu yapanlara benim takdıgım lakab kullanılır cpu:D

Bug dediğim oyunun genelinde mecbur multiplayerinde de mevcut. Ceza sahasına girmeden çaprazından muz orta tabiriyle orta açarsan 5 tanesinden 4 tanesi garanti kafa golü en dandik takımda bile oluyor.

Evet öyle çok fazla hata var gerçekten. Ortasahanın gerisinden veya civarlarından penaltı noktası ile altıpas arasına şişirilen toplar da çok rahatsız edici bir şekilde kafayla gol oluyor hem defansın hem de kalecin boş boş bakıyor topa mesela.

Ya da rakip oyuncu kalecinin yanından koşarak geçerken kalecinin paralel koşu yapması..

Bu seneden pek ümitli değilim açıkçası,bir geçiş dönemi yaşadığından PES yine de kesinlikle zevkli bir oyun bekliyorum.

İşte PES 2011(VİDEO)

[video]https://www.sporxtv.com/SXTVQ18126SXQ[/video]

Cevap: İşte PES 2011(VİDEO)

süper.. hele adamların kafalarına maske falan acayip olmuş :)

Geri
Üst Alt