Emre SAYILIR
Yeni Üye
- 6 Haziran 2010
- 56
- 0
- 1.116
Cevap: Pro Evolution Soccer 2011
Pes BOMBA gibi geliyor gerçekten merakla bekliyorum çıkacağı tarihi
Pes BOMBA gibi geliyor gerçekten merakla bekliyorum çıkacağı tarihi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eğer Top Player'de lig yapıp en az 20 puan fark atılacaksa yine çıkmasın hiç. Biraz zor yapsınlar şu oyunu 2006'da galiba bir ligde şampiyon olunca ekstra 6. yıldız satın alınıyordu ve gerçekten zor oluyordu. Bunda Barcelona'ya bile 2-3 gol atmak çok kolay.
Esas olan Multiplayer değil midir Sercan?Oyun her türlü bir yerden sonra yapay zekaya karşı baymaz mı?
Al şu premier ligin lisansını artık konami. Dünyanın parasını kazanıyorsun. Mezara mı götüreceksi o parayı ?
Multiplayerda da 1-2 tane bug var. Ama multi olarak düşünürsen zevkli tabi ki. Evde yanlız kaldığında oynayım diyorsun, açıyorum bir lig artık kötü takım alıyorum yine gidiyorum Premier Lig'de Chelsea'ye fln 10-15 puan fark atıyorum. Fifa'da pek böyle olmazdı eskiden, yenilerini bilmiyorum.
Almanya ligi de büyük eksiklik bence.
Multiplayerda da 1-2 tane bug var. Ama multi olarak düşünürsen zevkli tabi ki. Evde yanlız kaldığında oynayım diyorsun, açıyorum bir lig artık kötü takım alıyorum yine gidiyorum Premier Lig'de Chelsea'ye fln 10-15 puan fark atıyorum. Fifa'da pek böyle olmazdı eskiden, yenilerini bilmiyorum.
Almanya ligi de büyük eksiklik bence.
11 vs 11 olayı vardır umarım FIFA gibi.
Ben evime Playstation 3 almadım,o yüzden yapay zeka olayına pek karışamam. Eve bir tek 3-4 arkadaş turnuva yapmaya karar verdiğimizde ve Playstation kiraladığımızda giriyor PS3
Multiplayer'dan da kastım,bire bir bildiğin insanla oyun. Orada bir bug olduğunu sanmıyorum. :confused:
Bug dediğim oyunun genelinde mecbur multiplayerinde de mevcut. Ceza sahasına girmeden çaprazından muz orta tabiriyle orta açarsan 5 tanesinden 4 tanesi garanti kafa golü en dandik takımda bile oluyor.
[video]https://www.sporxtv.com/SXTVQ18126SXQ[/video]